2777
2789

سلام.خانومای گل ازتون خواهش میکنم با دلای پاکتون واسه راحله کوچولو دعا کنید.

این مادر 5 سال بچه دار نشد بعد خدابهش یه دختر داد که اونم 7 ماهه به دنیا اومد.الان که نزدیکه تولدشه تب کرده رفته کما.تو رو خدا دعا کنید خدا سلامتیش رو بهش برگردونه  و دل این مادرو پدر شاد شه

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

ای جونم...ان شاءالله شفا پیدا میکنه.صب براش صدتا صلوات میفرستم

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا به حق این وقت دل پدر و مادرشو شاد کنه🙏🏻

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...

سلام کسایی که ازم خبر خواسته بودن شکر خدا راحله جون بعد از 3 ماه به هوش اومده .ولی پدر مادرش رو انگار نمیشناسه فعلا بیمارستانه همه بدنش رو عفونت گرفته از نخاع و مغزش نمونه برداشتن فرستادن آلمان فعلا جواب آزمایشا نیومده

سلام از هر کی که این پیام رو میخونه التماسش میکنم واسه همه مریضا دعا کنه مخصوصا راحله کوچولو

خدایا شکرت .راحله کوچولو بعد از ماهها دوری از خونه امروز برگشته خونشون.خدایا هزاران مرتبه شکر