2777
2789
بهت تبریک میگم ملی جان
انشاالله همیشه با خبرای خوب بیای
وَ إِذَا سَأَلَکَ عِبَادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْیَسْتَجِیبُواْ لِی وَ لْیُؤْمِنُواْ بِی لَعَلَّهُمْ یَرْشُدُونَ(186) آپلود عکس رایگان و دائمی
منم تبریک میگم ملی جون... ایشالله همه چیز اونطور که می خوای پیش بره...

مژگان جون بعضی از بچه ها همینطورن خوابشون کمه.. بچه دوست منم همینطوری بود شبا برنامه داشتن تا بخوابوننش ولی الان که دیگه 2.5 سالشه خوب شده...

شایلین از اول خوابش منظم بود... بچه بود خیلی می خوابید ولی الان 2 ساعت توی روز می خوابه... شبا ساعت 8.5-9 می خوابونمش صبح 6-6.5 بیداره.... مدل کارمندی می خوابه... واسه مهد رفتن فکر کنم مشکلی نداشته باشه....هههه

وای فرانک جون الهی بگردم دلت میاد بابا پستونکو بدید بهشون.. مگه چی می خواد بشه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست جونیا

ملی جونم تبریک قربونت برم تو نمونه ی واقعیه یه مادر فداکار یه خانوم مستقل و محکم هستی من به تو دوست خوبم افتخار میکنم تو لایق بهترین هایی ایشالله بعد این همیشه با خبرای خوب میای پیشمون

یاس جون مرسی از راهنمایی هات خیلی مفید بود

مژگان جون برسام هم خیلی بد خوابه اواخر اون خونمون یه ذره بهتر شده بود ولی از وقتی اینحا اومدیم هر چند بخوابونمش 6-6.5 بیداره ظهرها هم بین 2- 3 ساعت میخوابه یه پیشنهادی دارم برات بده ظهر ها مامانت یا خواهرت بخوابونن پیشش هم نباش یکی دو هفته ای هم مقاومت کن من مه واسه مصاحبه ام مجبور شدم برسام رو بذارم ظهرها 1 هفته ای پیش مادر شوهرم از اون موقع کمی بهتر شد قبلاً موقع خواب طهر پدرمو در میاور 1- 1.5 ساعت طوی میکشید بخوابه الان نیم ساعته رو پام میخوابه هر چند با هر کی به غیر از خودم البته اگه نباشم این تایم 10 دقیقه اس
شبنم جون ماشالله شایلین خانوم خیلی نمکی شده

نگین جون عجله نکن یکی از دوستای من پسرش 7 ماه بزرگتر از برسامه هنوز هیچی نمیگه رفت گفتار درمانی هم فرق چندانی نکرد دکتر بهش گفته ایراد نداره دیرتر زبون وا میکنه حساسیت نشون نده اعتماد بنفس مبین خوشگلم میاد پایین

نازیلا جون چی کار داره به بچم این همسایتون وا یعنی چی. کار خوبی کردی که پستونک رو دادی بهش برسام اصلاً پستونک نخورد ولی پدر میمی اینجانب رو در آورد منم با شبنم جون موافقم ماه پیش برسام به می می کمتر وابسته تر بود تا الان

