2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046792 بازدید | 684548 پست

من يك سوال دارم

قرار بود ١٥ ارديبهشت پريود بشم بعد نشدم رفتم ازمايش مثبت شد

و سه چهار روز بعد رفتم دكتر در واقع پيش محاسبات خودم ٤ هفته و سه روز

ولي سونو بهم گفت دقيقا ٧ هفته😑

اخه چطور ميشه 

از پريود قبلي ٤ هفته و سه روز گذشته اون دو سه هفته يعني از كجا اومده اخه

كسي ميدونه چرا؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا عزیز نمیدونم تا چه حد شرایط من یادته ولی اگه یادته ،،،تو اگه جای من بودی چطور و چیارو بررسی میکردی که چرا آی وی اف منفی شده ؟ چیکارا میکردی ؟ اگه یادت نیست برات میزارم و میدونم که تکراریه ولی مسخام خودتو بزاری جای من و توو شرایطبدنی من و بگی چیا بررسی نشده لطفن ...۳۵ سالمه .لاپارا و هیستروسکوپی دی ماه کردم یه لولمو بستن و یکی خودش بسته بود و یا گفتن مشکل ژنتیکی داره اوون لولت دست نزدیم دیکه ... پس من هیچ لوله ای ندارم . سردمزاجم که الان دارم خیلی رعایت میکنم و دکتر طب سنتی همرفتم .... آزمایشای انعقادی و سی دی مارکرهارو دادم مشکل انعقادی داشتن که از روز انتقال سلکسان میزدم ... اسفند ماه آی وی اف شد و ۴ تا جنین انتقال دادن نگرفت و دو هفته استراحت مطلق بودم ... الان بعد پریود میرم برا انتقال جنین فریز یه بسته ۵ تایی دارم ... الان سینافکت ،ب۱ و ۶ دارم .رویال ژل ، ال دی ، و داروهای گیاهی که دکتر طب سنتی داده اثلق و نزله سرد و قرص آهن دارم  ..ویتامین د خوبه و بقیه آزمایشام مشکلی نیست .... یه هفته قبل هم سونو هیسترو داشتم و رحمم پاک بود .. الان بعضی وقتا که حوصله دارم ورزش میکنم لی مداوم نیست .... دو بار هم که خارج از رحمی بودم قبل آی وی اف ...... میشه هر چی به ذهنت میرسه رو بگی .... میترسم واقعن میترسم

عزیزم به نظرم میاد بد نیست برا بحث بسته بودن لولت یه ویزیتم کلینیک آندومتریوز ویزیت بشی تا دقیق بررسی بشی و خیالت از بابت بحث آندومتریوزم راحت بشه......

سرد بودن طبعتم گفتی داری رعایت میکنی پس قبل مطمئن شدن از اصلاحش برا انتقال نرو.....

مثلا من از میکروی اول که منفی شدم سفت و سخت رعایت کردم اما یادمه قبل میکروی دوم هنوز بهبود کامل رو حس نکرده بودم اما قبل میکروی سوم که + شد کاملا متوجه اصلاح طبعم بودم.......

پس عجله نکم واسه انتقال......

بابت استراحت مطلقتم به نظرم تو تشدید مشکل انعقادیت بی تاثیر نبوده......

در کل استراحت مطاق خیلیم خوب نیست خصوصا برا کسایی که مشکل انعقادیم دارن......

پس این دفعه استراحتت نسبی باشه و همش درازکش نباش.....

ورزش رو جدیتر دنبالکنی بهتره مخصوصا برا ماها که مشکل انعقادی داریم......

تو بحث خونرسانی به تخمدانت و رحم و.... کمک میکنه!!!!!!

برا خارج رحمی قبل انتقال ضخامت آندومترت مناسب باشه احتمالش پایینتر میره البته خوب برا تو دیگه احتمالش پایینتره البته بستگی به میزان بسته بودنشم داره......

فعلا باتوجه به گفته هات اینا به ذهنم رسیدن.....

راستی تا میتونی آب بخور......

پیاده رویم برات خوبه.....

منتظر خبرای توپت هستم عزیزم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
افسون جون خوبیمن هم بعد ازمنفی شدنم 13 فرورین پریود شدم ،ولی الان 25 اردیبهشت هست خبری ازپریود نیست حالتاش رو داشتم ولی خبری نشد.درصورتیکه من 2 دفعه دیگه که انتقال داشتم اصلا تغییری درزمان پریودم بوجود نیومد.الان فکرم خیلی مشغول شده

عزیزم این مسائل طبیعیه فکرنو درگیر نکن.....

