2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046902 بازدید | 684563 پست
آنا جان عزیزم ممنون از راهنماییت ، دکتر طرازی و رزاقی زمانی که ابن سینا بودم اصلا وقت نمی ذاشتن  و خیلی بی دقت بودن اصلا متوجه نشده بودن که من به هاش سی جی بدنم مقاومت نشون داده و .... مطبشون تا حالا نرفتم مطب وقت میزاره؟ و اینکه کدوم بیمارستان به غیر از آبان میره چون آبان   pgsنداره فقطpgdداره .مرسی آنا جان از این همه وقتی که میزاری

عزیزم برات ایمیل میکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام به همگی 

افسون جون نگران نباش 

میکروی اولم که منفی شد بعد از پنجاه روز پریود شدم ...دکتر بهم گفت کلی هورمون وارد بدن میشه  بنابراین هر تغییری تو پریود طبیعیه !

مبارکه نانا جون ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای گلم ببخشید من چند روزه خیلی درگیرم......

دخملی خیلی غر میزنه ایشالله قسمت تک تکتون بشه همچین غرهایی.....

فکر کنم جیگرم داره دندون در میاره......

برا همین از اینکه خیلی نمیتونم بهتون سر بزنم معذرت میخوام......

اما تمام سعیمو میکنم هر فرصتی که پیدا میکنم در خدمتتون باشم......

الانه که جیگرم بیدار بشه.....

برا تک تکتون بهترینارو از خدا میخوام......

بوس برا تک تکتون....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی افسون جون نگران نباش میکروی اولم که منفی شد بعد از پنجاه روز پریود شدم ...دکتر بهم گفت کلی هورمون وارد بدن میشه  بنابراین هر تغییری تو پریود طبیعیه !مبارکه نانا جون ..

مرسي عزيزم

شما بعد ٥٠ روز طبيعي  پريود شديد يا با دارو

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
دوستای گلم ببخشید من چند روزه خیلی درگیرم......دخملی خیلی غر میزنه ایشالله قسمت تک تکتون بشه همچین غرهایی.....فکر کنم جیگرم داره دندون در میاره......برا همین از اینکه خیلی نمیتونم بهتون سر بزنم معذرت میخوام......اما تمام سعیمو میکنم هر فرصتی که پیدا میکنم در خدمتتون باشم......الانه که جیگرم بیدار بشه.....برا تک تکتون بهترینارو از خدا میخوام......بوس برا تک تکتون....

خدا سلامتي به خودتون و دخترتون بده عزيزم🌺🌺🌺

مرسي عزيزمشما بعد ٥٠ روز طبيعي  پريود شديد يا با دارو

میخواستم امپول پروژسترون روبزنم که پریود شدم وبه امپول نکشید !

آخی انا جان ...ان شالله هر چه زودتر حال دخملی نازت خوب بشه 

مرسی اناجونم،خدادخترتوواست حفظ کنه عزیزم وایشالااین دغدغه ی که شماالان داری قسمت همه منتظراوخودم

خدایاازت ممنونم بابت معجزه ی زیبایی که دروجودم قراردادی، الهی قسمت تک تک دوستان منتظرم بشه

آنا عزیز نمیدونم تا چه حد شرایط من یادته ولی اگه یادته ،،،تو اگه جای من بودی چطور و چیارو بررسی میکردی که چرا آی وی اف منفی شده ؟ چیکارا میکردی ؟ اگه یادت نیست برات میزارم و میدونم که تکراریه ولی مسخام خودتو بزاری جای من و توو شرایطبدنی من و بگی چیا بررسی نشده لطفن ...

