2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالم زیاد خوب نیست... خمارم.... اصن داغونم... دیروز رفته بودیم مراسم تدفین و خاکسپاری یکی از بستگان. بنده خدا هشت ماه پیش تو راه برگشت از مشهد تصادف وحشتناکی می کنه و شدیدا آسیب می بینه. از بد روزگار دختر خونواده پشت فرمون بوده و با برادرش جلو نشسته بودن و کمربند داشتن اما مادر پشت ماشین خواب بوده و کمربند نداشته. راننده سر ظهر یک آن خوابش میگیره و ... بعد چند تا ملق مادر از ماشین پرت میشه بیرون. چند روز تو کما بود.... بعد از به هوش اومدن دو ماه تو بیمارستان سمنان بستری بود. بعدش که آوردن تهران بهتر بود. اما هفته پیش بعد یه عمل ساده ریوی در اثر عفونت بیمارستانی مرگ مغزی شد.... واقعا از شنیدن این خبر ناراحت شدم.... هیچ وقت تو مراسم خاکسپاری شرکت نمی کردم. یه جورایی می ترسیدم.... اما دیروز حتی تو سالن تطهیر(همون غسالخونه) هم رفتم.... دیگه از این جاش رو براتون تعریف نمی کنم. نمی خوام عیدتون رو خراب کنم. ولی می دونم حالا حالاها ذهنم درگیره و تو فکر و خیالم.... تنها چیزی که آرومم می کنه فکر کردن به سفریه که در پیش داریم. بدجوری دلم هوای مشهد رو کرده.... دلم می خواد خودم رو بندازم تو بغل امام رئوف و های های گریه کنم.... برام دعا کنین. اگه قابل باشم منم براتون دعا می کنم. برای عاقبت به خیری هممون.... ایشالله چهارشنبه شب به سمت سبزوار حرکت می کنیم و دو روز خونه همسر جان هستیم و باز اگه خدا قسمت کنه از شنبه تا دوشنبه مشهدیم! حلال کنین...
نگار جون عزیزم،می فهمت،پدر بزرگم روز ٦ فروردین بعد از اینکه از مهمونی اومدن تو خونشون خورد زمین و از اون روز به بعد حالش بدتر شد،داستانش طولانیه،وضعیتشون الان طوریه که هر روز من حس و حال الان تو و فکرایی که از ذهنت میگذره رو دارم تجربه میکنم...خدا به همه صبر بده،شاید فردا آخرین روز پدری باشه که براشون جشن میگیریم در حالی که خودشون بیهوش هستن،دلم برای صداشون یه ذره شده... انشالا بری مشهد زیارت آروم میشی،التماس دعا دارم زیااااااااااااااااد،به سلامت بری و برگردی
سلام دوستای خوبم کجایین آخه ؟ چرا پس انقدر بی ذوق شدین؟ نگار جان زیارت قبول . کجایی خواهر جان؟ خودت باید بیای یه رونقی به کلوپ بدی... نگین جون خدا رو شکر خوبین . بابا اقلا بیا با عکسهای گل پسر نبودن هات و جبران کن دیگه