خدارو چه دیدی شایدم مامان شدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون خوبی انشاءالله  هرچه زودتر دختر گلت دندونش به سلامتی در بیاد انا جون شاید یادت نباشه من در مرحله انتقال جنین فریز هستم هر 3 روز یکبار تهران می یام دکتر صخامت اندومترو کنترل می کرد و خوب پیش می رفت روز 9 پریودی صخامت 9 بود گفت 13 بیا روز 13 که دیروز رفتم گفت همون 9 است رشد صخامت متوقف شده ازمایش هورمون داد انجام دادم همه چیز خوب بود گفت برو 3شنبه بیا که 16 پریدیم تا دوباره سنو کنه و قرص خواب داد بخورم تا بخوابم گفت از استرسه باید ازامش داشته باشی انا جون من چیکار کنم تا رشد کنه ؟؟ چه صخامتی خوبه برای انتقال ؟بهتر نیست این سیکلو منحل کنم چون نمی خوام این دوتا جنینمو از دست بدم این اخرین شانسمه دیگه نمی تونم ای وی اف کنم ؟ ببخش زیاد سوال کردم ممنون می شم جوابمو بدی

عزیزم تا جاییکه میدونم ضحامت بین ۸ الی ۱۲ بهتره باشه......

ظاهرا برا شمام فعلا تو رنجه اما شاید بحث توقفش قابل توجه باشه......

خیلی در مورد توقفش چیزی نمیدونم اما بهتره ببینی نظر دکترت چیه و ازش بخوایی همه چی قبل امتقالت اوکی باشه و بهش بگی که میخوایی همه کار برای + شدن انجام بشه و بهش بگی که این آخرین شانسته و صلاح بدونه ترجیح میدی در صورت نیاز کنسل بشه......

عزیزم والا از لحاظ تغذیهشنیدم لوبیا سبز خوبه اما یادمه برا شاینا جون ب عکس جواب داد......

به نظرم من که هیچی به اندازه دارو توبالا بردن ضخامت آندو نمیتونه موثر باشه پس ذهنتو با اینکه چی بخوری یا نخوری درگیر نکن به همون دارو کفایت کن چون بخواد جواب بده میده.......

ولی آب تا میتونی بخور وسعی کن بحث خونرسانی رو بالا ببریچون بیشتر از هر چیزی موثره.....

پیاده روی واست خوبه......

ایشالله هر چه زودتر خبر مامان شدنتو میدی......

بابت دخملمم ممنون ایشالله قسمت تک تکتون عزیزای دلم......

خواهش آنا جون،  مرسی از محبتات، کاملا حق داری،ما از چن بار پرسیدن خسته نمیشیم نگران اینیم ک شما رو خسته کنیم، ایشالا ب زودی با دیدن  مرواریدای خوشگل دخمل نازت خستگی از تنت بیرون میره

عزیزم منم از سوال خسته نمیشم ایشالله که بتونم در حد توانم کمکی باشم تو رسیدنتون به حس زیبای مادریتون.....

واي خدا تهوع رو براي كسي نياره براي من من متاسفانه اومده يعني خيلي بده خيلي😭😭😭😭😭😭😭

حناگلی جون میدونم خیلی سخته......

عزیزم دکتر واست ب۶ تجویز نکرده؟

راستی من سیرابی خوردم معجزه کرد......

درسته میگن زیر ۳ ماه خوب نیست اما من زیر سه ماه خوردم دکترم گفت کار خوبی کردی......

بگو یکی برات بپزه و تیکه تیکه بسته بندی کنه و بذاری فریزر......

مثل آب رو آتیش بود.....

من حالت تهوع داشتم خوردم معحزه کرد......

دکترم گفت خوب کاری کردی خوردی چون اگه نخورده بودی با شرایطی که داشتی و خونریزیم داشتی کافی بود دوبار عوق میزدی خونریزیت تشدید میشد......

بازم ببین دکترت اگه صلاح میدونه بخور......

راستی زنجفیلم شنیدم خوبه......

راستی یه چیزی نون سنگک رو تیکه تیکه کن بذار خشک بشه قبل اینکه از رخت خواب بیایی بیرون بالا سرت باشه چند تیکه مثل بیسکوییت بخور یکم دیگه درازکش باش بعد بلند شو......

ایشالله اینا برات جواب بدن.....

من يك سوال دارمقرار بود ١٥ ارديبهشت پريود بشم بعد نشدم رفتم ازمايش مثبت شدو سه چهار روز بعد رفتم دكتر در واقع پيش محاسبات خودم ٤ هفته و سه روزولي سونو بهم گفت دقيقا ٧ هفته😑اخه چطور ميشه از پريود قبلي ٤ هفته و سه روز گذشته اون دو سه هفته يعني از كجا اومده اخهكسي ميدونه چرا؟

عزیزم اگه سونوت درست بوده خوب اولا میتونه تخمکگذاریت جابجا شده باشه......

مثلا پیش اومده کسی دقیقا آخرا و یا یکی دو روز بعد پری ن ز د ی ک ی داشته باردار شده یعنی تخمک گذاریش زودتر بوده......

یا ممکنه اصلا تو موقع پری باردار بودیو پری ای که داشتی پریودی نبوده یا از دسته کسایی هستی که تو بارداریشونم پریود میشن......

خلاصه دلایل استثنایی میتونه شامل حالت شده باشه......

مثل همین معجزه ای که واست اتفاق افتاده.....

