2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر گفت یه هفته دیگه چون رابطمون دقیقا یک هفته قبل پریود بوده گفت ممکنه زود آزمایش داده باشی شنبه م ...

پس شنبه خبرشو بده 

انشاالله كه ني ني داري عزيزم توكل به خدا 🥰🥰

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خب این یعنی کیست اثرش بیشتر و بدتره یا ندول؟

هیچ کدوم معلوم نیست تو ناباروری چه قدر می تونن نقش داشته باشن، هر کدوم بستگی داره به خیلی چیزا 

کلا درمان تمام بیماران آندومتریوز جراحی نیست، ولی نمیشه هم بگیم همه بدون جراحی مشکلشون حل میشه 

به مهارت دکتر خیلی خیلی بستگی داره که تشخیص صحیح بده و بگه چه کسی جراحی می خواد و چه کسی نمی خواد

زینب جان میشه بریم تحت نظر کس دیگه ای؟ چون اینا در جریان داروها و شرایط ما هستن با همینا باشیم یا ب ...

گلم بستگی به دکتر داره، بعضیا مهارت دارن قبول می کنن، بعضیا هم نه

ولی واسه زایمان دکتر خودم کلا فقط رویان هست و با هیچ بیمارستانی قرار داد نداره و گرنه حتما پیش خودش ادامه میدادم

اما چون ماه های آخر شاید سخت باشه پیدا کردن دکتر خوب من از حدود ماه 5 ان شاء الله گوش شیطون کر درصدد پیدا کردن دکتر مسئولیت پذیر واسه زايمانم هستم 

زینب جان سعی کن عق اول و نزنی میگن اگه عق بزنی هی میزنی زیاد اما اگه جولو خودت و بگیری عق اول و نزن ...

ان شاالله هیچ وقت مثل من نشی فعلا تو مرز بستری شدن یا نشدنم،دست خود آدم نیست کنترلش وقتی شدید باشه، امروزم رکورد زدم خون بالا آوردم😔😣

خوب نیست بریم خانه بهداشت؟؟ یا خوبه؟

گلم نیازی نیست بریم، جز برای واکسن بچه ها، چون دولتی هستن واکسن رو با زنجیره سرد میارن و سریع هم مصرف میشه، تاریخ انقضا واکسن ها اصلا کلی فرصت دارن ولی بخش خصوصی چون گرون هست مردم نمیرن و من به تاریخ اونها و رعایت زنجیره سرد شک دارم

فقط بچه هایی که حساسیت به تخم مرغ و پروتئین گاوی دارن یا یک سری مشکلات دیگه که خود بهداشت اولش میپرسه، فقط اینها باید تو مطب و توسط متخصص کودکان واکسنشون زده بشه

دی اف آی  خداروشکر از ۸۰ رسیده به ۲۶ عزیزم فک کردم مرکز ناباروری برای شما مورفور رو زده ۷۰ آخ ...

راست گفته گلم، مورفو 0 منظورشون، صفر مطلق نیست، حتما بین چند میلیون چند تا اسپرم مناسب پیدا میشه

بی خیالی عالیههههههه 

سلام خانم تورک آنا من میخوام عضو کانال شما بشم ولی نمیشه خواستم بپرسم من  امپول سینال اف برام ...

سلام عزیزم آنا جان فقط اینجا و از طریق ایمیل جواب میدن

اخیرا هم خیلی سرش شلوغه 

سینال اف رو حتما از دکترت باید بپرسی گلم از کی شروع میشه و سایر توضیحات مربوط بهش

ممنون زینب جون الهی که بچه تو صحیح و سالم بغل کنی  الان به دکترم زنگ  زدم حرف همیشه رو زد ...

مرسی عزیزم حسابی التماس دعا داریم

اوه اوه پس واسه همین با این دوز شروع کرده 

ببین دوستمون تارا جان هم مشکل ضخامت داشت با پنتوکسی فیلین دکترش براش اوکی کرد، کاش صداش کنی برات توضیح میده 

زینب جان این سونو روز 12قاعدگی منه. آخه ابن سینا سونو روز 8تا12 قاعدگی میخوان. من اون روزی که ابن سی ...

گلم وضعیتت خیلی عالیه واسه بارداری، فولیکول غالب شما همون 18 میلی متری هست که تا یکی دو روز بعد آزاد میشه

اما سه تا کیست کوچیک تو تخمدان چپ داری که ممکنه آندومتریوما باشن و یه مقدار کم چسبندگی تخمدان راست به رحم

فقط یه نکته بگم اگر اون کیست های ریز با ال دی برطرف شدن آندومتریوما نیستن احتمال زیاد

منم این چسبندگی ها رو داشتم، کیستم هم 4 سانت بود، کلی ندول التهابی هم کف لگنم داشتم

انشاالله گلم  زينب جون من انشاالله هفته ديگه انتقال دارم دستشويي فرنگي خيلي  ضروريه ؟بعد ...

گلم اون دوهفته بعد انتقال هیچی ضروری نیست، هر چی راحتی

بعدش اگر اذیت شدی ضروری میشه و برای شرایط خاص و ماه های بالاتر 

من بعد لکه بینی شروع کردم به استفاده و مطمئنم اگر قبلش هم فرنگی می رفتم جلوی لک منو نمی گرفت

الان دکترم میگه فرنگی برم چون باردارم ولی واسه اون دو هفته با خیال راحت هیچی لازم نیست 

ان شاالله که مامان بشی عزیزم جشنتو بگیریم اینجا