2777
2789
عنوان

فحاشی او،سکوت من!

| مشاهده متن کامل بحث + 3095 بازدید | 20 پست
عزیزم من ده ساله با این مشکل دست و پنجه نرم میکنن.این بر میگرده به تربیت و شخصیت خانوادگیش و اینکه تو خونشون چی ها دیده و چطوری باهاش رفتار شده.شوهر منم تا عصبانی میشه هر چی دلش میخواد میگه بعد 10 دقیقه میاد قربون صدقه میره.تمام راه ها رو رفتم سکوت کردم-با زبون خوش باهاش حرف زدم.مشاوره رفتم-مقابله به مثل کردم یه ذره خودش رو جمع و جور میکنه.مثلا میگه مادر تو فلن من میگم مادر خودت فلان فلان دو تا هم میذارم روش.اول ها جواب نمیدادم دیدم نه به جای اینکه بفهمه بدتر میکنه .الان یکی بگه من دو تا میذارم روش بهش میگم یه ذره خودش رو جمع و جور کرده.میگم آها ببین خوبه ؟؟؟؟سالین گفتی و هیچی نگفتم منم یه صبر و تحملی دارم .ببین خوبه مثل خودت باشم یا نه؟ببین چه مزه ای داره ؟خوبه؟
**** سکوت، گاهی بهترین تحقــــیر است...! ****
سایه جون!اگه میتونست خشمش رو فرو ببرد که غمی نبود واکنش هم نشون دادم که چرا به کسانی که مرا بزرگ کرده اند فحش میدی؟ولی سکوت میکنه... عشق سبز ولی شوهر من بعدش قربون صدقه نمیره و چون اخیرا از دست بچه هم عصبانی میکشه گاهی سرش داد میکشه از اون موضوع بعدا اظهار پشیمانی میکنه ولی برای من نه! من خودم حالت قهر میگیرم طبق معمول پا پیش میذاره برای آشتی...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آیسل جون شوهرت حتما مشاوره نیاز داره چون ظاهرا خشمش رو نمیتونه کنترل کنه. اون وقت همین رفتار رو به بچه ات هم منتقل میکنه. کاری که پدرش هم به اون منتقل کرده و این دور باطل ادامه داره ها
با همه همینطوره یا فقط با تو . من یکی رو می شناختم که وقتی با خانواد خودش هم صحبت می کرد از هر ده تا حرفش کم کم پنج تاش فحش و ناسزا بود . وقتی بازنش هم حرف می زد همینطوری بود . بعضی ها به بد دهنی عادت دارن و ریشه فرهنگی داره .
نه مامان مانی،کلا عصبی هست ولی من ندیدم مثلابه مادرش یابرادراش فحش بده...یا در محل کارش هم مطمینم فحاشی نمی کنه ولی عصبانی چرا.ولی تو خونه خیلی رایجه و بعد از بچه دار شدن شدید شده مخصوصا سر مسایل بچه داری !
امیدوارم که راهی پیدا کنی یا شوهرت رفتارشو عوض کنه ولی حالیش کن که جلوی بچه هر چی از دهنش در اومد نگه اگه این کارو کرد بچه رو بردار یه روز برو یه جای دیگه بگو نمیخوام این بچه هم مثل تو بی ادب و حرمت نگه ندار بشه دوبار که اینجوری کردی تا خواست جلو بچه فحش بده یاد رفتنتون می افته شاید خودشو کنترل کنه