2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047213 بازدید | 684581 پست
خدا پدرتو بیامرزه از دلشوره مردم همه میگن دو سه روزه معلوم میشه همه نهایتا ۳روز بعد گفتن بیان بیمار ...

نگران نباش ان شاءالله که همه تخمکا جنین شدن عزیزم

من تعداد تخمکام کم بود کلا ۶ تا بود خیلی ناراحت بودم آخه یکی رو دیدم که ۱۸ تا تخمک داشت کلا یه جنین شده بود از ناراحتی شبا خوابم نمیبرد گفتم از ۱۸ تا یکی مونده از ۶ تا هیچی جنین نمیشه لابد ولی خدارو شکر برای من ۶ تاشم جنین شده بود همه چی دست خداست گلم فقط دعا کن و از خداربخواه الانم باز معلوم نیست شاید یه دونه جنین اون دوستم بگیره ولی ۶ تای من نگیره خدایی نکرده 

بسپار به خدا اگه خدا بخواد  همه چی تمومه 

مرسى خدا كنه منم جواب بگيرم همين الان يكى ميگفت تو يه پيت محرم نذر على اضغر شير و كيك خيلى خوبه گفتم ...

عزیزم منم پنج سال پیش که برای میکرو اقدام کردم تو نی نی سایت دیدم که یه نفر درمورد این نذر نوشته بود که جواب گرفته منم همون موقع نذر کردم و خداروشکر جواب گرفتم الان هرسال دارم شیر و کیک بین بچه ها پخش میکنم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی خودت تخمک داری معنی نداره سن

اتفاقا گفت ما دکترا وقتی دلیلی پیدا نمیکنیم گیر میدیم به سن شما البته منظورش دکترایی بغیر از خودش بود

دیگه توکل بخدا باید جلو بریم مسیری که پیشنهاد داد بنظر منطقی میاد

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

سلام خانمها من میخوام آزمایش fsh ,lh ,amh بدم،دو ماه هم هست که دارم اووابوست و اینوفولیک و ویتامین دی و فولیک اسید میخورم ،میخواستم بدونم روی جواب آزمایش تاثیر داره یا ن ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام تارا جون خوبی؟میخوای وارد سیکل آی ای اف بشی؟

سلام‌ عزیزم سعی میکنم بهتر بشم

فعلا که دکترم گفت تا دو ماه نمیشه انتقال بدی

واسه پانکچر دوباره هم زرنانی منصرفم کرد گفت جنینای باقیمونده رو اول انتقال بده 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
نه بابا طرف پشت تلفن توجیه نبوده فردا برو و خبر خوشش رو به ما بده

زینب جان این سونو روز 12قاعدگی منه. آخه ابن سینا سونو روز 8تا12 قاعدگی میخوان. من اون روزی که ابن سینا بودم روز 12همم بود. نظرت راجبش چیه

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
خیلی دعا کن برام برای همه منتظرا دعا کن که ان شاءالله بهترین وقت که صلاح خودشه نی نی دار شیم  ...

عزيزم كي ميري آزمايش  دوم رو بدي ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزيزم كي ميري آزمايش  دوم رو بدي ؟

سلام خوبی ؟ شنبه ان شاءالله تا ببینم خدا چی میخواد البته یکشنبه هم وقت گرفتم برم پیش عابدی ببینم چی میگی 🤔🤔🤔

تو چی کی وقت انتقال داری 

سلام خوبی ؟ شنبه ان شاءالله تا ببینم خدا چی میخواد البته یکشنبه هم وقت گرفتم برم پیش عابدی ببینم چی ...

سلام گلم انشاالله كه خير 

من فردا ميرم كه سونو بشم روز انتقال رو تعيين كنه 

خب پنجشنبه برو آز بده 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرسی عزیزم، قربون محبتت 😘😘😘😘دیگه باهاش می‌سازم، دکتر گفت هفته آینده کم تر میشه، استرادیول هامم گ ...

انشاالله گلم 

زينب جون من انشاالله هفته ديگه انتقال دارم دستشويي فرنگي خيلي  ضروريه ؟بعد ضخامت اندومتر قبل انتقال رو يادته ؟

بله با خوندن پست شما این کار به ذهنم رسید چون من دوماه بعد از انتقال قبلیم آز ایمنی انعقادی رو دادم ...

دکتر زرنانی پنجشنبه‌ها از ۹ صبح تا ۱۲ کلینیک نیکان هست. گاندی هم میره ولی نمیدونم چه روزهایی. فکر نکنم خودش مطب داشته باشه.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام گلم انشاالله كه خير  من فردا ميرم كه سونو بشم روز انتقال رو تعيين كنه  خب پنجشنبه ب ...

دکتر گفت یه هفته دیگه چون رابطمون دقیقا یک هفته قبل پریود بوده گفت ممکنه زود آزمایش داده باشی شنبه میشه یه هفته نمیدونم خیلی دعا کن اعصابم خورده بلاتکلیفی بده