2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047982 بازدید | 684637 پست
سامی عزیزم ایشالله که مامان بارون میکنین تاپیک جدید رو!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ب همه خونه جدید مبارک 🌺🌹🌸🌷🌼منم واسه خونمون گل اوردم و ارزوی شنیدن خبرای خیلی خوب واسه همه تورک انا جون ممنون از همه زحمتهایی ک می کشی ان شاله ک تو این خونه همش از اخبار روز ب روز تکون خوردن نی نی هامون حرف بزنیم بسارای عزیزم من یک بار فقط تو همون مرکز حجامت با دکتر صرافان وقت گرفتم اصلا هم نمیشناختمش ولی أولین وقتی ک بهم دادن و وقت ازاد داشت این دکتر بودن اگه بخوای من شنبه ب احتمال قوی برم واسه بادکش تلفن مطبشو از منشئ اگه داشت برات میگیرم از خودم بگم دوستای خوبم اگه یادتون باشه از ژنتیک هم خودم و هم والدینم داده بودیم ک خوشبختانه مشکلی نداشتم و دکتر ی از دیگه یعنی از کارایوتایپ هم برای خودم و همسرم هم گفته فردا برم برام بنویسه البته ی از دیکه هم همسرم داره ک فردا میفهمم چیه میدونید ک دارم ی غیر از دکتر کشاف زیر نظر دکتر علیرضایی تو بیمارستان صارم هم ویزیت میشم امروز با دکتر صارم در مورد من کمیسیون پزشکی تشکیل دادن زنگ زدم از دکترم پرسیدم ک گفتن فردا برم تا ازها رو برام بنویسه می خَوَّان بدونن علت شکست میکروم چی بوده ؟ چهارشنبه هم میرم بیمازستان لإله با دکتر افلاطونیان هم مشاوره بشم می خوام همه چی رو تست کنم قبل اخرین انتقالم البته دکتر علیرضایی بهم گفت همین داروهای سنتی رو استفاده کنم و بادکش هم انجام بدم و حتما این بسته اخر رو با کشاف انتقال بدم حالا اگه نشد ک حتما میرم صارم و با علیرضایی احتمالا ادامه میدم بنظرم حتی خیلی بیشتر از دکتر خودم واسم وقت گذاشت واسه ازهای تکمیلی خیلی هم باحوصله است حتی تلفن موبایلش رو هم بهم داد خیلی التماس دعا تو این شبهایی ک مناسبت خیلی خوبی هم داره
الهی و ربی من لی غیرک خداوندا تو میدانی به معجزه ات ایمان دارم و یقین دارم این امید به زودی به ثمر خواهد رسید
آوا جون عزیزم راستشو بخوایی من چیز زیادی از سونوت متوجه نشدم! دوست جونا که میخوایین بی بی بذارین از دوستان بودن کسایی که روز ۹-۱۰-۱۲ بی بی مثبت شده اما نرمش بعد ۱۲ هست اما به نظرم بذارین نهایت روز آز یا روز قبل آز! الکی به خودتون استرس ندین! انتظار جون فدات تو خودت گلی..... همه دوستان گلن..... ایشالله که بهترینا از این به بعد مهمون تاپیکمون باشه! پر از اخبار خوب و شادب بخش!!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com