2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047209 بازدید | 684581 پست
گلم من دوتا دکتر عالی میشناسم خودم هم قصد دارم بعد غربال برم زیر نظر یکی از اونها تا زایمان ان شاء ا ...

زینب جان میشه بریم تحت نظر کس دیگه ای؟

چون اینا در جریان داروها و شرایط ما هستن با همینا باشیم یا بریم جای دیگه مشکلی پیش نمیاد؟

بچه های دیگه چیکارا کردین شما؟ دکترتونو عوض کردین؟ مشکلی پیش نیومد؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
آخ آره به، خدا همش میگم چرا از خدا حالت تهوع خواستم، مثل آدم می گفتم خدایا بچه سالم و بارداری راحت، ...

زینب جان سعی کن عق اول و نزنی میگن اگه عق بزنی هی میزنی زیاد

اما اگه جولو خودت و بگیری عق اول و نزنی دیگه نمیزنی💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بهداشت نمی خوام برم کلا، ان شاء الله واسه واکسن بچه ام میرم

خوب نیست بریم خانه بهداشت؟؟ یا خوبه؟

دقیقا درست میگی وقتِ درست رو ما نمیدونیم  درکش برامون خیلی سنگینِ بعضی وقتا شاکی میشیم که آخه ...

عزیزم انشالله هر چه زودتر خدا قسمتت کنه 

همچنین امیدوارم خدا آرامش و صبر خودشو نصیب همه منتظرها کنه 

انشاالله زودتر تیکردار بشی و شادی تو با ما قسمت کنی 

❤❤❤

عزیزم آزمایش های تکمیلی رو تو  آزمایشگاه نرگس اهواز انجام دادیم. اونجا dfi همسرم رو 65نشون داد. ...

دی اف آی  خداروشکر از ۸۰ رسیده به ۲۶

عزیزم فک کردم مرکز ناباروری برای شما مورفور رو زده ۷۰ آخه شوهرم ۶ ماهی میشه ک مرکز ناباروزی اهواز آز میده.یه لحظه نگران شدم

برای ماهم همینجور بود.یک سال و نیمی ازمایشگاههای شخصی مورفو رو ۷۰ وگاهی ۸۰ میزد.ولی جها دانشگاهی صفر بود. 

درواقع ۶ ماه میشه ک دکترشو عوض کرد.دکتر قبلیش ۶ ماه پیوسته براش  کانت بوست.فرتیل اید و موتیلیتی بوست تجویز کرد ک فقط الافمون کرد چون هیچچ تغییری نکرد فقطططططط گرون بودن این داروها

زیر نظردکترخردمنده.فعلا بهمون امیدواری داده .میگه ک ممکنه مورفو صفر نباشه واین نظر جنین شناسی بوده شاید شکل اسپرم ها خیلی هم بد نباشه.خلاصه این نظرش به مزاق ما خوش اومده. خودمونو زدیم به کوچه علی چپ

دیگه توکل بخدا

گلم به سلامتی، آمپول رو به خاطر دوز بالای استرادیول بهت دادن زدنش هم کاری نداره، آمپول رو بگیر دستت ...

ممنون زینب جون الهی که بچه تو صحیح و سالم بغل کنی 

الان به دکترم زنگ  زدم حرف همیشه رو زد که دو هفته دیگه رفتیرسونو اگه آندومترت بالای ۶ بود بیا وگرنه انتقال نمیدم برات 

شما و بقیه دوستان برام دعا کنید

الهی مرا  آن ده که آن به 
دی اف آی  خداروشکر از ۸۰ رسیده به ۲۶ عزیزم فک کردم مرکز ناباروری برای شما مورفور رو زده ۷۰ آخ ...

🤣🤩🤩🤩🤩به فال نیک بگیر عزیزم.اره آزمایشات همسرت رو حتما مراکز ناباروری بده.اونا دقیق ترن

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
نه بابا به منم ۵ روز بعد گفتن اونم هرچی پشت تلفن پرسیدم نگفت که نگفت منو تا بیمارستان کشوند تا بگه چ ...

خدا پدرتو بیامرزه از دلشوره مردم

همه میگن دو سه روزه معلوم میشه همه نهایتا ۳روز بعد گفتن بیان بیمارستان

منو گفت یه هفته دیگه تازه زنگ بزن 

من فقط دوتا جنین دارم که گفتن کیفیتش خوبه قراره ماه دیگ انتقال بدم خدا کنه بگیره وگرنه باید همه چی از اول شروع شه 

روز دوم پریود ک رفتم بازم آمپول اینا میدن بخاطر انتقال؟