2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو می تونی با رفتار صحیح رفتار اشتباه اونو اصلاح کنی!!!!!!!!!!!!
تازه همه زن ها رو به پاکی ومعطر بودن می شناسن.ولی هیچ مردی رو به نداشتن موی اضافی یا تمیز بودن نمی شناسن.
زن تمام بدنش مثل گل لطیفه ،تو لطیف بودنتتو ازش دریغ کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدایا شکرت خودت کمکم کن تا دوفرشته اسمونی ام خوب تربیت کنم
مامان مژده
خواهر من زایمان طبیعی داشته راضیه(خداییش من خندم میگیره میبینم وسط حرفای بچه ها هی تکرار میکنی کی زایمان طبیعی داشته!
میگه خیلی راحت بودم
چون ضعیفم بوده بهش مورفینم زدن که درد زیادی نکشه
خلاصه حال کرده بود

آپلود عکس , آپلود رایگان عکس , آپلود تصویر , آپلود فایل , آپلود سنتر ,آپلود عکس برای وبلاگ , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان, free image upload center , آپلود رایگان فیلم , آپلود عکس برای بلاگفا
سلام لیلا جون مشکلت و خوندم مطمئن باش هر مشکلی راه چاره ای داره و مطمئن باش شوهرت هنو ز دوست داره اما یه جورایی ازت دلسرد شده بهت پیشنهاد می کنم اول همش به خودت برس از همه نظر لباسهای متوع بخر موهات و ارایش کن و اخراینکه بچسب به بچت و خودت و شاد نشون بده و به کم محلی شوهرت توحه ای نکن اصلا محلش نده فقط به خودت برس و نشون بده که به محبتش احتیاج نداری خیلی هم شادابی مطمئن باش به طرفت جذب میشه امتخان کن ضرر نمی کنی و این و بدون هیچ وقت عشق و گذایی نکن
دنیا اونقدرها جدی نیست