2777
2789
عنوان

بهترین سایت برای ترجمه مقاله

2706 بازدید | 20 پست

سلام دوستان

با توجه به تجربه شما در استفاده از خدمات ترجمه، بهترین سایت ترجمه مقاله و کتاب رو کدوم مورد میدونید؟

تعداد رای : 3
نظرسنجی
ترجمیک
2
66%
های ترنس
1
33%
ای آر ترنس
0
0%
ترجمه فا
0
0%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ترجمم خوبه، وقت کافی ندارم ولی. تو اینترنت سرچ کردم این سایتا ظاهرا پرکار تر هستن ولی مرددم کدومش ...

نمیدونم واسه سایتا ترجمه نمیکنم برام نمیصرفه. از دفتر فنی های جلو دانشگاه ترجمه میگیرم. به اونا بده شما هم خب...

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
کجا براتون ترجمه میکرد؟ کافی نت؟ جسارتا میشه بپرسم چقدر شد هزینه ش؟

نه یکی ازدوستام معرفیش کرد دوسه سال پیش ک ارشدمیخوندم  مقاله میدادم ترجمه کنه قیمتش یادم نیس 

من ترجمم خوبه، وقت کافی ندارم ولی. تو اینترنت سرچ کردم این سایتا ظاهرا پرکار تر هستن ولی مرددم کدومش ...

یکی ازدوستام ازسایت پروپزال خرید450گرفتن ازش بدردش نخوردپولشم پس ندادن😐

من خودم ترجمم خوبه ولی وقتم یه خورده محدوده. برای همه درسا باید ترجمه کنم...

رشتت  چیه؟

اخه من دیدم دوستام مقاله تخصصی رشتمون میدن بیرون خب مترجم بنده خدا نمدگنه چی ب چیه... از درس ما چیزی نمدونه. خیلللللی بد ترجمه میکنه

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 

نمیگم بهترین ولی برای ترجمه مقاله واقعا این سایت خوبه  ترجمه مقاله ترنسیس

توی این سایت شما میتونین پروژه ترجمه ثبت کنین بعد از میون مترجم های مختلف که روی پروژه شما پیشنهاد میذارن بهترین پیشنهاد رو انتخاب کنید.   

حتی اگر شما مترجم هم باشین میتونین توی این سایت ثبتنام کنین و بعد از قبولی توی آزمون هاش توی سایت فعالیت کنین و درآمد داشته باشین.   

ترجمتن ارائه دهنده خدمات بدون واسطه ترجمه و بازخوانی ، ترجمه مقاله ، ترجمه کتاب و ترجمه تخصصی همراه با تضمین کیفیت ترجمه و برآورد قیمت ترجمه در کمتر از 5 ثانیه بصورت آنلاین

www.tarjomatn.com

www.tarjomatn.com
2810