وای خدا از دست این النای بلا مامانش گناه داره فلفل نده بهش دلم سوخت براش

وای از پوشک نگید که دلم خونه ما جان ببه رو اولین بار 16 تومن گرفتیم سری آخر 34 تومن هفته پیش.الان شده 40 هزار تومن چی بگم والله آخه این چه مملکتیه این چه وضعیه آدم به کی بگه چی کار کنه خیلی نگران آینده برسامم میترسم با این وضعیت اصلاً واسه نون شبمون هم محتاج شیم آخه وقتی 2 تا مهندس صب تا شب کار کردیم وضعیتمون اینه وضعیت بقیه چطوریه؟
مرسی دوست جونام تا من پستای قبلیو بخونم و بیام کلی تبریک دریافت کردم.. کلی و از تعریف فریناز رو هوام الان...
تا گفتم دلم دخترا رو میخواد زود اومدین از پسراتون هم برام نوشتین که دلم ضعف رفت و دلم خواستشون. عزیزای من... مبین که حرف زدنش کامل نشده.. سامیارم که نزدیک بود افسردگی بگیره... برسامم که دندونش شکست - اردوش من! قربونت برم. اشکال نداره خوب میشه این دندونا شیرین.
مهدیه زهرا هم که خانوم شده و ناناز. راستی من رفتم پیش روانشناسم درمورد از شیر گرفتن یه برنامه بهم داد یه ماهه بدون بحران. قسمت عمده ش میشه کم کردن وعده ها تا به صفر رسوندن و جایگزینی با بازی همونیکه یاس گفت.
النا رو بگو با فلفل سوخته.. انیس خوب با مادرشوت هماهنگ کن دختر نزار برنامه تو خراب کنه
از دکترم درمورد پستونک که نپرسیدم چون نمیخوره مایا اما شیشه رو پرسیدم که فک نکنم خیلی فرق کنه. گفت بزار تا 4 سالگی راحت باشه فوقش از سی پی کاپ یا همون لیوانای سوراخ دار! به جاش استفاده کن. بزار به عشق اونا همه چیز بخوره .. شیر ، جوشونده، آبمیوه و.. خلاصه منم که حرف گوش کن! مایا رفت که تا 4 سالگی از شیشه استفاده کنه. فعلا فقط شیر خودمو قطع کنم کافیه..
بازم پر حرفیم گرفته ولی خیلی چیز برای گفتن دارم باشه سر فرصت.
نگین جون غصه نخور،سارا هم فقط یه سری محدود کلمه میگه اونم غلط غولوط که نیاز به مترجم داره ههههههه

ملیییییییییییییییییی جونم با تمام وجود بهت تبریک بگم،واقعا" یه الگوی عالی برای تمام خانوما هستی که یاد بگیرن حقشونو بگیرن و اراده قوی و روحیه بالا داشته باشن،اول از همه هم برای خودم...

نازیلا جونم غصه نخور،حتما" زمانش مناسب نبوده،سارا هم به پستونک شدیدا" وابسته اس،انشاا... که به موقع از سرشون بیفته...

ماتار جون منم تا چند ماه پیش برای سارا مولفیکس ترک استفاده میکردم که تمام نواحی پوستش که با پوشک در تماس بود تیره شد و تغییر رنگ داد،الان جان ب ب استفاده میکنم که امروز از بنی هاشم بسته ای 36000 گرفتم که تا 2 هفته پیش 32000 بود،شامپو مادر کر گرفتم دونه ای 22000 تومن،مخم سوت کشید از این همه گرونی.راستی شما شامپو چی استفاده میکنین که هم بوش خوب باشه و هم کیفیتش؟

راستی واکسن سارا رو هم زدیم که فقط روز اول خیلییییییی کم تب کرد و هر دو رو هم به دستاش زد.فقط چیزی که هست از اون روز خیلییییییییییییییییی اشتهاش کم شده و بیشتر شیر میخواد.نینی های شما هم بعد از واکسن بی اشتها شدن؟

مژگان جون از وقتی گفتی بارداری خیلی بهت غبطه میخورم،خوش به حالت که سریع تصمیم گرفتی و باردار شدی.من که حالا حالاها باید با خودم کلنجار برم ولی خیلی دوست دارم که 2 تا بچه داشته باشم و ترجیحا" دومی هم دختر باشه،چون خودم خواهر ندارم و از این جهت ناراحتم دلم میخواد سارا یه خواهر داشته باشه وتنها نمونه..
سمیرا جون سختیش 100 ساله اوله ههههههههههههههههه ایشالله تو هم تصمیمتو بگیری من ماه دوم اقدام حامله شدم اما دفعه قبل 6 ماه طول کشید امیدوارم دختر باشه خدا کنه انشالله برای تو هم هر چه خوبه پیش بیاد

ملی جون مبارکه....مگه خونه مال خودت بود؟یعنی میری با مایا تنها زندگی کنی/ببخش البته اگه دوسنداری جواب نده

نازیلا بخدا میخواستم بیام برات بنویسم که پستونکشو برگردون تو روحیش اثر میذاره که خودت گفتی...انیس تو هم اذیت بچه نکن چیکارشون دارین تا لااقل 2 ساله بشن بعد...

