2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
خیلی خوشحال شدم عزیزم سنت کمه امیدوار باش خیلی وقت داری.من  امیدوارم شوهرت درمان بشه و طبیعی با ...

ای جااانم بغضم گرفت 

آخه ما هم فقط دوتا بچه ایم با اینحال احساس تنهایی میکنیم دوست داشتیم خانوادمون شلوغ باشه 

عاشق جمع های شلوغ پلوغیم 

ان شاءلله خدا بهت دوقلو میده انقدی که شما و دختر نازت صبح تا شب وقت نکنین سرتونو بخارونین 

خواهر منم وقتی دبیرستان میرفت میدید دوستاش خواهرزاده یا برادر زاده هاشونو میبردن پارک یه روز اومد گفت آجی نی نی بیار من ببرم پارک بگردونمش 

ای کاش خدا به دل اطرافیانمون نگاه کنه بهمون نی نی سالم و صالح بده 

منکه این روزا همش احساس میکنم بنده بدی هستم 

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم مشکل انعقادی دارم دو تا هترو و یکی همو....میشه اگه آیدی کسی که افت بتا داشته و درمان شده رو معرف ...

یکی دوست عزیزمون @مرجان _و_لوبیاش

@دریا_دل۳۲۳۶ عزیزمون

خداجونم شکرت       
زينب جان من 4 تا جنين دارم كه يك ني هستند  اونروز پرسيدم ميشه اينو دو نوبت برام انتقال بدين؟ گ ...

عزیزم برای من دوبار اینکارو کردند فریز میشه ولی سری بعد از بین میره 

خداجونم شکرت       
اره عزیزم مال منم همینجوری بود و هست⚘⚘⚘

مرسي عزيزم 🌹🌹🌹پس خاطرم جم شد

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
خانمها کسی با دکتر طرازی هیستروسکوپی انجام داده؟

من انجام دادم سه سال پیش

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
دوستان یه سوال دارم لطفا هرکی میدونه جواب بده  دکتر به من سینافکت داده زیر جلدی گفت صبح تزریق ...

اگر اشتباه نکنم بین ۸ تا ۱۰ باید باشه، زنگ بزن از. دکتر بپرس

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
اره منم همین فکرو میکنم ـ ببخشید بی ادبی نباشه عزیزم من موقع نزدیکی هم همیشه درد دارم .بعد ۱۳ سال هن ...

درد موقع نزدیکی یکی از نشونه های اندومتریوزه، تا حالا سونوهات چیزی نشون نداده؟

پریودت چطوره؟

عزیزم برای من دوبار اینکارو کردند فریز میشه ولی سری بعد از بین میره 

پس احتمالا از روي صداقت گفته نميشه منظورش همين بوده كه بعد از فريز دربياد خراب ميشه 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سرم ivig و پردنیرولون برای ایمنی و سلکسان و آسپرین برای انعقادی

البته آسپرین روی ایمنی هم تاثیر داره ولی نه به اندازه پرد و سرم

راستی هپارین تاثیر قوی تر داره یا انوکسا ۶۰۰۰؟

عزیز شما میدونی مسکل افت بتا که تا مرحله ساک هم نمیرسه ایمنیه یاانعقادی؟

دكتر زرناني گفتن سقط قبل از هفته 10 ربطي به مشكلات ايمونولوژيك نداره 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم