2777
2789
عنوان

دختران متولد سال٨٩

| مشاهده متن کامل بحث + 5366 بازدید | 347 پست
سلام  منم از خدامه اینجا فعال بشه خوش اومدی دختر منم ۱۳۹هست و امیدوارم حالا حالا بلوغ نشه ...

سلام عزیزم.والا دقیق نمیدونم ولی یکسالی میشه سینش یکم جونه زده و اخلاقش عوض شده.تا الان بلوغش کند بود

ولی این کرونا و خونه نشینی باعث شد بلوغش سرعت بگیره و دیروز که بردم دکتر اینو تایید کرد.گفت خواب ساعت 10 و فعالیت و تغذیه خوب باید داشته باشه که هیچکدومو رعایت نمیکنه.حالا عکس مچ دست نوشت براش که جوابو باید ببرم ببینم چیکار میخواد بکنه .شاید نیاز به آمپول رشد داشته باشه😞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم.والا دقیق نمیدونم ولی یکسالی میشه سینش یکم جونه زده و اخلاقش عوض شده.تا الان بلوغش کند بو ...

سلام عزیزم

حتما بیا و جواب عکس و دکترشو بگو

منم چنروز پیش عکس مچ دست کرفتم

از کجا متوجه شدی  بلوغش پیشرفت داشته؟

سلام عزیزم حتما بیا و جواب عکس و دکترشو بگو منم چنروز پیش عکس مچ دست کرفتم از کجا متوجه شدی ...

سلام عزیزم

ببخشید دیر جواب دادم.آخه دکترش اصلن نوبت نداشت بزور منشی راضی شد جواب عکسو بهم بده

گفت عکسش خوبه و صفحه های رشدش بازه برای رشد.در ضمن 11 سال نشون میداد در حالی که دخترم 10 سالشه

فقط براش قرص کلسیم داد و دو ماه دیگه دوباره باید برم

در مورد اینکه چطور فهمیدم بلوغش پیشرفت داشته آخه قبلن سینش در حد جونه بود ولی جدیدا برجسته شده و موهای زائدشم در اومده.

سلام عزیزم ببخشید دیر جواب دادم.آخه دکترش اصلن نوبت نداشت بزور منشی راضی شد جواب عکسو بهم بده گفت ...

به نظر من الان باید این علائم و داشته باشن

دکترش نگفت کی ممکنه پریود بشه؟

خدارو شکر هورمون رشد نداده

به نظر من الان باید این علائم و داشته باشن دکترش نگفت کی ممکنه پریود بشه؟ خدارو شکر هورمون رشد ...

نه چیزی نگفت.آره خداروشکر فعلن درمان خاصی شروع نکرده.منتظر. روند رشدش طبیعی پیش بره.البته پیش بینی منم اینه به قد خودم میرسه.ولی خوب من دوست داشتم بلندتر بشه.دفعه دیگه رفتم میگم میخوام بلندتر بشه اگه لازمه هورمون تجویز کنه

نه چیزی نگفت.آره خداروشکر فعلن درمان خاصی شروع نکرده.منتظر. روند رشدش طبیعی پیش بره.البته پیش بینی م ...

رزا جون

چه قدی رو برای دخترتون پیش بینی کرد

چون قدش با دخترم یه اندازس

2810