2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
من پیش دکتر علوی برای اقدام طبیعی که میرفتم همیشه به من میگفت محیط رحمم اسپرم میکشه برای همین نطفه ا ...

Zizgolجون رحمت از نظر ضخامت چحوریه ؟مواقعی که تو سیکل انتقال بودی  مشکلی نداشت؟

نی نی تپل جان دکتر طرازی برای تشخیص آندومتریوز برای من آزمایش خون نوشته.شما می دونی این آزمایش چیه؟

نه عزیزم من چیزی نمیدونم 

فقط اینکه من فکر میکردم آندومتریوز با لاپاراسکوپی معلوم میشه آزمایش رو نمیدونستم

خداجونم شکرت       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نینی تپل جون مگه آندومتریوز داری؟چجوری مشخص میشه  ؟

نه عزیزم ندارم 

ولی میگن آندومتریوز یکی دیگه از دلایل منفی شدن انتقاله 

فیاما جون پیشنهاد داد آندومتریوز رو بررسی کنم ولی زینب جون میگن منتفیه چون یه بار مثبت شدم 

آندومتریوز نمیزاره لانه گزینی انجام بشه 

خداجونم شکرت       
خیلی هم خوبه من مه خیلی انگیزه میگیرم دلم پر میکشه واس اون اقا زرنگه😬🤗 جووون دل🤗ببوسش،، میدونی من ...

آره عزیزم.... کاملا تو رو یادمه⁦☺️⁩

محکم و قوی برو بچسبونشون به دلت.... خدا پشت و پناه تو و جوجه هات باشه

حتما حالش خوبه.... خدا مواظب این فرشته های کوچولو هست

رويا جونم سلام خوبي؟ اقا زرنگه من خوبه؟ ببوسش

رويا چقد خوشحال شدم آن هستي، عزيزم دكتر به من پرد داد با اينكه ظاهراً مشكل ايمني نداشتم ولي داد گفت براي كنترل التهاب اندومتريوز خفيفه، حالا من يه بار بتامتازون زدم قندم رفت بالا و پريوديم عقب افتاد برا همين ميترسم پرد بخورم ايا اينم مثل همونه؟ عاخه اگه پريودي رو ب هم بريزه چه طور ميشه نچرال انتقال داد قراره خير سرم نچرال انتقال بدن

...

سلام.خوبین.نمیدونم کیا مثبت شدن این مدت اما به همشون تبریک میگم و امیدوارم نی نی هاشون رو بسلامتی بغل بگیرن.

یه سوال دارم امیدوارم هر کی میدونه جواب بده مخصوصا آزی جون.من شوهرم یزد که رفتیم براش تاموکسیفن تجویز کردن برا سه ماه .دکتر جنتی هم فرتیل پلاس.حالا هر دورو داره مصرف میکنه.تو عوارض تاموکسیفن نوشته بود که اصلا نباید در طول دوران مصرف باردار بشین و باید کامل جلوگیری کنین. دکتر جنتی براش ۱۹ نوبت عمل زده ولی ما میخوابم یبار دیگه با دکتر رویان ویزیت بشیم و جواب آزمایشات رو نشون بدیم اگه اونا موافق بودن بریم برا عمل. حالا میگم با توجه به عوارضی که برا تاموکسیفن نوشته اشکال نداره همچنان مصرفش رو ادامه بده؟ یا بخاطر عمل باید قطع کنه؟ ضرری تو نتیجه کار نداره؟

میدونم زیاد توضیح دادم اما نمیدوم آیا منظورمو رسوندم یا نه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
ممنون عزیزم من دوبار رویان انتقال دادم یه بارم جنینامو منتقل کردم آبان دکتر طرازی برام انتقال داد&nb ...

من مطب میرم وهمسر نمیتونه بیاد داخل اتاق ،فقط دوستان می‌تونه بشینه اونم پایین سالن

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
چرا؟ بعد از چن بار منفی میدن؟ شمام سابقه سقط داشتین؟

هم سابقه سقط هم سه انتقال منفی،هم چندآیوآی منفی

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزيزم شما پردنيزولون هم داشتين ؟ بچه ها كسي پرد داشته بياد بگه ايا عوارضي داشته براش يا ته؟ ...

من یه دوره خوردم بشدت ورم کردم و چاق شدم ولی دیگه چاره ایی نیست اگه دکتر گفته باید بخوری ، دور از جونت به ماها سم هم بدن میکشیم سر از ناچاری😢

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سهیلا جون  قرص پرد هفته اول سه تا صبح باهم باید خورد یا هر کدوم با فاصله؟

نمی‌دونم فقط اینطوری بهم گفت.

پردهام هم ۵هستن.گفته بود از روز۱۴پری شروع کنم