2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047207 بازدید | 684581 پست
وااای خدای من چرا اینقدر حالت بد میشه!؟من به اون شدت نیست دیگه واقعا کلافه شدم نمیدونم شما چیکار میک ...

نمی دونم به خدا کاری نیست که امتحان نکرده باشم

دیشب حتی طب سنتی هم رفتم که کمتر دارو بگیرم صبح طبق دستورش کار کردم باز حالم بهم خورد دو بار، دیگه بعدش پرستار اومد

خیلی واسم دعا کن

سلام بچه ها  من خیلی ناراحتم . رفتم دکتر سونو کرده گفته ساک دیده شده ولی خییلییی کوچیکه برو دو ...

عزیزم سلام، نبینم ناراحت باشی، توکل به خدا گلم دستورات رو انجام بده، همون روزی هم که گفته سونو برو 

مهم رشد بتا و ساک هست که شما رشد بتا داشتی، ان شاء الله ساک هم رشدش خوبه عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستانی که آز cdمارکرا رو دادین رنج سی دی ۱۶  چنده؟ آز من رنج نداره اما عدد آز من ۱۴ هستش رنج ...

عزیزم میشه بگید همسرتون با کدوم دکتر ویزیت میشه؟ دکتر شما زهرا حیدر  هست؟ ازشون راضی هستید؟

بستری که چند تا بیمارستان رفتم آخری گفت اگر هر روز تو خونه سرم بزنی و هفته ایی یک بار آز خون و ادرار ...

عزیزم الهی زودتر این شرایطت رفع بشه و. بهبودی حاصل بشه خیلی ناراحت شدم میدونم چقدر. داری اذیت میشی

انشالله عزیزم انشالله همه نینی ها و مامان های باردار سلامت باشن و این تایم رو به راحتی و بدون استرس بگذرونن

مراقب خودت باش عزیزم میبوسمت

من و نینیهام برای بهبودیت دعا میکنیم🙏🙏😘😘

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
بستری که چند تا بیمارستان رفتم آخری گفت اگر هر روز تو خونه سرم بزنی و هفته ایی یک بار آز خون و ادرار ...

من هر بار میخونم فقط از خدا برات زودتر خوب شدن و صبر میخام⚘⚘⚘⚘⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بجه ها من دارم از استرس دیوونه میشم.نمیدونم این سندروم داون دیگه از کجا پیدا شد.اگه یه چیز روتین هست ...

عزیزم سندروم داون الکی نیست که اینا ریسک زیاد میزنن نگران نباش عزیزم⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم میشه بگید همسرتون با کدوم دکتر ویزیت میشه؟ دکتر شما زهرا حیدر  هست؟ ازشون راضی هستید؟

عزیزم همسر من مشکلش   برای آی وی اف حاد نیست تحت نظر دکتر خاصی نبود خودم  براش مکمل میخریدم 

یکماه قبل انتقال د حیدر برای همسرم  پنتوکسی فیلین و ویتامینd تحویز کرد خیلیها ازش جواب گرفتن 

این واژه رو اصلا نشنیده بودم😄🙈 الان سرچ کردم فک میکنم نشانه هاشو دارم ولی بررسی دقیق نکردم. البته ...

اتفاقا خیلیا هستن مثل شما هستن و حتی خبر ندارن

با دکتر زنان صحبت کنی حل میشه

واژینسموس شدت و ضعف داره، مثلا تو بعضی خانم ها اون قدر شدید هست که تا مدتها دختر هستن بعد عروسی

من یه دکتر میشناسم تو این زمینه نرگس توکلی

بعد از غربال هم دوست دارم واسه زایمان برم پیشش، فعلا که خیلی تعریفش رو شنیدم حالا خودم هم باید برم 

اطرافم اصلا دکتر طب سنتی خوب نیس خدایا کمکم کن فقط خودم هر شب با روغن سیاهدانه رحمم رو گرم نگه میدار ...

کارایی که میکنی عالیه عزیزم⚘⚘⚘⚘

آره نابود شدم، امروز یه آمپول دمیترون تو سرم زدم یک قرص هم خوردم باز هم دارم بالا میارم😢😢😢گرسنمه ...

وایییییی عزیزم خیلی سخته کاش میتونستم برات کاری کنم

فقط بدون دیگه خیلی بهشت زیر پاته مارو یادت نره⚘⚘⚘😉

آره نابود شدم، امروز یه آمپول دمیترون تو سرم زدم یک قرص هم خوردم باز هم دارم بالا میارم😢😢😢گرسنمه ...

زینب جون میگم یه نوبت برو فوق تخصص گوارش ،شاید یه راهکاری بده اینجوری خیلی اذیت میشی