2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

@armaqhan    جون انشالله که خوش خبری دوستم

منتظرم بگی یه بتا تپل داری و حسابی روزم رو بسازی🤗🙏🙏🙏🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

سلام همسرم وقت آزمایش dfiداشت از دیروز تب داره و ببخشید اسهال و استفراغ داره آزیترومایسینم باید بخوره کی بره آزمایش بده که جوابش درست بشه

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوکی گلم، هر چی دکترت گفته، به من گفته بودن شام فعلا دیگه قطعش کردم 😣😣😣😣

زینب جون مگه هنوز لکه بینی داری؟به من گفتن تا ۵روز اگه لکه بینی نداشتم آسپرین و شروع کنم

خدا جونم شکرت...

سلام به همه

دوستان تیتر بتای من درسته؟

بار اول روز 13 انتقالساعت 11 صبح  تیر بتا 487 بود ، روز 16 انتقال ساعت 7 صبح  1400 رنجش نرماله؟؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
سلام ببخشبد چون دی اف آی زیاد بوده و مورفو بد بوده دکتر به شما گفته طبیعی هم جلوگیری کنید؟راستش من ی ...

سلام عزیزم.مورفو برا ما صفره اما بودن دوستانی ک با مورفو پایین جواب گرفتن و نی نی رو صحیح و سالم به دنیا آوردن 

اما برای دی اف آی، دکتر به ما گفت تا حالا همچین بیماری نداشتم ک اینقدر بالا باشه و گفت حتی اگه یک درصد احتمال بارداری باشه باید جلوگیری کنید.این نظر دکتر بود  .خوب برای ما خیلی بالا بود .ولی شوهرم خیلی رعایت میکرد.در طول روز خیلی زیاد میرفت دستشویی و خنک میکرد (ولی تو این چند وقت اصلا کیسه یخ نذاشت.فقط اب خنک).

عزیزم بستگی داره دی اف ای چند باشه.آناجون هم سردخترش با 31dfi  باردارشد.شماهم رعایت کنید انشالله نرمال میشه.

ولی درکل این نظر دکتر درمورد   dfiبود اما درمورد مورفو میگفت ممکنه صفر نباشه وشکلش هم خوب باشه و با میکرو جواب بگیرید و نیازی به بیوپسی نیست.

درمورد خارج رحمی هم اطلاعاتی ندارم.شاید به خاطر ضعف تخمک هم باشه فقط اسپرم نیست

زینب جون من لیستو چون از اول نبودم از شماره 11 داشتم خوندم تا الان قبلشو ندارم میشه از نفر 1 تا 10 و ...

دستت درد نکنه مهربون، من یه کم حالم نامساعده توان گشتن ندارم تو نی نی سایت، حتی یادم رفته چه روزی شروع کردیم فکر کنم 12 تیر بود ولی دوستان میان میذارن

اینم بگم بعضی دوستان این وسط اضافه شده بودن، کلا نیت کن واسه هر کس می دونی و نمی دونی

زینب جون مگه هنوز لکه بینی داری؟به من گفتن تا ۵روز اگه لکه بینی نداشتم آسپرین و شروع کنم

نه گلم استرادیول داشتم تا این هفته هم باید ادامه میدادم همراه آسپرين ولی از شدت عذر می خوام بالا آوردن دکتر گفت زودتر قطع کنم، آسپرین هم قطع کنم