2777
2789
عنوان

من عاشق زنم نیستم، تو رو خدا به درددل منو یکی بشنوه

| مشاهده متن کامل بحث + 119746 بازدید | 158 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه والا از عشقت گفتی فاتحه زنتو خوندی!طلب کارم هستی 

انگار بهش گفتی من عاشق شدم بهش نرسیدم تورو ازمجبوری گرفتم هنوزم فکرم پیش اونه!از اون زن چی ساختی؟این بیچاره با هزار امید خونه تو با بی عقلی برمیگردی میگی فکرم پیش عشقمه؟تو اشتباه کردی یک دختری که طرز فکرش باتویکی نیست گول زدی حیفش کردی الانم بهش میگی نمیخوای و فکرت پیش عشقته!به چه حقی بااینده یک نفر بازی کردی عقد کردی تو زنتو حیف کردی زنت میتونست بامردی ازدواج کنه که عاشقش باشه نه اینکه فکر شوهرش پیش سوده جونش باشه

منم عاشق یه آقای متاهلم اونم عاشق منه زنشو نمیخاد ولی میگه وجدانم نمیزاره منو ول کرد من خوشبخت بشم ...

اره کسی که یکیو گرفته عقد مرده باز عاشق یکی دیگه شده کلا مشکل رفتاری اخلاقی داره مشکل تعهد داره موقع خرج میکرد عروسی میگرفت کجا بودی؟اون موقع زنشو میخواسته الان که پاتو کردی تو زندگی اون اونم میگه نو اومد کهنه رو نمیخوام ادم هوسباز دم دمی مزاج 

معتادهم شده چون باخودش مشکل داره نه ازعشق تو چه قدر ساده ای 

خیانت کرده معتاد شده به زنش دروغ گفته بعد این ادم سالمه؟!!!

حالا که خدا بهتون یک زن و بچه ی خوب داده خوشی زده زیر دلتون. باید حتما تو زندگی گرفتار باشید تا اینط ...

دقیقا ، بیشتر آدما چه دختر چه پسر تو مجردی کسه دیگرو دوست داشتن ولی حالا به هر دلیلی بهم نرسیدن نشده قسمت نبوده و با کسه دیگه ازدواج کردن درسته خیلی سخته ولی آدم باید فراموش کنه هرطوری شده بچسبه به زندگیش 

...
راستی قدر خانوم با گذشتت رو بدون چون اگر همسر من این رو به من میگفت هرگز باهاش ادامه نمیدادم.

اره والا منم بودم یه ثانیه نمی موندم ، ولی کاش بهش نمیگفت چون غیر ممکنه یه زن دل شکسته نشه 

...