2777
2789
عنوان

مادرتون رو در 3 کلمه توصیف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 25510 بازدید | 1074 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9021838/یادمان-رفته-که-مهدی-منتظر-است?postId=244805805

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9021838/یادمان-رفته-که-مهدی-منتظر-است?postId=244805805

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚

من مادرم روندیدم نشناختم ونفهمیدمش اما زنی که جایگزینش شد ازهزارمادربهتربودبرامون ازخودگذشتگی هافداکاریها دلگرمیها پشتوانه بودنش حامی بودنش دوست ورفیق بودنش باما به من فهماندکه مادرزنی نیست که تورا بدنیاآورده باشه مادرکسیه که به تو درست رفتارکردن آداب ومعاشرت محرم ونامحرم باد داده باشه کسی که ازجوانی خودش باشوهرش کمترسهم برده زیرانصف سهم شوهرش برای فرزندانش بوده واین زن قبول کرده کسی که دخترانی تربیت کردهمه دست به دهان گرفتن ازاینهمه محبت کسی که باهمه اطرافیانش جنگیدکه کسی به فرزندشوهرش بی احترامی وبی حرمتی نکنه کسی که فرزندان شوهرش روشب بین خودش وشوهرش میخواباندچون نمی‌خواست بحزغم بی مادری غصه دیگری داشته باشن ومن می‌گویم او خدای من است تمام ایمانی است که من دارم بااو خداراشناختم آدمیت راشناختم انسانیت راشناختم واینگونه بود.وقتی بزرگ شدم تصمیم گرفتم اگرروزی مردی خواستگارم شد که فرزندی ازقبل داشت وتمام خصوصیاتش اکی بود جوابم بخاطرداشتن فرزندمنفی نباشدوقتی شوهرم خواستگارم شد وقتی گفت چهارفرزند دارم که به مادرنیازدارن کمکم کن تصمیم گرفتم جاپای مادری بزارم که اینهمه سال مرا بخوبی تربیت کرد وشدم مادرچهارفرزند اون روزها هرمدرسه ای خواستم ثبت نامشان کنم گفتن نه گفتن این بچه ها آداب وتربیت درستی ندارن همه مدرسه ها اخراجشون کرده بودن ولی من تاتهران رفتم گفتم اصلا فکرکنین ازالان این بچه ها بدنیاآمدن رشدکردن میخوان شروع به درس خواندن کنن من تعهدمیدم اگه نمره یکی ازدرسهای ایناکمتراز۱۸شددیگه قیدمدرسه بزنن وموفق شدم بااین ترفندثبت نامشان کنم طی شش ماه انقدرباهرسه تاشون کارکردم شدن شاگردممتازکلاس واینگونه بود روزمادرآن سال به عنوان مادرنمونه شناخته شدم  ازمدرسه پسران ودخترم جایزه بهترین مادرنصیبم شد سعی کردم آنچنان رفتاروآدابی به آنهابیاموزم که درآینده باعث افتخارخانواده شوندوخداراشکرالان به هدفم رسیدم هرچهارتاباعث افتخارخانواده وفامیل هستن    

2810