2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047209 بازدید | 684581 پست
نگران نباش زایمان هم رد میشه.... آش کشک خاله است😁 من الان زن حامله میبینم میگم خدایا بچه اش قراره ...

اخی واقعا.حالا من همش تو فکر سزارین هستم و اینکه شنیدم شدیدا سخت میگیرن.کاش حداقل حق انتخاب برای درد کشیدنمون رو بهمون میدادن...والا زن داداش منم دقیقا مثل شما شد...وقتی اینجور موارد رو میبینم بیشتر میترسم.یعنی باید حتما جون خودمون و نی نیامون در خطر باشه که بفرستن سزارین!چه کاریه آخه😒 من که فوبیای زایمان طبیعی دارم😥دعا کن برام شرایط جور شه همون سز شم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم . ن لکه بینیم همونطوره . نگرانم ک ب بچم خطری باشه

نه ان شاء الله چیزی نیست، خواهر شوهر منم تو هفته شما خون ریزی دید رفت سونوگرافی، آخرش گفتن جنین حرکت ناجور از خودش درآورده، و دو تا پرلوتون زو خوب شد خدا رو شکر 

ببخشید آمپول پروژسترون زیر جلدی رو دکترتون براتون نوشت؟ اسمش چیه و دوزش؟ من چندتا داروخانه پرسی ...

شیسا جون آمپول پرولوتکس۲۵میلی خارجیه و زیر جلدی اطراف ناف تزریق میشه و جذب عالی داره و درسته دوزش ۲۵ هستش اما بنظرم اثردهیش کمتر از دوز پروژسترونهای ایرانی نیست بلکه بیشتره 

سلام بجه ها جون من هنوز ك هنوزه ترشح صورتي يا قهوه اي دارم خسته شدم بخدا....جكار كنم😭😭😭😭😭روزي س ...

عزیزم درکت می کنم خیلی لک دیدن دلهره آوره ولی تا هفته 12 چندتا از دوستان دیدن و الان بچه هاشون سالم ان

احتمال هماتوم هم داری شما تو سونو اول مشخص میشه

دقیقا انگار هم پره هم خالی خیلی حس عجیب غریبیه مثلا تازه شام خوردم احساس میکنم رو دلم مونده بعد هم ...

آخ دقیقا منم شروع ویارم این جور بود، باد گلو که نگم برات آبرو نذاشته برام🤭🤭🤭🤭

فقط دعا می کنم مثل من نشی😬😬😬😬

من فیلم نمونه برداریشو دیدم کاری نداره، دقیقا مثل انتقال کاتتر می‌فرستن و نمونه میگیرن مهم داشتن تج ...

درسته اما دکتر باید تشخیص بده چه روزی از سیکل نمونه رو برداره  ،کاش این روش تهران انجام بشه اینهمه هزینه میکنیم اینم روش

هفته چندی عزیزم؟ لک که نداشتی؟ سونو قلب رفتی؟ 

نه لک نداشتم.نمیدونم هفته چندم😑😑😑۱۳ تیر انتقال دادم.رفتم سونو گفتن جنین تشکیل شده دو هفته دیگه بیا واس قلب..نمیدونمم واس تشکیل قلب دیر شده یا نه😶😶

کاش به دکترتون بگین شاید نیاز باشه پنتو پرازول مصرف کنید خیلی کمک میکنه

آزی جان من خوندم پنتو پرازول با وارفارین تداخل داره و نیمه عمرش یک ساعته، 

امکانش هست از همسرتون بی زحمت بپرسین با بقیه ضد انعقاد ها مثل آسپرين تداخل داره یا نه و با توجه به این که اثر آسپرين حدود 6 روز هست تو بدن اگر تداخل داره از کی میشه شروع کنم؟ 

واقعا عذر می خوام این درخواست رو کردم اگر امکانش هست براتون بپرس🙈🙈🙈🙈

مرسی عزیزم امروز خیلی بهترم کاش برات شیاف سیکلوژست می نوشت، چون فرقی نداره میگم

خداروشکر که بهترین.

ممنون که جواب دادین. 💐

برام شیاف نوشته اتفاقاً روزی دوتا که از امروز شروع کردم. کلاً دوتا هم آمپول نوشت که یکیشو الان زدم، یکیش هم دوشنبه باید بزنم و سه‌شنبه برم برای انتقال.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
چی شده گلم؟مویز و شیره ی انگور که بچه ها میگفتن رو امتحان کردی گلم؟شیاف داری؟نگران نباش ان شاالله که ...

ن نخوردم . آره شیاف دارم هر هشت ساعت میذارم سیکلوژست ۴۰۰. فردا باید برم پیش دکترم دعام کنین

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نه ان شاء الله چیزی نیست، خواهر شوهر منم تو هفته شما خون ریزی دید رفت سونوگرافی، آخرش گفتن جنین حرکت ...

مال منم لولایینگ بودش شده مارژینال

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
شیسا جون آمپول پرولوتکس۲۵میلی خارجیه و زیر جلدی اطراف ناف تزریق میشه و جذب عالی داره و درسته دوزش ۲۵ ...

مرسی عزیزم که جواب دادین. خوشبختانه دکترم دوتا بیشتر برام ننوشته که یکیش رو امشب زدم. ولی اگر بعد از انتقال بازم لازم بشه حتماً پرولوتکس رو به دکترم میگم برام بنویسه.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...