2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست

مرسي عزيزم كمي دلم اروم شد فردا ميرم مركز ببينم جي ميگن

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه این دوستم هفته 17 انجام باید بده

سونویی که دوستتون میخواد انجام بده احتمالا فرق داره عزیزم.چون من سرچ کردم سونوی بیوفیزیکال شکمی هست....همون سونو هست که برای دیابتی ها یا زایمان زودرسی ها یا مثلا کسایی که از تاریخ زایمانشون گذشته تجویز میشه...حرکات جنین،کیسه ی آب،سایز اندامها همه بررسی میشه دقیقتر و نمره داده میشه به هر کدوم...۵تا فاکتوره که هرکدوم ۲نمره داره...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اره عزیزم منم میرم پیشش همش خودم پیشنهاد میدم😂😂 وای‌وزنم باز رفته بود بالا دیگه دکتر گفت مولتی ویت ...

گلم مولتی ویتامینتون اسمش چیه ؟ وزنتون چجور افزایش میشه مثلا من هفته نوزده ۶۸ بودم و هفته ۲۱ شدم ۷۱ یعنی تو دوهفته سه کیلو . برا شما چطوره ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نه عزیزم سراغ دارم فقط دو تا زده هیچی هم نشده، خاطرت جمع

مرسی گلم....پس منم فردا میزنم همین پرولوتون رو

بتامتازون رو توی یخچال نگه دارم تا یه هفته دیگه اشکالی نداره خانمی؟پر حرفی منو ببخش❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
گلم مولتی ویتامینتون اسمش چیه ؟ وزنتون چجور افزایش میشه مثلا من هفته نوزده ۶۸ بودم و هفته ۲۱ شدم ۷۱ ...

برای من توی دوماه ۶-۷ کیلو بوده عزیزم...اسم مولتی ویتامینم پریگویت هست گلم

ولی باورم نمیشه انقد اضافه کرده باشم.اصلا معلوم نیس کجامه😐😐

برای من توی دوماه ۶-۷ کیلو بوده عزیزم...اسم مولتی ویتامینم پریگویت هست گلم ولی باورم نمیشه انقد اضا ...

برا منم اصلا معلوم نمیشه . پس پرگناکر هم ک میخورم من همون مولتی ویتامینه ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
برای من توی دوماه ۶-۷ کیلو بوده عزیزم...اسم مولتی ویتامینم پریگویت هست گلم ولی باورم نمیشه انقد اضا ...

خوب الان ک باید وزن زیاد کنی . الان از اول بارداری تا الان چقد اضافه کردی ؟ برا من ک دو هفته سه کیلو زیاد کردم برا شما ماهی هستش

خوب الان ک باید وزن زیاد کنی . الان از اول بارداری تا الان چقد اضافه کردی ؟ برا من ک دو هفته سه کیلو ...

اره عزیزم پر‌گناکر هم مولتی ویتامینه..ببین عزیزم من دوماه قبل انتقال که انتقالم کنسل شد وقتی رفتم روی وزنه ۶۰ بودم...ولی خودم حدس میزنم بخاطر داروهای پانکچر اضافه کرده بودم.وزن نرمال من همیشه ۵۸ بوده هیچوقت بالاتر نرفته بود...واسه همین نمیدونم دقیقا وقتی باردار شدم ۵۸ بودم یا ۶۰

ولی الان ۶۹ هستم😐جرات ندارم برم بهداشت دیگه😂اوندفعه بهم گفته دفعه ی بعد که میای نبینم وزن اضافه کرده باشیا...۳-۴ کیلو اضافه کردم تو یه ماه😑بهداشت وزن منو قبل بارداری ۵۸ حساب کرده

با اون حساب تا الان ۱۱ کیلو اضافه کردم که خب زیاده بنظرم!دوستم با منه تازه دو کیلو اضافه کرده😐

اره عزیزم پر‌گناکر هم مولتی ویتامینه..ببین عزیزم من دوماه قبل انتقال که انتقالم کنسل شد وقتی رفتم رو ...

منم شص بودم الان شدم ۷۱ تو ۲۱ هفته . شما ورم هم دارین ؟

بیا یه 24 ساعت حالتهای منو ببین از تهوع نفرت پیدا می کنی به خدا الان تو موقعیت اره گیر کردم، نه دلم ...

زینبی جان چیکار کنیم اب نمیتونیم بخوریم؟ ضرر داره اخه برا اکسیژن رسانی

به جز سرم دیگه چه کاری میشه کرد؟🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام به همگي من از سر شبي اب خون صورتي يا ترشح صورتي ميبينم؟؟؟داره ني ني ميفتد؟؟؟😥😥😥

نه زنگ بزن مرکز و اسپرینت و قطع کن و امپولت و یا شیافت و اضافه تر بزار و دراز بکش فقط🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
جفتت بعد از انومالی بالا رفتش . برا من هم تو ان تی و هم انومالی پایین بودش

اره امروز بهم گفت جفتت دیگه پایین نیست

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اخه عزیزم شما خونریزی داشتی.من واسه شرایطم دلیل خاصی نمیبینم...درسته گاهی زیر شکمم سفت میشه ولی حتی ...

عزیزم.من.فک.نمکنم این امپول ضرری داشته باشه ک.اینقدر نگرانشی..منم زیاد نزدم ک مثلا دو تا تو دوهفته زدم..حالا هر کاری ک دلتو اروم.میکنه همونو انجام بده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
منم شص بودم الان شدم ۷۱ تو ۲۱ هفته . شما ورم هم دارین ؟

من خودم میگم ورم ندارم.ولی یکی دونفر بهم گفتن پشت پاهات ورم داره!اما مامانم‌میگه این ورم نیست.چون توی کفش هم اصلا اذیت نیستم.نمیدونم والا...زیر نظر بهداشت نیستی؟بهداشت به من گفت نسبت به توده ی بدنیت نباید انقد اضافه شه وزنت...