فریناز جون و بقیه دوستای عزیزم مرسی از ابراز همدردیتون ...هرچی خدا بخواد

مژگان چقد لجبازی خوب برو پیش مشاور با این همه مشکل....شاید بچه بیچاره از چیزی میترسه جاشو دوس نداره مشکلی داره که نمیتونه بخوابه وگرنه بچه های ما هم شب میخوابن ظهرم 1.5 تا 2 ساعت میخوابن

سمیرا جون خداروشکر که واکسنشو زدی خیالت راحت شد...ولی مبین که بی اشتها نشد فقط یکم تب و پادرد همین

بچه ها به دادم برسید مبین تقریبا 2 روزه اسهال شده پاش له له آب میریزم رو پاش غش میکنه کرم میزنم دلش ضعف میره گریه بچم داغون شد...یعنی دندونه؟ دلم کبابه براش نمیتونه درس راه بره
سلامممممممممممممممم

مدتهاست که هی میخوام بیام اینجا و سلامی عرض کنم واقعا دلم براتون تنگ بود

نمیدونم با خبر شدین یا نه روزهای بد و سختی رو گذروندیم میکی سگ با وفای ما مرد تو وبلاگم نوشتم دوست داشتین بخونین

الان بهتریم ولی غمش خیلی سخته

رایان هم خوبه و خدا رو شکر حسابی غم ما رو کم میکنه دایره لغتش خیلی خوب شده

داره 2 3 تا دندون با هم در میاره حسابی چسبیده به من

یه سرمای اساسی هم خوردیم مادر و پسر که دیگه آخراشه

این صفحه رو خوندم مژگان جون مبارک باشه انشالله به سلامتی

از پوشک نگین که اوی بی بی شده 50 تومن !!!!!!!!!!!!!!
نگین حتما مال دندونشه.. موز و ماست و دوغ زیاد بده بچه گناه داره دلم ریش شد.
راستی اون خونه شماله من تهران پیش مامانم هستم. اونجارو میدم اجاره یا فروش.ولی خونه به نام خودم خریده بودم خدا روشکر. از کل پولش ده تومن هم نداده بود شوهرم که باعث تأسفه. دلم میخواست لااقل همه ی پولشو میداد که من یه کم دلم خنک میشد با اینهمه بلایی که سرم اورده.. وام مسکن داره هنوز نصفیش مونده همه رو هم خودم دادم تا حالا..

سمیرا جان لطف داری عزیزم. خودمم فک نمیکردم انقد دووم بیارم خیلی سخته کارای جدایی با دعوا! خیلی سخت. پیش مشاورم که رفتم تا منو دید گفت چه پخته شدی! منظورش احتمالا این بوده که چه پیر شدم....
ولی مهم اینه که باقی سالای عمرمو با یه بیمار روانی زندگی نمیکنم. هر روز خدا رو شکر میکنم که تونستم نجات پیدا کنم. بیماری روانیش که من اصلا نمیدونستم همچین بیماری ای وجود داره! اعتیادش به شیشه هم چند برابر بدترش کرده بود هر بلایی ممکن بود سر خودم و بچه م بیاره.. بازم خدا رو شکر.
وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

ملی خیلی خوشحالم خدا رو شکر تونستی خونتو ازش بگیری4

خدا روشکر که تونستی از دستش نجات پیدا کنی

ملی واقعا آفرین نمونه کامل یه زن واقعی هستییییییییییییییییییییییی

ایشالله همیشه زندگی به کامت باشه عزیزممممممممممممممممممممم
نگین مال دندونشه
چون سامیار هم هر وقت میخواد دندون در بیاره پاهاش این جوی میشه بهش کالاندولا بزن پماد آلفا هم خیلی خوبه

سمیرا جون سامیار هم بعد واکسن بی اشتها شده بود و فقط شیر میخورد بعد از 2 یا 3 روز خوب شد
2810