2777
2789
عنوان

مادرتون رو در 3 کلمه توصیف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 25512 بازدید | 1074 پست

هیچ لذتی نبرد

(نه از همسر نه از فرزند و نه از خانواده اش) 

بچه بوده بخاطر فقر میدنش به یکی دیگه بزرگش کنه اما چون دلش مامانشو میخواسته آنقدر گریه میکنه تا به مادرش برمیگرده = خانوادش نخواستنش

ازدواج میکنه با یه فرشته و من بچه بودم باخودم همیشه میگفتم شوهرم باید عشق بین پدر و مادرم رو به من داشته باشه، بزرگ شدم و بعد فوت پدرم مادرم بهم گفت که بابا هیچوقت دوستش نداشته و فقط پیش بچه ها به همدیگه احترام میذاشتن

الانم که پیر و شکسته و مريض هست کسی رو نداره بهش کمک کنه چون هرکدوم از بچه ها یه شهر جدا از مادر هستن و اون طفلک تنهای تنهاس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ لذتی نبرد (نه از همسر نه از فرزند و نه از خانواده اش)  بچه بوده بخاطر فقر ...

توهم تنهاش گذاشتی؟ 

💙لطفا برام دعا کنید حاجت روا بشم مشکلاتم حل بشه خیلی دلم شکسته است💔🍂  التماس دعا 🙏🏻💕.

🔮*...هوالرزاق...**🔮

باسلام انواع دعا  پذیرفته میشود

✍🏻زبان بندودفع دشمن ✍🏻دعا طلب فرزندوحامله شدن ✍🏻کودکان شرگوعصبی ✍🏻همزاد دفع جن وپری ✍🏻دفع چشم بد در زندگی ✍🏻محبت وعاشقی ✍🏻محبت بین زن وشوهر ✍🏻بخت گشایی دختران ✍🏻افزایش رزق وروزی وبرکت درزندگی🕸️ ✍🏻باطل نمودن تمام سحر وجادوها🕸️ ✍🏻فروش فوری ملک🕸️ ✍🏻جلوگیری از سقط جنین ✍🏻دعا برای فروش اجناس ✍🏻دعا برای بی خوابی وگریه اطفال ✍🏻 دعا جلب مشتری ✍🏻دعا برای دفع دشمن ✍🏻دعا ایمنی ازبلاها ✍🏻دعای عزیز شدن نزددیگران ✍🏻محبت بین زن وشوهر ✍🏻دعا جدایی بین دوحرام ✍🏻آشتی میان زوجین ✍🏻گرفتن کودک ازشیر ✍🏻دعا برای ازدواج موفق ✍🏻دعای چشم زخم ✍🏻دعای قوی برای احضارمعشوق ✍🏻دعا درباب کودکی دیر به سخن می آید ✍🏻دعا جهت بستن آفت مزرعه ✍🏻دعا برای شفای مریض وانواع دعایی مثل دندان درد.سردرد.چشم دردوغیره موجودمیباشد…

09905690349اقای حسینی

دوس داری از شر سلولیت ، غبغب، و چاقی راحت شی؟😍😍

دکتر مدعی نما با دستگاه جدید اوندا 2021 که به صورت انحصاری در اختیار دارن ، شمارو از شر موارد بالا راحت می کنند

یکبار برای همیشه امتحان کن و راحت شو 🟢🥰

همین الان تماس بگیر:📱🤳

۰۲۱۲۲۷۹۲۴۳۹

۲۲۷۹۲۴۵۸⁦۰۲۱

۰۹۳۶۱۰۳۵۸۹۸

اینستاگرام

https://www.instagram.com/dr_modaeinama

وبسایت:

https://drmodaeinama.com/