2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم اين هم يك مدلش هست البته من تا حالا اين مارك رو نخوردم من از اون شيشه ايها يك بار خريدم كه خيل ...

آره من چند جا تو تهران رفتم دنبالش اصلا می گفتن خدابیامرزه دیگه نیست اومدم شهر خودمون یه فروشگاه که فقط جنسای خارجی داره اونجا پیدا کردم خریدم  امروز صبح یه لحظه با دقت نگاه کردم دیدم انگار چندگیاهه 😄😄ممنون عزیزم 😍😍🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزيزم بچه ها با هم فرق دارن ولي كلا خوب شيشه براشون راحت تره و سريع تر ميگيرن ، مثلا پسر من حتي همون ...

مامان سبحان جون به سلامتی نی نی خوشکلتون به دنیا اومد😘 مبارک باشه انشاله

موقع شیر دادن هممونو دعا کنید😍

مرجان جون من 27 انتفال دادم و اخرین پری هم 10 تیر بوده عزیزم من بار اول روز 13 انتقال تیر بتا 487 ب ...

من ۲۶ ام انتقال دادم و پریم ۱۱ ام بود. البته جنین ۵ روزه انتقال دادم.

به نظرم خوبه ، اما گویا یک فرمولی داره با اون دقیقتر میگن.

به مرکز یا دکترت خبر دادی؟

منم امروز رفتم آز دوم رو دادم ، عصر جوابش میاد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
زایمان طبیعی برای خانمهایی که با این سختی باردارشدند یک اشتباه محض هست  دوست من که خودش استاد ...

من هم واقعا از زايمان طبيعي ميترسيدم ، تقريبا ٨ ماه پيش يكي از آشناهاي ما هم كه خودش مربي ژيمناستيك بود و فكر ميكرد ميتونه طبيعي زايمان كنه حتي با اينكه دكترش بهش گفته بود سزارين بشي بهتره و مادرش و مادربزرگش هم ظاهرا زايمانهاي طبيعي خيلي سختي داشتن به حرف دكترش گوش نكرد و طبيعي زايمان كرد و متاسفانه بچه اش cp شده ، واقعا به نظر من هم نميگم براي همه اينطوره ولي ريسك اين كار خيلي بالا هست .

من ۲۶ ام انتقال دادم و پریم ۱۱ ام بود. البته جنین ۵ روزه انتقال دادم. به نظرم خوبه ، اما گویا یک فر ...

مرجان جون منم انتقالم 26 ام بود ولی چون آمپول داشتم هنوز نرفتم آزمایش

وااااااایی خدای من باز داستان این که آغا ما اینجا مامان با بی بی منفی داشتیم شروع شد، مصی جون کجایی ...

سلام عزیزم امروز آزمایش دادم منفی بود

این سومین انتقالم بود که منفی شد 

دوستانی که سنگینی و درد سینه جز علائمتون بوده ، کمک، سوال دارم.

درد از سینه به زیر بغل و دستم منتقل شده ، دستم از درد بی حس شده. طبیعیه؟ 

یه روز راسته یه رو چپ.

مامان سبحان جون به سلامتی نی نی خوشکلتون به دنیا اومد😘 مبارک باشه انشاله موقع شیر دادن هممونو دعا ...

سلامت باشي عزيزم ، ان شا الله قسمت خودتون و همه دوستان گلم بشه . 😍😍😍

خدا شاهده كه هر روز و هر لحظه توي فكرم و به زبونم فقط دعام براي منتظرها هست .

ديشب فهميدم برادر زن داداشم كه يك دختر ٣ ساله داره بچه دومش هم يك ماه ديگه به دنيا مياد . براي اونها خيلي خوشحال شدم ولي ته دلم براي برادرم و خانمش خيلي غصه خوردم ، من و برادرم و برادر زن داداشم تقريبا با هم عروسي كرديم ولي برادرم اينها هنوز بچه ندارن ، شما و دوستان ديگه هم خيلي براشون دعا كنيد كه ان شا الله من هم به زودي عمه بشم . 

من هم واقعا از زايمان طبيعي ميترسيدم ، تقريبا ٨ ماه پيش يكي از آشناهاي ما هم كه خودش مربي ژيمناستيك ...

چه جوری تونست روی حرف دکترش حرف بزنه؟

من دکترم سر پسرم گفت سفر نرو ، ۹ ماه از شهر بیرون نرفتم ، ماییکه هر ماه یک سفر میرفتیم.

خدا به بچش سلامتی بده ان شاالله.

من هم واقعا از زايمان طبيعي ميترسيدم ، تقريبا ٨ ماه پيش يكي از آشناهاي ما هم كه خودش مربي ژيمناستيك ...

چه جوری تونست روی حرف دکترش حرف بزنه؟

من دکترم سر پسرم گفت سفر نرو ، ۹ ماه از شهر بیرون نرفتم ، ماییکه هر ماه یک سفر میرفتیم.

خدا به بچش سلامتی بده ان شاالله..

واقعا هم چقدر بدبختی هست یک بچه سالم سر زایمان بشه cp 

اون دوست من که زندگیش پاشید، الان هم هم خودش و هم شوهرش هر دو با گذشت ۴ سال با قضیه کنار نیومدن و همش در حال مصرف داروی اعصاب هستند و خیلی هم عصبی و پریشان و.... هستند

سلامت باشي عزيزم ، ان شا الله قسمت خودتون و همه دوستان گلم بشه . 😍😍😍 خدا شاهده كه هر روز و هر لح ...

عزیزم شما بعد انتقال هم سرکار رفتی یا مرخصی گرفتی؟

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