2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
نخند تا مچ دستت رو داخل کن، تازه از سمت طولش وارد کن اون جوری دیگه کامل جذب میشه🤭🤭🤭🤭🤭

عزیزمممممم.... 

همیشه بخندی و شاد باشی... 

تک تکتون شاد باشین.... 

خدا شاهده تو این مدت انقدر استرس داشتم درست و حسابی خندیدن یادم رفته بوددددد..... 

امروز حسابی با این پستت خندیدم..... 

حسابی تخلیه شدممممم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم عزیزم.ولی باورت نمیشه من تا چه حد میترسم!همش موارد منفی که اتفاقی برای نی نی یا خود مامان افت ...

زایمان طبیعی برای خانمهایی که با این سختی باردارشدند یک اشتباه محض هست 

دوست من که خودش استاد دانشگاه هم هست ، سر زایمان طبیعی بچه اش cp شد 

من خودم زایمان طبیعی کردم ولی اونموقع به خاطر سن کم با ریسک‌هاش اشنا نبودم، خداروشکر مشکلی هم برام پیش نیومد 

ولی در حال حاضر و برای بعدی فقط میرم سراغ سزارین 

خیلی ریسک طبیعی بالاست 

برای من که تازه تهش خوشی بود، قسمتی از جفت تو مونده بود ، ۱۰ روز تب شدید و بدبختی و تهش قرار بود که کورتاز بشم که به خواست خدا ۱۲ ساعت قبل عمل تکه باقی مانده جفت ازم دفع شد 

تازه بحث پاره کردن اون پایین و بخیه و .... هم که واسه خودش داستانیه 

مجبور شدم پستونک بدم. هر وقت پستونک میدم دهنش عذاب وجدان میگیرم. اما چاره ای نیست هم کولیک داره هم ر ...

واااي خدايا ناااازززززييييي الهيييييي دلم ضععععععف رفت واسه اون آقاي زرنگ😍😍😍😍😍😍 واي ميخوام غش كنمممممممم😍😍😍😍خدا حفظش كنه رويا جون از طرف من حسابي لپشو ببوس فششششارش بده نيشگونش بگيررررر اصلا گازش بگيرررررر لپشم محححكمممم گاز بگير😋😋😋😍واي طفلي بچه رو خوردم رفت😁 رويا جوووون التماس دعا وقتي بهش شير ميدي🌹آقاي زرنگ واس خاله ها دعا كن خدا يكي از شما بهشون بده😍😍😍خصوصا اين خاله اي كه نزديك جنونه😔 مامانت در جريانه😐😁😅

...
اتفاقا دکتر من میگفت یکی از مواردی که شامل سزارین میشه همین میکرو و ای وی افه  بعید میدونم مجبو ...

آزي جون مهربون و بقيه بچه ها دوستاي گل هركي بلده ممنون ميشم راهنماييم كنه، در صورت عدم وجود مشكل هورموني و ضخامت آيا انتقال نچرال احتمال موققيت كمتر از انتقال با استراديوله ؟؟ و اينكه ايا بعد از انتقال داروي خاصي ميدن؟ مثلا پروژسترون؟ ايا اونوقت توازن استروژن پروژسترون تو بدن ب هم نميخوره؟ ايا بعد از نچرال هم انوكسا لازمه؟

...
عزیزم چرا نباشه، از بزرگی و رحمت خدا غافل نشین تو اوج نا امیدی و ناباوری دست آدمو می گیره

خداازدهنتون بشنوه من خیلی ناامیدم چون قبلیام عالی بودن نشد

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
دیروز سرچ کردم واسه شیاف سیکلو تو همین نی نی سایت یه تاپیک خوندم طرف میگفت خود دکتر داروساز اینو گفت ...

فکر کرده هدف پرتاپ موشکه احتمالا😂😂😂همون به بند انگشت از سمت نوک تیز درسته نگران نباش اونایی هم که بیرون میاد مومه خود دارو‌جذب میشه بعد از یه ربع بیست دقیقه

مرسی عزیزم اخه من تا الان همش ۹ شب گذاشتم.جز یه مواقعی که مجبور شدم دیرتر یا زودتر بذارم...بنظرت بخو ...

چون شبی یه دونست فکر نکنم ساعتش مهم باشه، من چون موقع خواب میزاشتم، خیلی راحت بودم، وگرنه آدم بعدش مجبور بلند بشه بره شام بخوره یا یه کاری پیش میاد، سخته، دکترت نگفت تا کی شیاف بزاری؟ اون دردایی که داشتی انقباض بودن یا حرکات نی نی؟ 

آزي جون مهربون و بقيه بچه ها دوستاي گل هركي بلده ممنون ميشم راهنماييم كنه، در صورت عدم وجود مشكل هور ...

عزیز دلم این خیلی بستگی به نظر دکتر معالج داره ولی نظر شخصی من و تجربه من میگه برای کسی که سیکل هاش مرتبه و خودش مشکلی نداره امتحال انتقال نچرال ضرری نداره. بعدش معمولا پروژسترون رو میدن بقیه موارد رو بدن خود به خود تنظیم میکنه

سلام خانومای گل خوبید شیر سویا همینه که قبل وبعد آی وی اف میخورن

بله عزیزم اینم یه مدلشه من شیشه ایش رو خریدم که فقط یه قلوپ تونستم بخورم😂😂دوست نداشتم اما خیلی ها خوردن و راضی هم بودن