2777
2789
عنوان

فحاشی او،سکوت من!

3095 بازدید | 20 پست
بچه ها تو رو خدا کمک کنید با فحشهای پی در پی و زیاد شوهرم چکار کنم تا تقی به توقی میشه سر موارد بسیار بسیار جزیی به پدر مادرم و خودم فحش میده و من برای اینکه کار زشت اون رو تکرار نکنم اغلب سکوت می کنم ولی این درون ریزیها دیوانه ام کرده خیلی از فحشهایش ناراحت میشوم و کینه در دلم میماند چکار کنم خیلی بهش میگم ولی همچنان ادمه میده..........
عزیزم خدا صبر بهت بدهه وقتی ارومه باهاش صحبت کن و بگو از شخصیت یه مرد به دورهه و... و بهش بگو هر وقت اینجوری شد من از خونه برم بیرون که نشنوم چی میگی
بهش بگو خاونداه هر کسی براش عزیرهه و...
اگر میخواهی زندگی کنی و کار به جدائی نکشه سکوت خوبه + اینکه هر وقت آرومه رفتارش را براش تحلیل کنب و یا یکبار صداشو ضبط کن وقتی حالش خوب بود براش بذار و بگو ببین چقدر ... میشی .
انشاله درست بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخی ... خیلی سخته اما این ادمی که تو میگی بدون سوژه بدوبیراه میگه فکر کنم اگه بخوای باهاش دهن به دهن بذاری ... واویلاااااااا به هر حال هر ادمی یه نقطه ضعف داره با ارامش کامل وخونسردی زیاد دست بذار رو نقطه ضعفش وقتی صداش در اومد بهش یاداوری کن کمی در مورد رفتارات فکر کنی بد نیست اما باهاش لفظا کل نذارچون اعصاب خودت خورد میشه " امیدوارم مشکلت حل بشه "
یه بار بهش گفتم چرا اینکارو میکنی؟گفت:خوب مسلمه آدم عصبی بشه فحش میده...تو شرایط راجوری می کنی که من عصبی بشم پس سعی کن نشه ولی حرفش رو قبول ندارم مثلا با یه لجبازی بچه به مادر اون که من باشم فحش میده...ولی میخام رویه رو عوض کنم و در مقابل هر فحشی متقابلا فحش بدم خسته شدم...
آیسل جون متاسفانه این کارش احتمالا ریشه در فرهنگ خانواده اش و تربیت کردنش داره و این همه سال با این رفتار تربیت شده و به این زودی فتارش اصلاح نمیشه وقتی آرومه در این مورد باهاش حرف بزن و بهش بگو پدر و مادر من چه تقصیری دارن دوست داری به پدر و مادر خودت هم فحش بدم؟ بگو اگه توی کوچه با کسی دعوات بشه و اون شخص به پدر و مادرت فحش بده چه رفتاری میکنی؟ و اگه هر چی گفت بگو اگه من هم همون رفتار را بکنم خوشت میاد ؟ من صبر می کنم تا تو آروم بشی و مقابله به مثل نمی کنم فکر نمی کنی رفتارت چقدر غلطه؟
اگه راضی شد برین مشاور اگه هم نه از اینترنت مطالبی پیدا کن و بهش بده تا بخوانه یا وقتی آرومه بلند بلند براش بخون چون اگه اصلاحش نکنی بعدا توی رفتار بچه ات اثر میگذاره
خانمی وقتی داره فحش می ده شما بگو .نذار احترام بینمون بشکنه. شکستن حرمت ها خیلی راحت ولی حفظشون خیلی سخته.شما جوابشو نده و لی سکوت نکن.بهشون بگو که اینکار واسه شما هم راحت که فحش بدی.اگه دیدی مقاومت کرد.باهاش قهر جدی بکن تا متوجه بشه.حتما یه اقدامی انجام بده.اما مقابله به مثل نکن
آیسل جون این حرف بسیار بی منطقیه که هر کسی عصبانی بشه فحش میده! از علائم آدم بالغ اینه که بتونه عصبانیت خودش رو کنترل کنه و هر حرفی نزنه. پس فرق آدم بزرگ با بچه چیه؟ من فکر میکنم سکوت تو جری ترش میکنه. بسیار عالیه که شما کار زشت اونو تکرار نمیکنین. اما همون دفعه اول که حرف زشتی به خانواده تون زد باید جدی بهش میگفتین که اجازه نداره به خانواده تون توهین کنه.