2777
2789
عنوان

دختران متولد سال٨٩

| مشاهده متن کامل بحث + 5366 بازدید | 347 پست
در ضمن خیلی خوب دخترتو توصیف کردی ممنونم بازم اینجا سر بزن

خواهش میکنم.. چشم میام.. اره ای کیو جز کتابای خوبه سطحش بالاس هم تستی و هم امتحانیه از همه ی دروس پارسال iq خریدم اون خیلی سختتر بود دخترم تنبلیش میومد زیاد کار نکرد باهاش دیگه امسال نگرفتم من تو تل یه کانالی هست برا سوما از اون هم زیاد استفاده میکنم اخر هفته ها سوالاش رو پرینت میگیرم یا خودم مینویسم براش تا انجام بده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوش اومدی دختر منم تقریبا هم قد دختر شماست و‌ لاغره به نظر من متوسطه این قد البته من با همس ...

ولی این قد خوبه. از استانداردش سه سانت بیشتره شما هم نگران قدش نشو مخصوصا جلو خودش خیلی رو روحیه ش تاثیر میذاره و فکرش رو درگیر میکنه دو ماهی یه بار قدش رو بگیر من یه خاهرزاده م زیاد بلند نشد پسره خاهرم میگه از روزی که پای دیوار نگهش داشتم و قدش رو میگرفتم دیگه رشد نکرد منظورش به این بود که حساسش کردم 

سلام.دختر من روش نمیشه جواب بده اعتماد به نفسش پایینه.

یعنی ازش درس بپرسن جواب نمیده؟

خیلی مهمه که روی eqدخترامون کار کنیم

تقویتشون‌کنیم

بیاین اینجا راهکارهامون رو بدیم

من تو تاپیک دیگم یه چند تاشو نوشتم

توی خونه خیلی خوبه ما کلا راضی هستیم ولی توی مدرسه اینجوری نیست.

نگران باش بچه ها بزرگتر بشن ناچارن که خجالت و کنار بذارن

یه بخش بزرگش ربط داره به اینکه چقدر به دخترامون پر و بال میدیم

به حرفاشون گوش کنیم

نظرشونو بخوایم

اجتماعی بودن تا حدود زیادی اکتسابیه

و‌بچه ها هنوز اول راهن

نگران باش بچه ها بزرگتر بشن ناچارن که خجالت و کنار بذارن یه بخش بزرگش ربط داره به اینکه چقدر به ...

من خیلی نگران دخترم هستم.میگه تو مدرسه هیچ کس باهام بازی نمیکنه زنگ تفریح.گفتم خب تو باهاشون بازی کن میگه میگن نه نمیدونم چکار کنم براش که قوی و مستقل باشه

من خیلی نگران دخترم هستم.میگه تو مدرسه هیچ کس باهام بازی نمیکنه زنگ تفریح.گفتم خب تو باهاشون بازی کن ...

بعضي بچه ها ديرتر دوست پيدا مي كنن

به جاش دوستي هاي خوب و مستمر در اينده دارن

مي توني بچه هاي كلاسشون و دعوت كني

يا با مادراشون بيرون قرار بذاري و اونا هم بازي كنن

2810