2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047556 بازدید | 684608 پست
عزیزم😍😍😍حرفات کاملا درسته. انشالله همیشه سلامت باشی  من دوست داشتم این بچه دختر باشه چو ...

عزيزم اتفاقا من هم چون خواهر نداشتم دوست دارم دخترم خواهر داشته باشه ولي خوب هر چي خواست خدا باشه همون ميشه ، من خودم فقط يك برادر دارم ولي خداييش هر دوتامون خيلي هواي همديگر رو داريم و هميشه پشت هم بوديم و هستيم حتي يك سال هست كه دوتايي توي يك ساختمون زندگي ميكنيم . ان شا الله كه بچه هاي شما هم هميشه سلامت باشن و يار و ياور همديگه .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش من زنگ زدم پرسیدم گفت مثبت شدی  نگ بزن.شاید نباشه. اما اینجا یکی از بچه ها گفت رفته و نب ...

به منم گفتن جواب آزمایش رو زنگ بزنین بگین

ولی هفته آینده آزمایش دارم

یکی دونفر رو میدونم فردا با دکتر انتقال دارن

دیروز هم زنگ زدم مطب بودن

به منم گفتن جواب آزمایش رو زنگ بزنین بگین ولی هفته آینده آزمایش دارم یکی دونفر رو میدونم فردا با د ...

وای اگر اینجوره ک بدرد من نمیخوره.

میخواستم برم پیشش بعدش زود برم سر خونه زندگیم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ممنون عزیزم . راستش فعلا هستم.دوست دارم برم یک بار با طرازی ویزیت بشم بعد بیام. اما فعلا رفته سفر. م ...

منم دیروز رفتم کلینیک گفتن رفته خارج.تا شهریور مرخصی داره.ممکنه تمدید کنه ممکنه نه. 😑موندم چکار کنم. دیروز با شه بخش ویزیت شدم و تمام مدارکم رو پذیرفت فقط گفت یه پاپ اسمیر جدید و از هورمونی دو قاعدگی و سونو بده و بیا. برا اینکه تصمیم نهایی بگیریم. میخوام با طرازی باشم بنظر شما چکار کنم

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
وای اگر اینجوره ک بدرد من نمیخوره. میخواستم برم پیشش بعدش زود برم سر خونه زندگیم.

شما مگه کی نوبت دارین؟

اگه ویزیت اولی باشین که آزمایش تکمیلی احتمالا مینویسن و اینجور کارا

معمولا ویزیت اول اینجوری

بعد جواب آزمایش ها رو ببرین سیکل رو براتون شروع میکنن

مگر اینکه نیازی نباشه که یهو سیکل شروع کنن

که اونم حتما باید بین روز اول تا نهایت سوم یا چهارم پریودی باشین واسه شروع سیکل

عزیزم من فردا با طرازی نویت دارم یعنی نیستش؟رفته سفر؟

نیستش 😑

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
راستش من زنگ زدم پرسیدم گفت مثبت شدی  نگ بزن.شاید نباشه. اما اینجا یکی از بچه ها گفت رفته و نب ...

من بودم عزیزم ابن سینا رفتم نبود😔

بچه ها بیزحمت کسی تا قبل از زایمان خاکستری جلوش حرفی از بیماری نزنه که سه سوت همزاد پنداری میکنه و ع ...

وای پر پر شدم😂😂😂 خدایا از دست شماها.خوبه منم سوژه تون شدما😎😂بخدا علائم زرتی میان

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنون پس هزینه ش خیلی بالاست من فکر میکردم زیر ۱۰بشه.

گلم مراکزی مثل این سینا و رویان زیر 10 میشه 

جاهای دولتی مثل طالقانی و شریعتی خیلی کمتر

یه طرح 85 درصد تخفیف هم بوده، الان نمی دونم هست یا نه با اون بدون احتساب داروها زیر 1 میلیون میشد

زینب جون شکر خدا حالش خوب بود دکترم گفت ی لخته کوچیکم دارم داروهامم کم نکرد😒

آخی الهی🤗🤗🤗 ان شاء الله همه چی خوب پیش بره فسقلی مون سالم باشه، به دنیا اومد واسه همه اذیتاش لپشو بکش😍😍😍😍 تهوع که نداری؟ 

بابا ول کنید تو رو خدا  اگه تو گوگل بزنی گلوم درد میکنه چیکار کنم میزنه شما احتمال ۹۹درصد سرطا ...

حق با توئه دوست خوبم😘 چه مامان بدی هستم من که به جای برنامه ریزی واسه اینده دارم به این چیزا فکر می کنم. دیگه به خودم قول دادم نگرانی رو از خودم دور کنم به خاطر جوجه ها😍 مطمینم خدا خودش هوای همه نی نی ها رو داره دعای شما دوستای خوبم هم که هست پس دیگه غصه چرا☺️

سلام بچه امیدوارم حال همگی خوب باشه بچه های که مثبت شدید جنینات ن چن روزه بود انتقال دادین؟ گرید چن ...

جنین من ۳روزه بود 🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم