2777
2789
با سلام از خانمهای گل

پسرم تازه داره 3 ساله میشه و دخترم هم 9 ماهه هست پسرم از مهد ساعت 4 میگیرم خسته خواب هست تا ساعت 6 یا 7 شب میخوابه حاضر نیست زودتر بیدار بشه از طرفی تا ساعت 3 شب نهایت زود بخوابه ساعت 1 شب هست باعث میشه با بازیهاش و پرت کردن اسباب بازیهاش دخترم بیدار بشه دخترم هم خوشحال از اینکه داداشش بیدار هست باهم به زبون دخملی حرف میزنند قهقه میزنند منهم اگر جداشون کنم جیغ داد میکنند چرا از هم جدا هستند از طرفی با هم باشند تا 4 صبح بیدار ند ازز طرفی شب یک سری کارها را میکنم خونههم مرتب هست ولی در طول روز خسته هستم ولی کوچولوها سرحال و شاداب جیغ میزنند پسرم میگویدنخواب بازی دیگه موندم چون در اثر خوابش مهد هم نمیتونم ببرم دلم خوش هست پول مهد دادم موندم میخواهم طرح کارم بگذرونم ولی با این وجود نمیتونم لطفا کمککنید ممنون

البته خوشحال هستم از اینکه خونه ام پس از 10 سال ازدواج شلوغ شده خدا این دو گل داده برای همین سعی میکنم خونسرد باشم آخه من مشکل نازایی داشتم
اناهیتا جون بهت حق میدم واقعا خسته نباشی ولی باید عادتشون بدی حداقل شبها زودتر بخوابند روزها بگذار حسابی بازی کنن تا شب که شد زود بخوابند من هم شبها زودتر لامپ ها را خاموش میکنم وپسرم را می خوابونم وبعد میام به شوشو وکارهایی که باقی مونده میرسم
ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند وچون دریا آرام شد خود را اسیر صیادان یافتند
تلاطم زندگی حکمت خداست از خدا دلی آرام بخواهیم نه دنیایی آرام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.