2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه وقتی مادر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 46 پست
چرا رو برنامه هایی که میزارین مدیریت درستی ندارید اخه,توضیحاتی که اینجا میدید رو اونجا بدید تا تعداد ...

قربون دل مهربونت عزیزم همین که دوستای خوبی پیدا کردم بهترین جایزس 

همین که میدونم برام دعا میکنید ممنومم ازتون😍😘😘😘😘😘😘😘😘

ممنون عزیزم  بخدا اشکم بند نمیاد جایزش اصلا برام مهم نیست بخدا  فقط دلم شکست من مادر نیس ...

عزیزم الهی زودی مادر میشی اصلا غصه نخور فدات شم ..منم ۳ تا سقط داشتم الانم بچه دارم .این جایزه هم مهم نیس خودتو ناراحت نکن

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ممنون از مسابقه خوب و عالیتون عذر میخوام نینی یار ۳ کجا توضیح میدن؟

در پیام خصوصی به شما اطلاع خواهند داد

2805

کاربرsaharam342که قطع دسترسی شده تکلیف چیه؟

چراکاربردلخوشی برنده نشدبا319تا لایک؟؟

دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم    هرروزازتعدادشان کم میشود                              آخرین باری ک شمردمشان                                         تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود                        آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓                                💞💞💞💞💞                    

.با سلام  توصیه و تاکید می نمایم به همه دوستان بزرگوار وخوب که واقعاً به دنبال یک مطالعه سودمند و البته نشاط آور هستند،  که بجای خطره بازی حتماً کتاب فوق العاده ارزشمند «تنها راه رسیدن به تکامل و سعادت ابدی و چشیدن لذّات واقعی / ج 1» و به ویژه جلد دوم آن را مطالعه (و لطفاً به همگان معرفی) نمایید. در واقع این مجموعه کتابها بسیار ارزشمند است برای داشتن یک زندگی  توأم با آرامش، تندرستی و به ویژه داشتن ازدواجی موفق و البته برای برای تحکیم خانواده و پیشگیری از برخی از طلاق های نابخردانه و نیز راهی مطمئن برای جلوگیری از تولید فرزندانی معیوب و مریض می باشد. برای مطالعه بهتر و بیشتر به سایت «www.Book.soltanpanah.ir» مراجعه نمایید. با تشکر.

2810