2777
2789
عنوان

دختران متولد سال٨٩

| مشاهده متن کامل بحث + 5366 بازدید | 347 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

تاپیکم مثل همیشه سوت و کوره

دخترم نوروز ده ساله میشه

خیلی دوست داشتم تولد ده سالگیشو براش طوری که دوست داره جشن بگیرم

اما نمیشه

کرونا بدجور زده تو ذوق همه مون

حتی خریدهای عیدش رو هم هنوز انجام ندادم

☺️

پسر من هم فروردین 89 هستش. من هم سالهاست  این سایت را میخوندم ولی چ ن آقا هستم نظر نمی‌دادم. ا ...

منونم جناب

لطف کردید تشریف آوردید و نظر دادید

بودن پدر ها در سایت و ارايه راهکار و روشهای تربیتی خیلی برای خانمها موثر هست و از اهداف اولیه سایت هم بوده

منونم جناب لطف کردید تشریف آوردید و نظر دادید بودن پدر ها در سایت و ارايه راهکار و روشهای ترب ...

والله. شوربختانه. آنقدر. دیدگاه. فمنیستی و آنتی مرد وجود دا ه. که کمتر آدم جرات میکنه. منم که جدیدا عضو شدم. چون پایان نامه ارشدم در رابطه با خانواده و طلاق و بحرانش بود جهت جمع کردن. مطلب خام به اینجا آمدم و نظاره گر شدم. یکبار که به خاطر یک اظهار نظر در رابطه با کرونا. آیدی ما را منفجر کرد بار دوم به خدا خودم هم نمی‌دانم دقیقا اسمم چیست ولی در نوشته شما یک نوع پختگی، دیدم که براتون لایک گذاشتم. البته. من هم تا حدودی قبول دارم آنقدر هم جنسهای، ما بد کردند که جایی 

برای دفاع از آقایون نمانده. ولی دو نکته مهمه. اول اینکه خانمها. به جای رفتن دنبال حقوق بر حقه مانند حق طلاق و دیه و... هنوز دنبال، مسائل، پیش افتاده زنانه هستند. دوم 

امری که مورد غفلت در قضاوتهاست، نظام آفرینش و خلقته. متاسفانه  این مسائل بطور آکادمیک به خانمها. آموزش دیده نمی شه. و از دید اینها. همه مردها خاین هستند و 

حضور یک مرد در جمع بانوان به مانند گرگ در حلقه آهوان 

تصور می شه. ببخشید از تطویل کلام 

والله. شوربختانه. آنقدر. دیدگاه. فمنیستی و آنتی مرد وجود دا ه. که کمتر آدم جرات میکنه. منم که جدیدا ...

كاربر گرامي

سالهاي قبل آقايوني بودند با نام و عكس مردانه كه نظراتشون رو عنوان ميكردن و خانمها هم  با احترام ميپذيرفتن و تبادل نظر ميكردند 

البته بايد حق داد بعضي هامشكلاتي بوجود اوردن كه اين ذهنيت ايجاد شده...

جاي تقدير داره كه حقوق خانمها رو برسميت ميشناسيد و دفاع ميكنيد .

موفق باشيد

نه كاربرهاي قديمي هستند  اما كم كار تر هستند

اتفاقا. ای کاش بودند تا فضای بهتری ایجاد می‌کردند 

جسارتا وظیفه َشماهاست که کاربران قدیمی را بیشتر جمع کنید. من از سال 89 با تولد پسرم خواننده این سایت هستم. هیچ وقت هم خاطره تلخ مرگ می می ناز و مامان تبسم رارفراموش نمیکنم. 

اتفاقا. ای کاش بودند تا فضای بهتری ایجاد می‌کردند  جسارتا وظیفه َشماهاست که کاربران قدیمی را ب ...

راستش رو بخوايد من مشغله زياد دارم و زياد سايت نميام

واقعا نمي تونم تاپيك رو اداره كنم

فك كنم از تعداد پست هام معلومه

كاربرهاي قديمي هم خيلي سرخورده شدن سر خيلي مسائل

به هر حال بايد بپذيريم نسبت به ده سال پيش خيلي چيزها تغيير كرده

بله ميميناز و از دست داديم

مامان تبسم رو يادم نمياد

شما از پسرتون بگيد

الان تو اين شرايط با درسها چه ميكنه؟

خودش درس ميخونه يا بايد تذكر بديد؟

شما به درسش رسيدگي مي كنيد يا همسرتون؟

والله. اداره تحصیل. پسرم از اول به عهده همسرم 

هست. چون در عمرم درس نخوندم. البته حافظه خاصی 

داشتم که پسرم نداره. ولی گاها صدای. برخورد مادرش 

به جهت اینکه. بازی  بسته. گوشی بسته. تبلت بسته را 

می‌شنوم. آخه شوربختانه. بگو لخندشون با همه. غرغرها را

مشترک باید بشنویم ولی در کل بله. به خودشون باشه. 

درس نمیتونند. البته. کل دنیا همینه. فیلمی بود در مورد مقایسه ایتالیا 1994 یا سال2018 که در اون سال، بچه از بازی فوتبال جهت دریس خوندن به متزل می‌آوردند حالا 

مادره خودش، بچه را جهت ثبت نام باشگاه فوتبال میبره 

کلا همه چیز عوض شده مادر 65 ساله خودم 40 سال پیش مدرس قرآن بود الان کلاس زبان میره. این تغییرات چند ساله شگفت انگیز بوده. و غیر قابل مقایسه. حالا قطعا نکات خوب و بد با هم دارد. 

تشکر. از خواندن مطالب حقیر و خوشحال از آشنایی تون 

خواننده قدیمی 

سلام منم دخترم متولد خرداد 89 هست.خوشحال میشم اینجا فعال باشه و تبادل داشته باشیم

چون بلوغش شروع شده و من واقعن کم آوردم خیلی اخلاقش بد شده😞 

قدشم زیاد بلند نیست بردم دکتر غدد با تقویتی تازه شده 140.خودمم که قدم کوتاهه.فقط امیدوارم زود پریود نشه یکم قد بکشه

سلام منم دخترم متولد خرداد 89 هست.خوشحال میشم اینجا فعال باشه و تبادل داشته باشیم چون بلوغش شروع شد ...

سلام 

منم از خدامه اینجا فعال بشه

خوش اومدی

دختر منم ۱۳۹هست و امیدوارم حالا حالا بلوغ نشه حداقل نا هفتم نشه

اما بعید میدونم 

دخترت نشانه بلوغ از کی داره؟

2810