۳۵ سالمه .لاپارا و هیستروسکوپی دی ماه کردم یه لولمو بستن و یکی خودش بسته بود و یا گفتن مشکل ژنتیکی داره اوون لولت دست نزدیم دیکه ... پس من هیچ لوله ای ندارم . سردمزاجم که الان دارم خیلی رعایت میکنم و دکتر طب سنتی همرفتم .... آزمایشای انعقادی و سی دی مارکرهارو دادم مشکل انعقادی داشتن که از روز انتقال سلکسان میزدم ... اسفند ماه آی وی اف شد و ۴ تا جنین انتقال دادن نگرفت و دو هفته استراحت مطلق بودم ... الان بعد پریود میرم برا انتقال جنین فریز یه بسته ۵ تایی دارم ... الان سینافکت ،ب۱ و ۶ دارم .رویال ژل ، ال دی ، و داروهای گیاهی که دکتر طب سنتی داده اثلق و نزله سرد و قرص آهن دارم  ..ویتامین د خوبه و بقیه آزمایشام مشکلی نیست .... یه هفته قبل هم سونو هیسترو داشتم و رحمم پاک بود .. الان بعضی وقتا که حوصله دارم ورزش میکنم لی مداوم نیست .... دو بار هم که خارج از رحمی بودم قبل آی وی اف ...... میشه هر چی به ذهنت میرسه رو بگی .... میترسم واقعن میترسم 

افسون جون خوبی

من هم بعد ازمنفی شدنم 13 فرورین پریود شدم ،ولی الان 25 اردیبهشت هست خبری ازپریود نیست حالتاش رو داشتم ولی خبری نشد.

درصورتیکه من 2 دفعه دیگه که انتقال داشتم اصلا تغییری درزمان پریودم بوجود نیومد.

الان فکرم خیلی مشغول شده

افسون جون خوبیمن هم بعد ازمنفی شدنم 13 فرورین پریود شدم ،ولی الان 25 اردیبهشت هست خبری ازپریود نیست حالتاش رو داشتم ولی خبری نشد.درصورتیکه من 2 دفعه دیگه که انتقال داشتم اصلا تغییری درزمان پریودم بوجود نیومد.الان فکرم خیلی مشغول شده

مرمر جون باز خوبه بعد انتقال منفی شدی یه بار چون شنیدم بعضی ها دیر می شن بعد انتقال منفی ... باز برای شما یه ده دوازده روز عقب افتاده منو بگو چقد دیر شده ...انقد گل گاوزبون و  چیزای گیاهی خوردم هیچ تاثیری نداشته

سلام انا جون خوبی انشاءالله  هرچه زودتر دختر گلت دندونش به سلامتی در بیاد انا جون شاید یادت نباشه من در مرحله انتقال جنین فریز هستم هر 3 روز یکبار تهران می یام دکتر صخامت اندومترو کنترل می کرد و خوب پیش می رفت روز 9 پریودی صخامت 9 بود گفت 13 بیا روز 13 که دیروز رفتم گفت همون 9 است رشد صخامت متوقف شده ازمایش هورمون داد انجام دادم همه چیز خوب بود گفت برو 3شنبه بیا که 16 پریدیم تا دوباره سنو کنه و قرص خواب داد بخورم تا بخوابم گفت از استرسه باید ازامش داشته باشی انا جون من چیکار کنم تا رشد کنه ؟؟ چه صخامتی خوبه برای انتقال ؟بهتر نیست این سیکلو منحل کنم چون نمی خوام این دوتا جنینمو از دست بدم این اخرین شانسمه دیگه نمی تونم ای وی اف کنم ؟ ببخش زیاد سوال کردم ممنون می شم جوابمو بدی   

فدات ستایش جون......کمترین کاریع که میتونم واستون انجامبدم......فقط اخیرا دخملی خیلی بیقراری میکنهفکر کنم داره دندون درمیاره.....واسه همین معمولا خسته هستم و حافظمم تعطیله برا همین بعضا یادم میره هر کی تو چه مرحله ای هست......امیدوارم به زودی تک تک دوستای منتظرم درگیر دندون در آوردن، گوگله کردن، راه رفتن و شیطنتای وروجکاتون بشین....

خواهش آنا جون،  مرسی از محبتات، کاملا حق داری،ما از چن بار پرسیدن خسته نمیشیم نگران اینیم ک شما رو خسته کنیم، ایشالا ب زودی با دیدن  مرواریدای خوشگل دخمل نازت خستگی از تنت بیرون میره

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

پونه عزیز حاا آنا میاد جواب میده ..اون چیزی که اینجا تاکید میکنن دوستان و دکتر طب سنتی من هم گفت خوردن لوبیا سبز بعد از پریود باعث افزیش ضخامت رحم میشه... حالا آنا جون میاد بیشتر توضیح کیده