2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
اختیار داری عزیزم شما لطف کردی جواب دادی😘😘 راستش میترسم بعدا پشیمون بشم که چرا این راهم نرفتم هر ...

جسارتا منم فکر میکنم تصمیم مناسبی نباشه، می‌دونم آدم چقدر دلش میخواد بچه داشته باشه ولی نه به هر قیمتی، اوضاع اقتصادی که مشخصه، پروسه هم که خودت میدونی چقدر برو بیا داره، تازه هیچ جای دنیا نیست که تضمین صد در صد بدن برای نتیجه

بنظرم همینجا بگرد یه دکتر خوب و دلسوز پیدا کن و خودت هم پیگیر باش که همه چیز بررسی بشه

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟

[QUOTE=99524880]اول همسرم مشکل داشت حالا مشکلات من یکی یکی داره رو میشه[/QUOTE

همسر من بعد از شیمی درمانی آزواسپرم شده..خودم ۲۳ سالمه و مشکلی ندارم ظاهرا خداروشکر...نمیدونم چه کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۱۲ ساله درگیر بچه دار شدنم انواع و اقسام بلاها تو این راه سرم اومده دکترم طرازیه  گفتم بی ...

ایشون دکتر خوبیه

بهش اعتماد کن، شرایطت رو کامل توضیح بده و ازش بخواه هر کاری لازمه انجام بده

انشالله ایندفعه به هدفت می‌رسی

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
[QUOTE=99524880]اول همسرم مشکل داشت حالا مشکلات من یکی یکی داره رو میشه[/QUOTE همسر من بعد از شیمی ...

الان تو چه مرحله ای هستی؟ تازه میخوای درمان رو شروع کنی؟ گفتی میخوای بری رویان؟

جسارتا منم فکر میکنم تصمیم مناسبی نباشه، می‌دونم آدم چقدر دلش میخواد بچه داشته باشه ولی نه به هر قیم ...

یکی از اقوام ما حدود سی سال پیش مشکل ناباروری داشتن

ده سال از ازدواجشون گذشت

بعد رفتن فرانسه یک سال موندن

بعد خانمش حامله شد برگشتن ایران

الانم سه تا بچه دارن

همش میگم اونا چه عاقل بودن اون زمان این کار رو کردن.

یکی از اقوام ما حدود سی سال پیش مشکل ناباروری داشتن ده سال از ازدواجشون گذشت بعد رفتن فرانسه یک سا ...

سی سال پیش بله امکانات ایران جالب نبود، اما حالا کاری نیست تو دنیا که اینجا انجام نشه

الان تو چه مرحله ای هستی؟ تازه میخوای درمان رو شروع کنی؟ گفتی میخوای بری رویان؟

اره دکتر براش میکروتسه نوشته ۱۷مرداد...برا خودم هنوز چیزی نگفتن..منتظره جواب میکروتسه هستیم...اگه چیزی پیدا نشد میتونم اس اهدایی بگیرم؟نمیدونم کجا و چه کسی انجام میده اخه رویان گفتن نداریم، 

سی سال پیش بله امکانات ایران جالب نبود، اما حالا کاری نیست تو دنیا که اینجا انجام نشه

من متاسفانه زبان انگلیسیم ضعیفه

خیلی دوست دارم مقالات جدید اروپا یا امریکا رو بخونم تا بدونم اونا هم روش درمانشون مثل کشور ماست یا پیشرفته ترن

اره دکتر براش میکروتسه نوشته ۱۷مرداد...برا خودم هنوز چیزی نگفتن..منتظره جواب میکروتسه هستیم...اگه چی ...

انشالله که پیدا میشه نگران نباش

من متاسفانه زبان انگلیسیم ضعیفه خیلی دوست دارم مقالات جدید اروپا یا امریکا رو بخونم تا بدونم اونا ه ...

بچه های هستن که اونورن و درمان انجام دادن، اگر خیلی نگرانی میتونی تاپیک بزنی و بپرسی

شما سابقه بارداری هم داشتی؟

یکی از اقوام ما حدود سی سال پیش مشکل ناباروری داشتن ده سال از ازدواجشون گذشت بعد رفتن فرانسه یک سا ...

ارغوان جان الان امکانات اینجا با کشورهای دیگه خیلی متفاوت نیست از این بابت که اینجا علم و امکانات به اندازه کافی هست شک نکن حالا درسته که متاسفانه یه سری از پزشک ها گاها بی توجهی میکنن و دلسوز نیست اما عمومیت نداره. تازه به نظر من پزشک های اینجا از بس هر روشی رو روی مردم مثل موش ازمایشگاهی براحتی امتحان میکنن،تجربه شون هم بیشتره😂دیدی که هانا و الهامی هم بعد از چندین بار انتقال باردار شدن   یکم صبوری کن و با عجله تصمیم نگیر

من متاسفانه زبان انگلیسیم ضعیفه خیلی دوست دارم مقالات جدید اروپا یا امریکا رو بخونم تا بدونم اونا ه ...

عزیزم من دکترای زبان دارم بعید میدونم مقاله ای در این مورد به انگلیسی یا فرانسه باشه که نخونده باشم. من هیچ تفاوت یا روشی خاصی ندیدم که اینجا نباشه. اینو بهت اطمینان میدم.