سلام, انا جون و دوستای گلم گفته بودم من هماتومم بر اثر خونریزی دوباره بزرگ شده بود, ی هفته کامل قطع شد بعد دوباره یکم خون روشن و همچنان خون تیره بعد از هر بار ادرار با عرض معذرت  الانم دو روزه اول صبح این خون تیره زیاد میشه, بعد کم میشه به مرور تا شب, دوباره تا فرداش که زیاد میشه, نمیدنم شبا بد میخوابم یا چیز دیگس الانم چهارده هفتم کامل شده. شیافم ایرانیراستفاده میکنم و امپول پرولتون هم هفتگی.سری اول که هماتوم داشتم بعد خونربزی فقط لکه های سیاه و قهوه ای میدیدم و لی  الان خون تیرس, چی کار کتم استراحتم هم کامله, حتی دیگه لگن میگیرم. از اون ور سلکسان رو اصلا نزدم نگران غلظت خونم هم هستم. سونو هم برای هفته هجده دارم تا اون موقع خیلی مونده, چرا این استرس دست از سرمون برنمیداره

سلام, انا جون و دوستای گلم گفته بودم من هماتومم بر اثر خونریزی دوباره بزرگ شده بود, ی هفته کامل قطع شد بعد دوباره یکم خون روشن و همچنان خون تیره بعد از هر بار ادرار با عرض معذرت  الانم دو روزه اول صبح این خون تیره زیاد میشه, بعد کم میشه به مرور تا شب, دوباره تا فرداش که زیاد میشه, نمیدنم شبا بد میخوابم یا چیز دیگس الانم چهارده هفتم کامل شده. شیافم ایرانیراستفاده میکنم و امپول پرولتون هم هفتگی.سری اول که هماتوم داشتم بعد خونربزی فقط لکه های سیاه و قهوه ای میدیدم و لی  الان خون تیرس, چی کار کتم استراحتم هم کامله, حتی دیگه لگن میگیرم. از اون ور سلکسان رو اصلا نزدم نگران غلظت خونم هم هستم. سونو هم برای هفته هجده دارم تا اون موقع خیلی مونده, چرا این استرس دست از سرمون برنمیداره

عزیزم نگران نباش فقط کاش شیاف سیکلوژست خارجی میذاشتی چون یادمه خانوم دکتر خیلی رو سیکلوژست تاکید داشت......

شاید فرقی بکنه.....

ببین همسرت میتونه برات پیداش کنه......

لااقل تا رفع کامل هماتومت سیکلوژست بذاری بد نیست.....

استرسم نداشته باش......

سعی کن تا جایی که میتونی سمت چپت بخوابی......

راستی آبم زیاد بخور که غلظت خونتو جبران کنه!!!!!

سلام آنا جان رفتم دکتر والا نظر خودش این بود که چسبندگی های اندو شما بیرون از رحمه و ربطی نداره میتونی انتقال بدی و بیا انتقال بده ولی بعد چون دید من خودم میگم اول برم عمل کنم گفت خب برو اول عمل کن بهتره که چسبندگی ها از بین بره حالا منتظرم دکتر آصف از مسافرت بیاد برم برای عمل هر چند که دیگه واقعا از عمل کردن میترسم

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
سلام آنا جان رفتم دکتر والا نظر خودش این بود که چسبندگی های اندو شما بیرون از رحمه و ربطی نداره میتونی انتقال بدی و بیا انتقال بده ولی بعد چون دید من خودم میگم اول برم عمل کنم گفت خب برو اول عمل کن بهتره که چسبندگی ها از بین بره حالا منتظرم دکتر آصف از مسافرت بیاد برم برای عمل هر چند که دیگه واقعا از عمل کردن میترسم

عزیزم به نظرم عمل کنی بهتره......

منم آندومتریوزم خارج رحم بود اما به نظرم خیلی خیلی مؤثر بردن......

حتی رو تعداد و کیفیت تخمکامم فکر میکنم تاثیر داشتن......

حالا باز ببین نظر عاصف جاه چیه.....

وای بچه ها  من بخاطر اینکه پریود بشم رفتم عطاری گفتم داروی بده قاعده اور باشه یه چیزایی مخلوط کرد داد دقیقا مزه زهر می ده از تلخی  ...  کلپوره پنج  انگشت و مریم گلی و رازیانه و .. اصلا نمی شه خورد الانم دم کردم غصم گرفته   

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

انا جون سایکولو اصلا پیدا نیست کل تهرانو گشتیم, شهرستانم ندارن. راستی در مورد تیرویید هم یادمه شما گفتین برای شما شد سه دهم بعد دوز دارو رو کم کردین یا له همون شکل ادامه دادین, برا من شده ۱/۶ که رنج ازمایشگاه از دو تا پنجه. هنوز پیش دکتر غدد نرفتم, البته خیلی هم قبولش ندارم

وای بچه ها  من بخاطر اینکه پریود بشم رفتم عطاری گفتم داروی بده قاعده اور باشه یه چیزایی مخلوط کرد داد دقیقا مزه زهر می ده از تلخی  ...  کلپوره پنج  انگشت و مریم گلی و رازیانه و .. اصلا نمی شه خورد الانم دم کردم غصم گرفته

افسون جون به نظرم ریسک نکن میبینی رو بحث ضخامت آندومترت اثر منفی میذاره....