2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047306 بازدید | 684586 پست
منم شص بودم الان شدم ۷۱ تو ۲۱ هفته . شما ورم هم دارین ؟

من 4کیلو اضاف کردم از اول بارداری.تاالان فقط

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من خودم میگم ورم ندارم.ولی یکی دونفر بهم گفتن پشت پاهات ورم داره!اما مامانم‌میگه این ورم نیست.چون تو ...

منم چندروزه حس میکنم صورتم ورم کرده..بینیم گنده شده یکم با ی کوچولو لبم پروتزی شده انگار😁

راستی منکه اصلا تحت نظر بهداشت نرفتم..رفتنش ضروریه مگه؟همین دکتر ک.چکاب میکنه کافیه دیگه بنظرم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم.من.فک.نمکنم این امپول ضرری داشته باشه ک.اینقدر نگرانشی..منم زیاد نزدم ک مثلا دو تا تو دوهفته ز ...

عزیزم یعنی تو کلا توی این مدت دوتا دونه امپول پرولوتون توی دو هفته زدی؟درسته؟اون مدت که امپولو داشتی شیافو برات قطع کرده بود؟نمیدونم چرا دلم اروم نمیگیره...میترسم من که مشکل حادی ندارم از نظر این چیزا بدتر شم.اخه درد شدید یا خونریزی یا انقباض شدید ندارم...بخدا نمیدونم چی درسته چی غلط.یه کلمه بهش گفتم انقباض چجوریه گفت حتما انقباض داری باید امپول بنویسم برات!میترسم یه بار زدنش بدتر باعث خونریزی اینا بشه😣کاش میشد دکترا انلاین هم جواب ادمو بدن...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
منم چندروزه حس میکنم صورتم ورم کرده..بینیم گنده شده یکم با ی کوچولو لبم پروتزی شده انگار😁 راستی من ...

نه خواهر من تازه نری بهتر هم هست.منم کاش نرفته بودم.اون اول که رفتم زرتی امپول کزاز زد بهم.الانم میگه هر تاریخ و ساعتی تعیین کردیم باید حتما بیای.خیلی هم سختگیر هستن روی وزن و اینا.هیچ چیز اضافه ای هم ندارن.همون کاری که دکتر میکنه اینا هم میکنن...انقد به من گفتن اگه نری زایمانت نمیکنن منم مث خنگا رفتم..حالا من ماما اشنامه زیاد معطل نمیشم وگرنه معطلیش هم خیلیه درکل

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم یعنی تو کلا توی این مدت دوتا دونه امپول پرولوتون توی دو هفته زدی؟درسته؟اون مدت که امپولو داشتی ...

من.ی باراول حاملگی سه تا توی 15روز زدم..یکبارم.11هفتگی ک.خونریزی کردم دوتا تو دو هفته زدم..همزمان شیافامم ب وقت خودش داشتم

امروز مطبشو جواب نمیده هر چقدر زنگ می زنم .به نظرت چه کار کنم؟

مشکلتون چیه؟ تو چه مرحله ای هستین؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

@rakhsh67   عزیزم خوبی؟نی نی خوبه؟گلم تو گفتی هم شیاف داشتی هم امپول پرلوتون درسته؟وقتی امپولو میزدی شیافو هم همزمان استفاده میکردی یا شیاف قطع شد؟تاثیری داشت توی انقباضات؟هنوزم داری امپولو؟

من.ی باراول حاملگی سه تا توی 15روز زدم..یکبارم.11هفتگی ک.خونریزی کردم دوتا تو دو هفته زدم..همزمان شی ...

مرسی عزیزم😘❤

من خودم میگم ورم ندارم.ولی یکی دونفر بهم گفتن پشت پاهات ورم داره!اما مامانم‌میگه این ورم نیست.چون تو ...

من بینیم الان ی ماهه ورم داره و پشت پامم بعضیا میگن ورم داره . چرا میرم بهداشت

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
اره امروز بهم گفت جفتت دیگه پایین نیست

خدا کنه مال منم اومده باشه بالا . من لان ۲۱ هفته و پنج روز هستم ولی از حرکت حس نمیکنم فقط ی کمی بعضی روزا ی مث تق تق همین

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خدا کنه مال منم اومده باشه بالا . من لان ۲۱ هفته و پنج روز هستم ولی از حرکت حس نمیکنم فقط ی کمی بعضی ...

اره میره بالانگران.نباش..چون جفتت قدامیه کمتر حس میکنی ولی تا چندهفته دیگه برات واضح میشه حرکات کلا

نه زنگ بزن مرکز و اسپرینت و قطع کن و امپولت و یا شیافت و اضافه تر بزار و دراز بکش فقط🌷

مرسي عزيزم فردا ميرم مركز ببينم جي ميگن....برعكس همش دراز كشم....

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
ممنون. اونا چون توی مطبش انجام میدن ، باید حتما برای بعد از مثبت شدنشون بدونن هست یا نه. منم از یک ...

عزیزم من مطب ویزیت میشدم و کلا مطب میرفتم پیششون

میدونم هفته آینده نیستن

چون جواب آزمایش رو قرار شد به منشی اطلاع بدم

ولی فردا رو باید باشن مطب

از کلنیک خبر ندارم هستن یا نه

صبح بیمارستان آبان انتقال دارن و به احتمال خیلی زیاد عصر مطب هستن

بیا یه 24 ساعت حالتهای منو ببین از تهوع نفرت پیدا می کنی به خدا الان تو موقعیت اره گیر کردم، نه دلم ...

عزیزم ایشالله به سلامتی این دوران میگذره

برای منم دعا کن هفته دیگه با جواب آزمایش شاد شم