2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
خانم هايي كه اينجا هستيد موندم اكثرا مشكلات زيادى براى بارداريشون داشتن منم ماه بعد انتقال جنين دارم ...

به سلامتی عزیز دلم انشالله که حتما نتیجه میگیری. در مورد همزاد و این چیزا چیزی نمیدونم اما تو تمام زندگیم حتی لحظه ای نتونستم فکر کنم که ممکنه کسی قدرتی یا رحمتی یا حکمتی فراتر از خدا داشته باشه که من با وجود خدا که خودش گفته من از رگ گردن به شما نزدیکترم، بتونم بهش دل ببندم یا اعتماد کنم.اول به خدا بعد به دکترت اعتماد کن این مشکلات جزیی از زندگیه مثل هر بیماریه دیگه که راه حل منطقی برای درمانش هست. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از حالا پیشاپیش مبارک

ممنونم. امیدوارم شما زودتر حالتون بهتر بشه. 💐

استرس گرفتم برای آمپول پروژسترون. فردا شب باید اولیش رو بزنم. تا حالا نزدم. خوشبختانه دکترم ۲ تا بیشتر برام ننوشته. یکی فردا شب یکی هم دوشنبه شب.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
کلا برای کارکرد بهتر معده میدن مثلا برای کسی مثل من که رفلاکس داره حکم نجات دهندهرو داره😂ولی تو بار ...

ازی حون دکتر ب منم پنتاپرازول داد ولی زده قبل صبحونه بخور...اما من عصر ب بعد و شب اون حالت سوزش معده وحشتناک تا گلو روحس میکنم...صبح بخورم اثری داره یعنی  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مرسى عزيز دلم ممنونم من خودمم دقيقا مثل شما فكر ميكنم

بیشتر بیا تاپیک ما میبینی که اینجور مسایل تو زندگی های امروز خیلی اپیدمی شده و مختص شما تنها نیست و خداروشکر همه داریم کم کم به نتیجه میرسیم انشالله که به زودی جشن مادر شدن شما هم همین جا میگیریم❤️

بیشتر بیا تاپیک ما میبینی که اینجور مسایل تو زندگی های امروز خیلی اپیدمی شده و مختص شما تنها نیست و ...

خدا كنه همه چى خوب داره پيش ميره چزا من اينقدر نا اميدم شما هم با اى وى اف باردار. شديد؟خيلى حال بدى وقتى نميدونى چى ميشه 

ازی حون دکتر ب منم پنتاپرازول داد ولی زده قبل صبحونه بخور...اما من عصر ب بعد و شب اون حالت سوزش معده ...

عزیزم حتما باید نیم ساعت قبل از صبحانه بخوری. اگه چهل میخوری البته. اگه هم خیلی اذیتی میتونی پنتو ۲۰ بگیری یکی نیم ساعت قبل از صبحانه یکی نیم ساعت قبل از شام بخوری البته به مدت محدود یک هفته بعد برگردی به روال قبل ➡️اینو الان همسرم گفت البته من نمیدونستم😂

برای کسانی که تو بارداری مشکل معده دارن تجویز میشه عزیزم. درد، سوزش ،عدم هضم درست غذا 

امیدوارم حس هام نشونه بارداری باشه

همه ش حس میکنم یه چیزی تو گلومه ولی چون حالت تهوع نیست گفتم شاید ربطی نداره،وقتی دراز میکشم بیشتر میشه

حتی آب هم میخورم اینجوریه

ایشالله خیر باشه

مرسی قربونت برم آره دقیقا ویار خیلی شدیدی سراغم اومده، این اواخر هر کی هر چی میگفت گوش میدادم دقیقا ...

زینب جون امیدوارم هر چ زودتر بهتر شی درکت میکنم منم ویارم خیلی شدید بوداما برامن تهوع شدید بود فقط و اینکه ازهمه چی بدم.میومد.ولی بالا نمیاوردم..خیلی سخت گذشت😬ولی ب مرور بهتر میشی انشاءالله

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خدا كنه همه چى خوب داره پيش ميره چزا من اينقدر نا اميدم شما هم با اى وى اف باردار. شديد؟خيلى حال بدى ...

چرا ناامید باشی عزیزم تو قطعا بنده ی عزیز خدایی هیچوقت از درگاهش ناامید نباش. این راه قطعا سختی ها و پستی بلندی هایی داره که باید با همت و تلاش  از پسشون بربیایی هرکس اینجا نتیجه گرفته همه ی این راهها رو رفته محکم باش و با اراده و امید شروع کن. بله منم میکرو کردم و نتیجه هم گرفتم خداروشکر. 

عزیزم حتما باید نیم ساعت قبل از صبحانه بخوری. اگه چهل میخوری البته. اگه هم خیلی اذیتی میتونی پنتو ۲۰ ...

هنوز نخوردم گذاشتم رو طاقچه😐..هر چند همه میگن.این دارو بیضرره ولی من تاحالا تحمل کردم..ولی فک.کنم مجبور بشم بخورم..ممنون تشکر کنید از اقای دکتر