2777
2789
سلام مامانا
من واقعا نیاز به محبت شوهرم دارم و اونم از وقتی که بچه به دنیا اومده شده مثل دیوار.فقط چسبیده به بچه.چه کنم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مردی وقتی بچشو دوست داره، مطمئناً زنش رو هم دوست داره. حالا بچه چون یه عضو جدیده و خیلی دلچسب و شیرینه، تا یه مدتی نظرشو جلب کرده.
براش نامه بنویس.
سخت است یکرنگ ماندن، در دنیایی که مردمش برای پررنگ شدن حاضرند هزار رنگ باشند....
سلام لیلا جون.کافیه فقط خودتو بذاری جاش تا ببینی چه حسی داره.اون الان یه موجود جدید داره که دوست داشتنیه براش جالبه بغلش کنه و ببوستش ولی مطططمئن باش محبتش به تو کم نشده.من اوایل زایمانم همین حسو داشتم فکر میکردم شوشو به حالم اهمیت نمیده گاهی بغضم میگرفت اما بعد فهمیدم این مردا چون بلد نیستن چکار کنن اینجوری بنظر ما میاد.
شدیدا درکت می کنم عزیزم. منم خیلی راهها رو امتحان کردم. با زبون خوش و با مهربونی و با جنگ و با دعوا و ....

هیچ کدومش موثر نبود. تا خودشون نخوان هیچ چیزی تغییر نمی کنه. اگه راه حل موثری پیدا کردی به منم بگو.

دختر من 8 ماه و 12 روزشه. نی نی شما چند ماهشه؟
بخدا شوهر منم اوایل زایمانم همینجوری بود. 4 یا 5 ماه

بعدش کم کم خوب شد. حالا اون آویزونه منه من گریزون!!!
سخت است یکرنگ ماندن، در دنیایی که مردمش برای پررنگ شدن حاضرند هزار رنگ باشند....
بیشتر به خودت برس وزیادم بهش گیر نده وبه زبون نگو که چرا اینطوری میکنه .گاهی به شوخی بگو اگه میدونستم نی نی که بیارم به من بی توجه میشی واست نی نی نمی آوردم.بعدشم بزن زیر خنده.اصلا با ناراحتی بهش نگو.راستش برعکسشو شنیده بودم که زنه بعد از زایمان از مرده گریزون میشه ولی نه مرده نسبت به زنه.پس حالا که اون اینطوریه توام ب خودت برس و از این فرصت که دستت اومده استفاده کن وبچه رو بنداز گردن خودش وبرو دوش بگیر وآرایش ملایمی کن ولباسای خوشگل بپوش وبی خیالی بر خورد کن .مطمئن باش خودش میاد سمتت.گاهیم تو بچه رو بغل کن وبا بچه ات خلوت کن تا یه کم حسودیش بشه و باد سمتت.
ساحل جون شوهر من همش دنبال کار هست.شب میاد خونه.البته گاهی هم عصر میاد.بیشتر قیافه میگیره.بیشتر از 10 دقیقه حاضر نیست بچه رو تحمل کنه.من هر چی هم به بچه برسم ذوق هم میکنه.اصلا اعتنایی به من نمی کنه.فقط چشمش به بچه اش هست