2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047392 بازدید | 684597 پست
خانومای عزیزم کسی سونو عمق رحم انجام داده توروخدا بگین جحوره خیلی درد داره؟؟؟ مردم از استرس😔😔

گلم مال من با ابزار بود، سونو نبود، خیلی ترسیده بودم و منتظر درد شدید بودم، حتی خودشون هم گفتن دردت اومد جیغ بزن، که من چیز زیادی حس نکردم عین پاپ اسمیر بود

والا نمی دونم گلم، یهو دو تا آمپول بشه شیاف 200 اونم واسه دو قلو یه ذره ترسناکه😬😬😬😬 البته شادی ج ...

من وقت بعدی دکترم بعد غربالگریم که ۱۲هفتم میشه

اما پروژسترونم و کم نکرده چیکار کنم؟

تا اون موقع خودم یکم کمش کنم؟😁

۱آمپول صبح ها میزنم

۱شیاف شبا

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ااااا ممنونم عزيزم نمدونستم ممنونم از راهنماييت....الان لكه بهوه اي كم رنگ در حد دستمال كشيدنه

آره گلی بیرون نباید بری خوشحالم پیامم رو دیدی، نهایت دفترچه رو بدی کسی برات ببره آمپول بنویسن

شیره انگور هم بخور عالیه جون میگیری

راست می گی 😍 حواسم نبود مرسی بابت یاداوری😘😘

راستی رفتی امروز دکتر گفت چند هفته ای؟

و از پریودت چند هفته ای؟🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
والا نمی دونم گلم، یهو دو تا آمپول بشه شیاف 200 اونم واسه دو قلو یه ذره ترسناکه😬😬😬😬 البته شادی ج ...

یعنی منم هر ۱۲ ساعت استفاده کنم ضرر نداره؟ 

ازشم پرسیدم با تاکید گفتم یهو کم بشه اشکال نداره گفت نه😬 تازه من فکر کردم سیکلو ۴۰۰ بهم داده رفتم داروخانه فهمیدم ۲۰۰ هست

شما هم دیگه امپول نداری؟ چندتا شیاف بهت داده؟

چرا دارم اما دفعه اخر که رفتم گفت شیافت تموم شد دیگه اینو بخور😊اما هنوز کم نکرده یعنی بعد ۸هفته دیگه نرفتم دکتر سونو بیرون رفتم

گلم تو رویان رو خبر دارم قطعا هست، ولی بعید می دونم تو بقیه مراکز مهم تهران و شهرستان های بزرگ مثل م ...

ممنونم عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

قربونت زينب جون دعام كن عزيزم چيز خاصي نباشد

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
راستی رفتی امروز دکتر گفت چند هفته ای؟  و از پریودت چند هفته ای؟🌷🌷🌷

بر اساس این سونو اخر  یکیش ده هفته دو روز اون یکی ده هفته و یک روز. که از تاریخ پری دو‌سه روز عقب تره

گلم مال من با ابزار بود، سونو نبود، خیلی ترسیده بودم و منتظر درد شدید بودم، حتی خودشون هم گفتن دردت ...

مگه ابزار و سونو فرق میکنه براشما چی گذاشتن

ب من گفتن سونو عمق رحم یعنی سونو دردش بیشتره؟؟

خیلی میترسم بخدا استرس نمیزاره اصن بخابم

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢
خداروشکر. پس ورم نداری. به حرفهای دیگران هم خیلی اعتماد نکن اونها هر روز زن حامله رو یهشکل میبینن اخ ...

🤣🤣🤣🤭🤭🤭 فکر کن بنده خدا بابای من هر روز یه تجویز واسه من داره میگفت عرق 40 گیاه بخور😱😱😱😱 دارچین بخور

گفتم پدر من یباره بگو زعفرون بخور😁😁😁بنده خدا چیزی نمیدونه دلش به حالم میسوزه

نه فدات شم اگر خیلی می‌ترسی نیم ساعت قبلش شیاف دیکلوفناک بذار دیگه حله برو که رفتی😉😉😉

واقعا شیاف اثر داره؟؟چکارمیکنه بی حس میشم؟؟

ضررنداشته باشه

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢
بر اساس این سونو اخر  یکیش ده هفته دو روز اون یکی ده هفته و یک روز. که از تاریخ پری دو‌سه روز ع ...

اره برا منم کمتره از پری یکم🌷ما مثل همیم دقیقا به منم دیروز گفت ۱۰هفته و ۱روز