2777
2789
عنوان

دختران متولد سال٨٩

| مشاهده متن کامل بحث + 5366 بازدید | 347 پست
منم دخترم شير نميخورد شروع كردم هر روز واسش شير كاكائو درست كردم  بعد كم كم كاكائوش رو كم كردم ...

اره خوب کردی دخترم میگه پره کاکائو باشه ولی چاقش میکنه وکم خونی میاره واسه همون هفته ای دوسه بار میدم فقط 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پنچ شنبه جشن دختر خالشه واسش بوردم لباس بگیره یکی خیلی خوشگل بود اون وبرنداشت اصلا رفت خودش انتخاب کرد به هش میاد ولی میگفتم تک باشه ولی انتخاب نکرد 

موقع خرید مکافات داریم هی هی 

باشه ممنون  خرید کردی واسه دخترت

نه هنوز هيچي نخريدم

اما الان وقتشه 

من دخترم فروردينه

يعني هم تولدش ه

بايد لباس تولد بگيرم و هم لباس عيد

گير داده لباس قرمز واسه تم كفش دوزكي

كارم سخته😉

راستي دخترت دختر كفش دوزكي ميبينه

نه هنوز هيچي نخريدم اما الان وقتشه  من دخترم فروردينه يعني هم تولدش ه بايد لباس تولد بگيرم ...

ارع بابا خخخخخ خیلی شبیهه همنن دخترامون قربونشون برم بله میره دانلود میکنه میبینه عاشقشه

پنچ شنبه جشن دختر خالشه واسش بوردم لباس بگیره یکی خیلی خوشگل بود اون وبرنداشت اصلا رفت خودش انتخاب ک ...

من به اين نتيجه رسيدم اكه بخوام به حرف دخترم برم بي لباس ميمونه

اصلا سليقه هامون جور نيست با هم

من به اين نتيجه رسيدم اكه بخوام به حرف دخترم برم بي لباس ميمونه اصلا سليقه هامون جور نيست با هم

منم اصلا جور نیست 

هی گفتم این لباس رو برندار واسه جشن اصلا گفت نه اینو می خام باید این باشه 😢😢اخرسر شوهرم خرید 

اون یکی که پسندیده بودم ماه بود خیلی خوشگل تک میشد  

2810