2777
2789
سلام مامانا
من تا قبل زایمانم شوهرم دائم منو دندون می گرفت،وقتی هم اعتراض می کردم،می گفت آخه دوستت دارم(راست هم می گفت،1 مدل ابراز محبتش اینطور بود،آخر هیجان) بعد زایمانم،سکس که چند ماهی یکبار.1دندون که نگرفته.راه میره ذوق بچه میکنه.سالگرد ازدواجو یادش رفته بود،بهش یادآوری کردم،گفت:دیگه بچه رو بچسب.دارم دیوونه میشم.به هر زبونی هم کهخ بهش میگم،میگه تو چطور به بچه خودت حسودی میکنی؟ترابخدا چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بودم باهاش در مورد احساسم حرف میزدم میگفتم دوست دارم گازم بگیری اینطوری و.......گازش میگرفتم میگفتم دلم برا محبتاش تنگ شده و حتی اگه به خاطر محبتش به بچه حسودی کنم نرماله
نکنه قبلا محل نمیذاشتی حالا که محبتشو گدایی میکنی خوشحاله؟این دفعه اون خودش رو لو س میکنه؟
کلا راه حل همه مشکلات حرف زدنه به جای این تاپیک یه تاپیک بزن که چطور به شوهرامون و همسرامون کلا چه زن چه مرد بگیم که نیازمند محبتش هستیم
آخه بس که کارهام هم زیاده و همیشه اعصابم خورده خودم همیشه درهم برهم.موهای دست و پا بلند.اخمو.بدون آرایش.خسته کوفته ام.بعدم عمدا اینکارو میکنم که اعتراض کنه و بگمش آخه واسه کی به خودم برسم ولی محل سگ هم به من نمی زاره
ای بابا اینا که خانوادگی هم از نظر سکس مشکل دارن.سرد مزاجن.خواهرش می گفت من مامانم همیشه بی میل بود و با بابام در این مورد دعواشون می شد.من که دیگه بهش محبتی نمی کنم ولی به هیچی اهمیت نمیده.فقط بچه