2777
2789
عنوان

بیاید از کارهای بچه هامون در دیدوبازدید عید بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 31 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسرم پنج سالشه میریم جایی شمع هارو جمع میکنه اصلا هم راضی نمیشه بزاره سر جاش.آخر سر هم پر جیبش پسته میزاره.الان دیگه شلوارک بدون جیب میپوشم که به میزبان گفت پلاستیک بهم بده ببرم.یا هم همین که میریم جایی میگه عیدی میخوام😐😐😐😐

😎😎😎😎

دختر من میره تو زود خودمونی میشه حرف میزنه براشون و تو بغلشون میشینه و وقتی میگن یه بوس بده یه تا از ابروش رو میندازه بالا با منت صورتش رو کج میکنه و بعدم میپرسه سیر شدی ؟ 

پول هم که بهش میدن میگه ما از اینا داریم نمیخوایم 😁

واي پسر من وقتي يه چيزي تعارفش ميكنن اول تو قيافه طرف نگاه ميكنه بعد كه ميبينه طرف ميخنده بهش ده تا برميداره مياره ميريزه تو كيف من😩

نميدونم از كجا ياد گرفته اين كارو اينقدم بدم مياد

يا هر كي بهش عيدي ميده اول ميگيره ميخنده بعد ميندازه رو سر طرف انگار شاباشه😂😂

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

مادرشوهرم براش عیدی یه بولیز. خرید که دوسال دیگه میتونه بپوشه😐😐 دخترم بهش گفت دستت درد نکنه مامانبزرگ حداقل شلوارشم میخریدی بزرگ شدم خواستم بپوشم ست کنم😄😄😄😄😄

👊بر ابرهه ها سنگ ابابیل ببارد...بر قلب تل آویو که سجیل ببارد👊

وای خاک بسرم باز یادم اومد اعصابم خورد شد پسرم به عمم گفت بهم ععسدیبده ی بار وقتی رفتیم خونشون بهش داده بود اونا اومدن پیش ما گفت عمم هر چی گفتم عنه جون نده گفت بچس چه اشکال داره دوباره داد از خجالت اب شدم