2777
2789
عنوان

دختران متولد سال٨٩

| مشاهده متن کامل بحث + 5366 بازدید | 347 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان دختراتون توی درسا خوبن؟دختر من دقتش و تمرکزش پایینه.بیشتر مشکلش هم در درس ریاضی هست.خیلی باید ...

سلام

خوبی

من ارزوم بود اینجا شلوغ میشد

بهتره یه کتاب کمک اموزشی بگیری

من واسه دخترم‌کتاب کار خیلی سبز کرفتم

هنوز کار نکردم

اما به نظرم برای تقویت بچه ها تو زمینه ریاضی 

یه کتاب کمک ام‌زشی لازمه

مشکل تو درس ریاضی با تمرین کردن حل میشه موضوع هایی که مشکل داره برای به شکلای مختلف سوال طرح کن &nb ...

سلام‌ عزیزم.دقیقا همینجوری باهاش کار میکنم.ولی بازیگوشی میکنه.

واقعا کاش اینجا شلوغ بود.ادرس تاپیک رو قسمتای دیگه سایت بزار

دختر شما تو حرف زدن با معلمهاش مشکل نداره؟

دحتر من سوال بپرسن جواب میده

اما باهاشون صمیمی نمیشه

سر کلاس برای حرف زدن و تبادل نظر جلوی معلم پیش قدم نیست

با بچه ها خیلی راحت ارتباط میگیره

ولی با معلم ها راحت نیست

نمی دونم نیاز داره پیگیری کنم؟

دختر شما تو حرف زدن با معلمهاش مشکل نداره؟ دحتر من سوال بپرسن جواب میده اما باهاشون صمیمی نمیشه س ...

سلام دختر من مرداد، 89.قدش129 وزنش23 خیلی لاغره پر جنب و جوش و انرژیکه هیجانیه و بسیار پرحرف، و متاسفانه یه کم عصبی و زود جوشه نسبت به داداش یه ساله و نیمه ش خیلی بدجنسه از لحاظ درسی عالیه استاد  حل مساله ریاضیه روابط اجتماعیش هم خوبه براش کتاب eq گاج رو از سایت گاج سفارش دادم هنوز نرسیده بدستم 

شیوا جان شما که بیشتر پیگیر برا قد هستین قد دخترم چطوره؟ از نظر خودم خوبه. دختر شما چنده؟ از دختر من ...

سلام خوش اومدی

دختر منم تقریبا هم قد دختر شماست

و‌ لاغره

به نظر من متوسطه این قد

البته من با همسناش تو فامیل مقایسه می کنم

2810