2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
نه لک نداشتم.نمیدونم هفته چندم😑😑😑۱۳ تیر انتقال دادم.رفتم سونو گفتن جنین تشکیل شده دو هفته دیگه بی ...

خوب دختر گل نگران نباش رویا جون هم مثل شما بود، سونو بعدش رو رفت داپلر دید بعله دو قلو داره😍😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزی جان من خوندم پنتو پرازول با وارفارین تداخل داره و نیمه عمرش یک ساعته،  امکانش هست از همسرت ...

عزیزم  کلسیم و و اهن رو باید از چند هفتگی خورد 

دکتر بهم داده اهن رو گفت ۱۶ هفتگی شروع کن 

ولی کلسیم رو نمیدونم اونم مثل اهن هست یانه؟؟؟؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
عزیزم  کلسیم و و اهن رو باید از چند هفتگی خورد  دکتر بهم داده اهن رو گفت ۱۶ هفتگی شروع کن ...

آره گلم از همون موقع خوبه، فقط بین مکمل هات حتما فاصله بذار، کلسیم رو صبح ها یا موقع ناهار مصرف کن، شب ها احتمال رسوب داره، آهن رو شب ترجیحا همراه با ویتامین سی تا جذبش بالاتر بره

کلا مکمل ها درسته مثل آنتی بیوتیک نیستن ولی اگر سر ساعت مصرف بشن اثر بهتری دارن

مرسی زینب جون..الان من چند هفته میشم..نمیدونم چجوری حساب میکنن

گلم رویان کار نذاره جنین چند روزه بوده، نمی دونم چرا

ولی این جور حساب میشه شما 13 تیر که پنج شنبه انتقال دادی هر پنج شنبه هفته هات بالاتر میره و تازه امروز می‌شی 6 هفته و 1 روز

خیلی زود سونو رفتی

آزی جان من خوندم پنتو پرازول با وارفارین تداخل داره و نیمه عمرش یک ساعته،  امکانش هست از همسرت ...

عزیزم اختیار داری خوشحال میشم کمک کنم. همسرم میگه وارفارین با اسپرین فرق داره وارفارین با نصف بیشتر داروها تداخل داره و اینکه خیلی با هم متفاوت هستن. میگه با خیالت راحت مصرف کن هیچ مشکلی پیش نمیاد. انشالله که زودتر روبراه میشی

من ۱۲ ساله درگیر بچه دار شدنم انواع و اقسام بلاها تو این راه سرم اومده دکترم طرازیه  گفتم بی ...

عزیزم دوستم کاناداس و میخواد انجام بده ، بار اول گویا بخش زیادی از هزینه ها رو میدن اما بارهای بعد باید خودشون هزینه کنن.

ولی زیاد از پروسشون راضی نیست ، میگه خیلی بروکراسی دارن و کار آدم طول میکشه.

و باید برن توی نوبت و ....

همین دوستم آندومتریوز شدید داشت ، بین پزشک خانواده تا بفرستنش پزشک متخصص که نظر بده و بعد عمل کنه داشت یکسال طول میکشید .

اومد ایران عمل کرد ، میگفت اومدم اینجا گفتن چقدر دیر اومدی ، اوضاعت خیلی وخیمه. شانس آورد.

توی مطب یکی رو دیده بود میگفت انقدر درگیر این دکتر و اون دکتر شده بود توی کشور دیگه و عملش نکرده بودنش که با سرطان تخمدان به ایران رسید ، میگفته دکارم گفته اگر یک سال زودتر عمل میکردی به اونجاها نمیرسید.

به نظرم اینجا بازم تلاشتوبکن ، یک بار که هنوز چیزی نیست.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
آخ دقیقا منم شروع ویارم این جور بود، باد گلو که نگم برات آبرو نذاشته برام🤭🤭🤭🤭 فقط دعا می کنم مث ...

وای خدا یعنی میشه اینا نشونه ی مثبت باشه

ایشالله که شما ویارت خوب شه عزیزم

عزیزم رفتین ویزیت شدین یا فقط دارو نوشت؟  به نظرتون هپارین رو هر دکتر متخصص زنانی مینویسه؟

گلم داروهاتو رو تا اونجا که می دونم دقیقا مثل قبل ادامه بدین و هر دکتر زنانی هم می تونه بنویسه، برای اینکه خیالت راحت بشه زنگ بزن مرکز 

واسه دکتر زنان هم مدارک ابن سینا رو ببری، حتما برات می نویسه