2777
2789
سلام
1- کدام حرکت همسرتون باعث ناراحتی شما میشه؟
2- برای اصلاح اون حرکت چه باید کرد؟
4- تا حالا در این مورد با همسرتون صحبت کردین؟ یا فقط اون عصبانیت شما رو دیده؟
3- توی اون لحظه شما چطور آرام میشوید؟
لطفاً اگر جواب میدین برای اینکه برای دیگران هم کاربردی باشه بهمون صورت یک - دو -سه - چهار جواب بدین
اول از همه تبریک بگم به آقایون که شعار مــا مــی تــوانـــیــــم به منصه ظهور گزاشتن و همگام با خانمها این قبیل تاپیک هارو افتتاح کردن و در آینده نچندان دور شاهد درخشش در سایر قسمت های سایت باشیم !! ؟

دوست عزیز
جناب آقای بابای ناروین خانم

اکثر مشاجره ها ناشی از اختلاف نظرهاست و اگه یکی از طرفین کوتاه بیان، و با احترام به حقوق طرف مقابل خیلی راحت میتونن در اون مورد با پرهیز از تعصب حرف بزنن
و یادمون باشه:
معذرت خواهی همیشه به این معنا نیست که تو اشتباه کردی و حق با یکی دیگه ست ،معذرت خواهی یعنی اون رابطه بیشتر از غرورت برات ارزش داره!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
1_وقتی خیلی ساده میشه مثل یه بچه گول ظاهر و نطق های دیگران رو میخوره
2_باید منتظر بمونم که خودش متوجه اشتباه بشه و...میشه
4_ما همیشه باهم صحبت میکنیم و این خیلی کمک کرده ...اولش عصبی میشم اما وقتی ناراحتیمو میبینه و قبول میکنه واسش توضیح میدم
3_وقتی قبول کنه و به حرفام گوش میده آروم میشم اما میدونم بازم تکرار میشه
((((((((البته این یکی از چیزاست که لجم در میاد اما قبول کردم زن ها و مردا خیلی از نظر طرز فکر باهم فرق می کنن و ما باید اینو قبول کنیمو بهم کمک کنیم )))))))
سلام ندا خانم
آیا واقعا شما هم تو اون لحظه متوجه بودین که داره گول میخوره؟ و یا وقتی نتیجه کار رو دیدین به این عقیده رسیدید که شوهرتون ساده است
آیا واقعا ساده بودن و اهل دوز کلک نبودن بده؟
1-1 وقتی کاری رو میخوام انجام بده، میگه باشه الان اما انجامش نمیده 2-1 وقتی مسائل مالیشو از من پنهان میکنه و بدون نظرخواهی از من تصمیم به خرید چیزی میگیره 3-1 وقتی هر حرفیبهش میگن بدون تحقیق قبول میکنه 4-1 وقتی نسبت به مسائلی که برام مهمن بی تفاوته 5-1 وقتی موارد بالا رو بهش میگم اما اصلا باهام حرف نمیزنه!
وقتی که هر کاری یا رفتاری که از خانوادش ببینه به نظرش عالی و خوبه ولی اگر من اون رفتار رو انجام بدم یا اصلا کار خوبی نیست یا بی تفاوته
وقتی می بینم خوب بلده از دیگران تعریف کنه ولی دریغ از تعریف خشک و خالی که گاهی از زن خودش بکنه تا حداقل دلش خوش باشه. (نگید اینا رو به خودشم بگو بارها گفتم)

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبيم        دولت صحبت آن مونس جان،  ما را بس