2777
2789
با سلام و عرض خسته نباشید به همه دوستان
من مادر محمد هستم محمدتقریباً 21ماهه هست (متولد 9بهمن 89)در زمان بارداری قرآن راختم کردم محمد به شدت به صوت قرآن علاقه داره و زمانی که صوت قرآن را بشنوه هرجا باشه خودش را جلو تلویزیون می رسونه و گوش می ده به نظر شما هفته ای یک ساعت کلاس آموزش قرآن ببرمش با استاد خوش اخلاق و خبره کار با کودکان ضرر نداره ، زده نمی شه ؟ضمناً محمد فقط سه چهار کلمه رو کامل ادا می کنه.ولی استادش میگه اگه از حالا بیاد کلاس هرچند به نظر می رسه تاثیری نداره ولی به محض اینکه زبونش باز بشه تمام موارد مطرح شدخ در کلاس رو می خونه دوستان لطفا اظهارنظر کنید .در خصوص کلاس زبان هم تو همین سن تجربیاتتون رو برام بفرستید
به نظر من کلاس نفرستش،اما تو خونه یه ساعتی رو قرار بده که قرآن پخش کنی.چند تا سوره خاص رو هر روز پخش کن.منم شنیده بودم که واسه نوزاد قرآن بخونی آروم میشه ...
پرنسس زیبای من،آیسان،12تیر92متولد شد
سلام
من تجربه ندارم ولی به نظرم ت وقتی فشار و اجباری برای بچه نداشته باشه و خودش دوست داشته باشه ضرری نداره

راستی کلاسش کجاست؟ شاید در اینده به دردم بخوره
.......................یا صاحب الزمان !فرزندم را نذر یاری قیام تو می کنم،او را برای ظهور نزدیکت برگزین و حفظ کن! ................... خواهش می کنم به هیچ بچه ای به خصوص زیر دو سال هیچوقت شکلات و شیرینی و کلا خوراکی ندین. شاید الرژی داشته باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واسه چی زده بشه

مگه آدم از کلام خدازده میشه

پسرمنم همینطوره خیلی علاقه نشون میده سعی کن تو مجالس قرائت شرکت کنی البته باید با پدرش بره

بذار یه مدت تو این مجالس باشه و ایجاد الفت بشه بعد شروع کن به آموزش ولی نه فشرده

خدابرات حفظش کنه ایشالا
اگر بهش فشار نیاری و اذیتش نکنی به نظرم بفرست ولی حتما حتما سخت گیری نکن و کاری به کارش نداشته باش همینقدر که صدای قران تو گوشش باشه کم کم وقتی زبون باز کرد با قران ارتباط برقرار میکنه
انشالله که با قران هم محشور بشه خانومی خوش به سعادتت با این فرزندت
سلام عزیزم پسر منم 22 ماهشه و در زمان بارداری خیلی قرآن میخوندم و الان خوشبحتانه پسر آرومی دارم
من هر روز صبح که بیدار میشه براش یه سوره قرآن میزارم طی روز هم سی دی برینی بی بی و بی بی انیشتن میبینه
دعای نیمه شبی دفع صد بلا بکند...
عسل جون من سر دخترم دوبار قرآن و ختم کردم و هر روز سه بار سوره ی مزمل و یکبار سوره ی واقعه رو میخوندم

سر پسرم خیلی ویار بدی داشتم فقط یه بار ختم کردم و هر روز سوره ی نور رو گوش میدادم یعنی گوش میدادیم هم من هم پسرم

خوندن سوره ی نور تو بارداری رو هوش بچه خیلی تاثیر داره

عسل جون دخترم خدارو شکر خیلی باهوشه ایشالا پسرمم همونطور باشه

معصومه جون بمون که جات خوبه خواهر ههههههههه
بچه ها احتمال اینکه از قرآن زده بشن خیلیییییییییییییی زیاده
من خودم حافظ قرآنم،اشتباه کردم نرفتم جامعه القران،موسسه ما انقدر فشار آورد بهمون که ناراحتی روحی گرفتم و با کمال شرمندگی تا چند وقت نمیتونستم لای قرآن رو باز کنم،الان ببببببببببهترم ولی هنوز یکم اثرش هست
تو بچه های دبستانی شنیدم که لکنت زبان گرفتن و ....
حاج آقا طباطبایی میگفت(بابای محمد حسین که 5 سالگی قرآن رو حفظ کرد و دکترا گرفت) میگفت تو خونه وقتی بچه ها دارن بازی میکنن قرآن بخونید یا نوار قران بذارید و هیچ فشاری به بچه نیارید
میگفت مامان محمد حسین تو خونه کلاس قرآن داشت و همینطوری یدفعه فهمیدیم جز 30 رو حفظه
ضمنا میگفت همه بچه های الان باهوشند و یاد میگیرند ولی بعضیا دوست ندارن بخونن،هیچ فشاری نباید آورد

من خودم تو دوران بارداریم قرآن با صدای پرهیزکار میبستم به شکمم و قرآن برا بچم حدود 72 بار تکرار شد،روزی حدود 10 جز،الانم شبا براش قرآن میذارم و خودمم تو خونه مشغول تثبیتم که امتحان حفظ بدم(تو رو خدا برام دعا کنید قبول بشم)
و تا چهار سالگی که فقط مبرمش دارالقرآن یا جامعه القرآن

موفق باشید
خواستم اطلاعاتم رو بهتون بگم
وَ إِذَا سَأَلَکَ عِبَادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْیَسْتَجِیبُواْ لِی وَ لْیُؤْمِنُواْ بِی لَعَلَّهُمْ یَرْشُدُونَ(186) آپلود عکس رایگان و دائمی
2810