2777
2789

سلام

رفتیم عید دیدنی جایی که باهاشون رودروایسی داریم

به دخترم شیرینی تعارف کردن شونصدتا برداشت

اومدیم بیرون به دخترم گفتم عزیزم چرا شیرینی زیاد برداشتی

میگه هی گفت بردار بردار خجالت کشیدم برندارم😅😅😅😅

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍

شیطونک خوب راس میگه عزیزم😍😍😍😍

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر من دوسالشه

هرجامیریم خییییلی ساکت میره سمت هفت سین ب طرزخیلی رندانه تمام سیرهارو میندازه توظرف ماهیشون بعد میاد میشینه آخرش ی جوری گندکارش درمیاد منم معذرتخواهی میکنم ومیام بیرون

پسر یه سال و نیمم هر جا میریم خجالت میکشه..بجای اینکه سرشو بندازه پایین...زل میزنه به سقف نگاه میکنه

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

پسرم یکسالشه هرجا میریم کاکائو میگیره به دندون😃😃😃

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

پسر من شوکه شده بود. هی میگفت مامان چرا همه به من پول میدن!!! به بعضیا هم میگفت مثلا ده تومنی نمیخوام. از پولایی که کوه دارن بهم بدید. اونا هم هی میگفتن پول کوه دار چیه  

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

دختر من کلا غریبگی براش مفهومی نداره با همه راحته و سریع صمیمی میشه

خدا به دادمون برسه فردا همه جیک و پیکمون و میریزه رو دایره😯😯😯

👊بر ابرهه ها سنگ ابابیل ببارد...بر قلب تل آویو که سجیل ببارد👊
عزیزم چندسالشه

کلاس اوله

الان بهش گفتم وسایلتو زمین ننداز گم میشه می خوای بری مدرسه آماده باشه

میگه دیگه نمی ریم مدرسه تموم شد😐😐😂😂😂😂😂😁😁😁😁

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