2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047257 بازدید | 684583 پست
از کجا میخوای بیای صنم جان؟ من دوتا از دوستام فردا انتقال دارن میدونم فردا صبح بیمارستان آبانه شما ...

من از ۲ ماه پیش نوبت گرفتم.از اصفهان میام عزیزم.میخوام بدونم اگه نیست اینهمه راهو الکی نیام. چی کار کنم به نظرت؟

کسی شماره ای چیزی از منشیش داره توی خصوصی برام بفرسته؟بچه ها تو رو خدا کمکم کنید

من بعد از ظهر توی مطبش نوبت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما بعد از سونوی آنومالی دیگه سونو نرفتین ؟ اغلب دیگه برا چن هفته میفرسن سونو برا رشد بچه ؟؟

سلام.عزیزم نه من سونو دیگه ک نرفته بودم هنوز ولی امروز رفتم سونو واژینال شدم برا طول سرویکس..سرویکسم کوتاه تر شده😕قبلاحدود25بود الان شده 21..دکترپریناتولوژیست بود گفت باید سرکلاژ شی...گفتم الان دیگه؟میگه تا24هفته وقت هس..یا باید استراحت مطلق و تااخر شیاف و امپول یا اینکه پساری بذاری؟حالا پساری چیه نمدونم فک کنم همون حلقه هست ک دهانه رحم میذارن؟حالا گفته باید دکتر خودت تصمیم.بگیره..تاپسفردا برم دکترم ببینم.چی میگه..

راستش نگرانم دیگه..نمدونم شرایطم چقدر خطرناکه وچی میشه فقط سپردم.بخدا..اصلا این سونو واژینال برا طول سرویکس چیه لامصب😕خیلی دکترا ک ب همون شکمی اکتفا میکنن.   برامن ک انومالی شکمی32بود ک گفتن خوبه

پس اگه تفاوت واژینال و شکمی در این حده ک همه اونای ک شکمی سونو میشن معلوم نیس واقعا طول سرویکسشون چقدره .بخدا هرچی مثل قدیما دکتر نری هیچی ندونی بهتره...اینطوری هرروز ی درد ومشکل جدید اضاف میشه بهت😥

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزيزم مبارك باشه  مرجان جون ميشه بگين چند تا جنين بلاست براتون انتقال دادن و چه علاءمي داشتين

ممنون عزیزم.

دو تا انتقال دادن.

علائم هم تهوع و درد سینه و ضعف و گرفتگی کشاله ران.خ

دو تا اولی ازهمه بیشتر.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
من از ۲ ماه پیش نوبت گرفتم.از اصفهان میام عزیزم.میخوام بدونم اگه نیست اینهمه راهو الکی نیام. چی کار ...

همون مطب بزن شاید باشه ، چون من یک روز غیر از روزهای خودش زنگ زدم برداشت.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
مچکرم البته من باردارم و خوشحال میشم بتونین کمکم کنین نمیدونم چرا زیر شکمم انقد سفت میشه ک بقول ما ...

عزیزم شما ک نگران زایمان زودرسی..ب جز این دردا ک میگی داری طول سرویکست چطوره؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام.عزیزم نه من سونو دیگه ک نرفته بودم هنوز ولی امروز رفتم سونو واژینال شدم برا طول سرویکس..سرویکسم ...

خوب گلم وقتی آنومالی ۳۲ بوده دسگه کی رفتی بعد از انومالی ک ۲۵ یودش ؟ چرا بازم رفتی ؟ مگه شکمی و واژینال فرق داره ؟ ان شالله ک خیر هستش .نمیدونم والا

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
اهان طبیعی هستی نمیدونم عزیزم من تو مطب بودم یه نفر طول سرویکسش ۲۶ بود ماهش بالاتر بود و دکتر گفت ب ...

عزیزم چرا جواب منو نمیدی؟،😭😭

به راهنماییت احتیاج دارم

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
خوب گلم وقتی آنومالی ۳۲ بوده دسگه کی رفتی بعد از انومالی ک ۲۵ یودش ؟ چرا بازم رفتی ؟ مگه شکمی و واژی ...

اره دکتر منکه میگه اصلا شکمی برا سرویکس قبول نیست ونمتونه بسنجه..من یکبار 16هفتگی قبل انومالی رفتم سونو واژینال ک 25بود...بعد تو انومالی شکمی 32بود..الانم.باز واژینال شده بود 21..برام دعاکنید مشکلی پیش نیاد و بخیر بگذره...منکه کلا استراحت میکنم و کاری ک بهم فشاربیاره هم.نمکنم نمدونم چرا سرویکسم هی کوتاهتر میشه

اره دکتر منکه میگه اصلا شکمی برا سرویکس قبول نیست ونمتونه بسنجه..من یکبار 16هفتگی قبل انومالی رفتم س ...

شاید واژینال و شکمی فرق کنه همون مثلا واژینال ک بسنجن ۲۲ برابر باشه با همون ۳۲ شکمی 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
اره دکتر منکه میگه اصلا شکمی برا سرویکس قبول نیست ونمتونه بسنجه..من یکبار 16هفتگی قبل انومالی رفتم س ...

خوب گلم همین امروز برو پیش دکترت ؟؟

عزيزم ب اين زودي نا اميد نشو اكر جنين داري حتما دوباره پيگير شو....من٣٢سالمه

ناامید نشدم. زمان ندارم

اخر ماه ان شالله از ایران میریم( نه به ان شالله گفتنم ،نه به از ایران میریمم🤣🤣🤣)

استخاره هم برا این گرفتم که دوباره پشت سر انتقال قبلی اینماه هم برم انتقال که بد اومد. گفته بود تو این راه اذیت میشی ولی به نتیجه نمیرسی. منم فعلا بیخیال شدم. رفتم طب سنتی ببینم اون کاری میکنه یا اینکه چند وقت بعد دوباره برگردم برا انتقال😕

شما بودی بتاتون روز پانزده ۱۴۰۰ بود؟؟😍

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
خوب گلم همین امروز برو پیش دکترت ؟؟

اصلا نمدونم معیار سنجیدنشون چطوریه . صبح اول پیش دکترم بودم بعد رفتم سونو...دکترم روزای زوج هست باید 4شنبع صبح برم..دیگه توکل بخدا

سلام.عزیزم نه من سونو دیگه ک نرفته بودم هنوز ولی امروز رفتم سونو واژینال شدم برا طول سرویکس..سرویکسم ...

من برای دخترم با سونو شکمی فرستادم برای سرکلاژ بعد برای پسرم چندبار سونو کردم گفتن اصلا نیاز نداری و احتمالا دفعه پیش هم اشتباه کرده بودن. البته سرکلاژ هم عمل راحتیه نگران نباش یه بیهوشیه ضعیف میدن من انجام دادم اذیت نشدم