2777
2789

فقط دستشویی فرنگی

از پله رفت و امد ممنوع

نزدیکی ممنوع

تا میتونی استراحت کن

دکترت این چیزارو بهت نگف؟؟

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

از سی هفته به بعد هم طول سرویکس بطور طبیعی کم میشه

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط دستشویی فرنگی از پله رفت و امد ممنوع نزدیکی ممنوع تا میتونی استراحت کن دکترت این چیزارو بهت ...

همه اینا رو رعایت میکنم اصلا نیازی به گفتن دکتر نبود عزیزم

از وقتی فهمیدم باردارم تا الانم اصلا نزدیکی نداشتم

وای خداااا  من چقد خوجلم     

استراحت کن. منم هفته 18 بودم، یه دفعه شدم 28، سه چهار روز استراحت کردم، دوباره سونو دادم 32 بودم. اولش که دکتر گفته بود استراحت مطلق، بعد که دید خوب شدم گفت اشکال نداره ( چون شاغلم ) گفت سرکار تو برو و لی مواظب باش. دیگه پله نمیرم (قبلش پررو بودم ، میرفتم از پل عابر رفت و آمد میکردم) ورزش نمیکنم، زیاد سرپا نمیایستم با آژانس فقط میرم و میام. حالا شما هم مواظب باش و استراحت کن چون برای سرکلاژ دیره دیگه. 

استراحت کن. منم هفته 18 بودم، یه دفعه شدم 28، سه چهار روز استراحت کردم، دوباره سونو دادم 32 بودم. او ...

من اصلا از پله بالا پایین نمیرم خونمونم همکفه 

نهایت کاری هم که انجام بدم یه ناهار درست کنم نمیدونم چرا اینجوری شدم

شما استراحتت در چه حد بود؟؟

وای خداااا  من چقد خوجلم     
منم هفته ی 13 هستم.دکتر گفته جفتت پایینه.طول سرویکسم 33 به نظرتون کمه؟یعنی نمیتونم مسافرت برم   ...

نرو عزیزم

بچت واجبتره مسافرت سرجاشه 

هر چی بچه بزرگتر بشه رحم سنگینتر میشه تحملش واسه خودتم سختتر میشه

وای خداااا  من چقد خوجلم     
نرو عزیزم بچت واجبتره مسافرت سرجاشه  هر چی بچه بزرگتر بشه رحم سنگینتر میشه تحملش واسه خودتم س ...

آره میدونم ولی همه ی برنامه هام بهم ریخت.دیگه شمام تنها کاری که میتونید انجام بدید استراحته .وسایل سنگین بلند نکنین

من می توانم  

عزیزم منم تو بارداریم سرویکسم کوتاه شده بود اما با مراقبت و داروهای دکترم که آمپول پرولوتون و بعدشم شیاف سیکلوژست بود به سلامتی طی کردم و سرکلاژم نشدم تازه من کارمندم بود!! از دکترت راهنمایی بخواه فرم رحمتم خیلی مهمه

هيچي كاري نكردم

فقط خوردم و خوابيدم

در حد اينكه يه غذا واسه خودم داغ كنم

يه حمام ٧-٨ دقيقه اي برم،هفته اي يكبار

اين مدل استراحت رو دو هفته انجام دادم

بعدش يه ذره پياده روي تو خونه ميكردم

دكتر و اينجور جاها هم با اژانس ميرم

من اصلا نميتونم بيرون دربيام تا سر خيابون ميرم لگن و پاها و كمرم درد ميگيره

يه پاساژ با خواهرم رفتم چند روز پيش ١٠٠بار نشستم اخر سر  شبيه ميت برگشتم خونه

خودم فكر ميكنم يخاطر سرويكس اين كوتاه به همه جام فشار مياره بچه 

من روانشناسم و كاردرمانگر سالمند،بخصوص الزايمري هاي عزيز،در صورتي كه نياز مند به كاردرمانگر و روانشناس سالمند در تهران هستيد درخواست دوستي بديد..

من مرتب چكش كردم

١٦ هفته 

١٨ هفته 

يكبار هم ١٢هفته كه تو ان تي فهميدم كوتاه

واژينال چكش كردم

سونوها  واژينال بود همگي

من روانشناسم و كاردرمانگر سالمند،بخصوص الزايمري هاي عزيز،در صورتي كه نياز مند به كاردرمانگر و روانشناس سالمند در تهران هستيد درخواست دوستي بديد..
2810