2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا به نظرم این انگشت کوچیکه پا رو بابد برید انداخت دور لامصب همش یا زخم میشیه یا در میره کورم هست به همه جا بر خورد میکنه زود تر از همه انگشتان تاول میزنه 

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔
حتما برو دکتر گچش بگیره انگشت کوچک من شکست خودش جوش خورد استخوون اضاف اورد بد جوش خورد الان استخوو ...

رفتم دکتر کچ نگرفت فقط انگشت شکسته روبه انگشت بغلیش بینشون پنبه گذاشتوچسب زد گفت تا۲۰روزخوب میشه ولی هنوزبعدده روزهنوزورمشم نخوابیده

👩👶💓💓💓
رفتی متخصص ارتوپد؟؟؟ برو متخصص ببینه اگه شکسته جاش بندازه  بلای من سرت نیاد

میگم عکس انداختم گفت شکسته بعدشم به انگشت کناری بهم چسبون گفت تکون نده تا۲۰ روزخوب میشه ولی هی مجبورم ازجام بلندشم ولی بعد۱۰روزهنوزورمش نخوابیده

👩👶💓💓💓
حتما برو دکتر گچش بگیره انگشت کوچک من شکست خودش جوش خورد استخوون اضاف اورد بد جوش خورد الان استخوو ...

سلام عزیزم انگشت وسطی پای منم ۴سال پیش خود به خود ورم کرده درد اینا هم نداره اصلا دکتر یبار رفتم گفتن باید عکس بندازم منم دیگ ننداختم ،یعنی مال منم ممکنه شکسته باشه و خود به خود جوش خورده باشه ؟میشه عکسشو بفرستم ببینید

ان شالله ۹۹/۹/۹تو خونه خودم سالم و سلامت کنار همسر و فرزندانم هستم ان شالله
2810