2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
بچه ها . امروز روز ۱۴ بود واسه انتقالم بی بی زدم منفی بود... خون آبه هم میبینم فردا آزمایش دارم.... ...

ناراحت نباش عزیزم به بیبی چک اعتمادی نیست.داروهاتو ادامه بده.به امید خدا فردا آزمایشت مثبته

ببین دیفرلین کلا بهم میزنه یکم،نگران نباش،من یادم نمیاد چجوری بود ولی انتقال اولم پریودم دومم بعد من ...

اخه مشکل اینجاست دکترم سه روز درهفته اینجاست یکشنبه دوشنبه سه شنبه بقیه روزها رو میره مطب تهران ، بهم گفت سوم چهارم قاعدگیت برگرد ولی من تاخیر داشتم تازه امروز لک داشتم حالا چاره ایی فردا میرم ببینم چی میگه ، شما هم خونریزیتون کم بود؟؟؟ 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه مشکل اینجاست دکترم سه روز درهفته اینجاست یکشنبه دوشنبه سه شنبه بقیه روزها رو میره مطب تهران ، به ...

فردا زنگ بزن حتما راهنماییت میکنه خودش اونا از این چیزا زیاد دیدن،الان تو چه مرحله هستی من متوجه نشدم،قبل انتقالته؟ واسه خیلی دیر شروع میشد ولی وقتی شروع میشد شدید بود، به دکترم که گفتم گفت احتمالا اون ماه تخمک گذاری نداشتی که دیر شده

فردا زنگ بزن حتما راهنماییت میکنه خودش اونا از این چیزا زیاد دیدن،الان تو چه مرحله هستی من متوجه نشد ...

اره گلم قبل از انتقاله ، ممنون ازت دوستم

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
اره تقریبا.ولی باز الان یکمی بابت سرویکس نگرانم...فکرمیکردم ۳۵ باشه.گفت نه خوبه طولش چون توی این هفت ...

نگران سرویکس نباش..منم خوندم کلا ک با بالارفتن سن بارداری سرویکس کم میشه و طبیعیه...منکه دیگه بیخیالش شدم..عزیزم.همینکه ارامش داشته باشی از همه چی بهتره

شیاف هم.اره سخت گیرمیاد..من کلی داروخونه رفتم چندروز پیش یکی فقط5تابهم داد یکی هم 10تا..نگران نباش بالاخره ب هرسختی میشه پیداکرد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام دوست جونیا.

یه سوالی، 

من دو بار یک اتفاقی برام افتاد یکی دو روز پیش یکی امروز.

روی ساق پام مثلا اندازه یک کف دست حس کردم آب گرم ریختن.

انگار زیر پوستم یهو یک مایع گرم جریان پیدا کرد.انقد که روی صندلی نشسته بودم پا شدم وایسادم. بار اول حس کردن یا خونه یا معذرت میخوام ادرار.

ده ثانیه طول کشید و تموم شد.

بار دوم البته کمتر ترسیدم چون تجربش رو داشتم.

کسی براش اتفاق افتاده؟ 

انگار یک خونریزی داخلی خفیف باشه ، مثلا چندتا مویرگ با هم پاره بشن. نمیدونم یه چیزی تو این مایه ها.

خطرناکه ؟ 

ممکنه به هپارین ربط داشته باشه؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نمی دونم به خدا کاری نیست که امتحان نکرده باشم دیشب حتی طب سنتی هم رفتم که کمتر دارو بگیرم صبح طبق ...

زینب جان خیلی برات دعا می کنم عزیزم انشاءالله حالت هر چی زودتر خوب شه❤️🤲

محیا جون اصلا نمیتونم بخورم برای همسرم تقویتی همه چی میدم  اون مشکلی نداره میخوره    ...

نه بابا عذاب وجدان نگیر، من سردی بدنم زیاد بوده الان شدید تر هم شده

فکر کنم ویار نگیری حالا که این همه سختی کشیدی، ان شاء الله بعدش راحتی

وااااااایی یه لحظه تصورت کردم قلمبه شدی😍😍😍🤗🤗🤗🤗

نگران سرویکس نباش..منم خوندم کلا ک با بالارفتن سن بارداری سرویکس کم میشه و طبیعیه...منکه دیگه بیخیال ...

عزیزم خاکستری جون هماتوم دارن و هنوز شیاف دارن شما چرا شیاف دارین هنوز عزیزم؟⚘⚘⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم