2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه وقتی مادر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 46 پست
مبارکشون باشه اما کاش تبلیغ آزاد نباشه چون اینجوری کسانی که دوستان بیشتری دارن معمولا برنده ان من ...

مسابقه هدفش بالا بردن بازدید سایته

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏
عزیزم من متوجه این موضوع شدم . کامنت شما خیلی زیبا بود و جای تقدیر هم داره . تشکر میکنم که در مسابقه ...

خانم تهرانی پس چرا نی نی یار چهار گفت اونایی که مادرم نشدن میتونن شرکت کنن؟

یکم هماهگی برای شمایی که رتبه پانزدهمین سایت ایران رو دارید لازمه 

در ضمن اینجا منتطرا بیشتر از مادران پس یه مسابقه ای بزارید که عادلانه باشه اگر عدلی در این سایت وجود داره.

لااقل از یه مدیر توقع بیشتری میره.

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
خانم تهرانی پس چرا نی نی یار چهار گفت اونایی که مادرم نشدن میتونن شرکت کنن؟ یکم هماهگی برای شمایی ک ...

عزیزم همه می تون شرکت کنند . اما چند بار هم اشاره کردم که لایک کسانی که با موضوع مسابقه مرتبط هست محاسبه میشه . 

دوستان زیادی زحمت کشیده بودند و کامنت گذاشته بودند . چون کامنت ها خیلی زیبا بودند حذفشون نکردیم. و تشکر هم کردیم که شرکت کردند

مهم اینه که به ازای تمام لایکها الان دعا پشت سرته عزیز دلم😊😊😊

ممنون عزیزم 

بخدا اشکم بند نمیاد جایزش اصلا برام مهم نیست بخدا 

فقط دلم شکست من مادر نیستم هنوز 

انشالله زودتر بارداربشم 😭دیگه سقط نشه 

خیلی سخته. خیلی

ممنون عزیزم  بخدا اشکم بند نمیاد جایزش اصلا برام مهم نیست بخدا  فقط دلم شکست من مادر نیس ...

قربونت برم غصه نخور دیگه. منم این روزا رو گذروندم. فقط کسی که سقط داشته می فهمه که حتی برای اون کنجد چند هفته هم مادرانگی کردیم. پاشو پاشو که مطمئنم که ماه بعد دیگه مامان شدی😊😊😊

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

چرا رو برنامه هایی که میزارین مدیریت درستی ندارید اخه,توضیحاتی که اینجا میدید رو اونجا بدید تا تعداد شرکت کنندگانتون الکی بالانره و اونایی که زایمان نکردن اینهمه زحمت نکشن برای یه جمله مبهمی که اعلام شده,از نظر من کسی که ببی چکش مثبته یه مادره کاربر pink_girlاز نظر ما برندست درسته کادویی برا دادن نداریم ولی جمعیت داورهای که برنده اعلامش کردن از داورهای سایت بیشتره 

اینگونه بی تو ببین چنگ بر آسمان میزنم بی محابا
2810