2777
2789
عنوان

راهنمایی درمورد افراد یتیم

409 بازدید | 8 پست

سلام عزیزای من، دور از جون، کسی بین شما هست توی بچگی پدر یا مادرشون رو از دست داده باشن؟ 

- وقتی بچه بودین از خدا چی‌ می‌خواستین؟ 

- الان که بزرگ شدین از خدا چی‌ می‌خواین؟

- چه کمبودی رو احساس می‌کنین؟ 

- چی خوشحالتون می‌کنه؟

- یتیمی که خیلی موفق میشه چطوری با مسائل کنار اومده؟

- لکنت زبان یا حواس‌پرتی دارین؟

- به چه کسی خیلی وابسته هستین؟ 

اگر ممکنه سنتون رو هم بگین و اگر درمورد فکر خواهر یا برادراتون هم نظری دارین بفرمایین. 

من 

پنج سالگی پدرمو از دست دادم

نه لکنت ندارم حواس پرتی ندارم مثل بقیه گاهی یه چیز یادم می‌ره

خواهر برادر تنی ندارم

یک سال بعد مادرم ازدواج کرد با آقایی که واقعا در حقم پدر بود و هست من اصلا احساس نکردم ایشون پدر من نیست یه خواهر ناتنی دارم

آرزومم از اول بچگی این بود که یه اسب داشته باشم😁

الان ۲۱سالمه بچه هم دارم

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تنها چیزی که اذیتم می‌کرد این بود که بزرگتر که شدم با خودم فکر میکردم وظیفه ی ناپدریم این نیست که خرج منو بده و اینا

از اینکه چیزی برام می‌خریدم یکم معضب می‌شدم اونا هیچوقت منت و اینا نداشتند من خودم این حس رو تو خودم داشتم

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

حالا چرا پرسیدی اینو؟

من شجره نامم رو گفتم برات😂

مرسی عزیزم که کمکم کردی. 

خواهش می‌کنم

ولی آخرشم نگفتی چرا پرسیدی😉