2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست

@مرجانوآسمان‍ عزیزم تبریک میگم بی بی چک خوشگلتو دیدم انرژی گرفتم...ان شاالله ۹ ماهو به سلامتی بگذرونی....اونجا میمونی یا میای اینور گلم؟ 

@masi_007   گلم چه سوپرایز خوووووبی.خدا فندقاتو برات نگه داره.ان شاالله به سلامتی بغلشون بگیری...خدایا این معجزه های خوشگلت  قسمت همه ی دوستای منتظرم شه❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
Smpaجون آزمایشم ۱۲ مرداد هستش 🙏با دکتر پادمهر ویزیت شدی ؟تخصصشون چیه

به به شنبه هفته دیگه رو به حق علی برامون بسازی انشالله😍🙏

هنوز هیچ اقدام پزشکی نکردم چون تو شرایط فعلی نمیتونم مرخصی بگیرم و مدتی خونه باشم.

میدونم ویزیت کاری نداره اما واقعا وقت ندارم 

یعنی وقتی کارم تموم میشه فقط میخوام حمام برم و یه چیز بخورم بخوابم...

و اینکه هنوز تمرکز ندارم برای ادامه کار چون وقتی بخوای یه راهی رو شروع کنی باید تمام حواست به اون کار باشه الان آمادگی ندارم.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@تورک_آنا   جون حالت چطوره دوست مهربونم؟

فرشته های نازنین تون خوبن 

مشکل پیش آمده انشالله برطرف شده؟

(بچه ها از آنا خبری دارید؟)

عزیزم این قرتی بازیا نیاز نیست😉😉😉😉راحت برو دوش بگیر من الانم صندلی نمی‌ذارم، ریسک عفونت داره اص ...

عزیزم چرا ریسک عفونت داره؟چون آب جمع میشه تو قسمتی که میشینیم؟اخه من موهام فره و هربار حموم رفتنم خیلی دردسر داره...قبلا میرفتم بدون صندلی اذیت میشدم و حمومم طولانی میشد الانا مجبورم میبرم و سعی میکنم نهایتا ربع ساعته یا بیست دقیقه ای بیام بیرون.البته تند تند صندلیو کج میکنم که آب جمع نشه😂و فقط وقتایی که خسته میشم میشینم.الان گفتی ریسک عفونتو میبره بالا ترسیدم

اخه دو سه روزه انگار زیر شکمم تا مثانه م تیر میکشه(حالت کشیدگی و سنگین شدن داره) یا مثلا توی رونم یهو تیر میکشه ولی ترشحات مشکوک ندارم!چیکار کنم😑

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نه سياه دونه رو نخوره اين سياه دونه منو خيلي اذيت كرد پرولاكتينمو بالا برد خداي ناكرده بالا ببر ...

بابا جان چرا به نوشته های من دقت نمیکنید آخه

با دوز کم هر چی بخوری هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد

سیاه دونه کوبیده با عسل (ترکیبی) یک قاشق غذا خوری ، دو روز یک بار

هیچی نمیشه ، من خودم پرولاکتینم ۴۰۰ بود حاج خانم😉 میدونم چی میگم

@مرجانوآسمان ‍ عزیزم تبریک میگم بی بی چک خوشگلتو دیدم انرژی گرفتم...ان شاالله ۹ ماهو به سلامتی بگذر ...

ممنون عزیزم . راستش فعلا هستم.دوست دارم برم یک بار با طرازی ویزیت بشم بعد بیام. اما فعلا رفته سفر. مادر و مادرشوهرم میگن ۳ ماه اولو بمون ، اما شوهرم گناه داره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
@تورک_آنا   جون حالت چطوره دوست مهربونم؟ فرشته های نازنین تون خوبن  مشکل پیش آمده انشال ...

عزیزم خوبی؟انا جون چند شب قبل اومدن تاپیک و گفتن بخاطر مشغله هاشون نمیتونن مثل قبل سر بزنن.امیدوارم حال خودشون و وروجکاشون خوب خوب باشه

ممنون عزیزم . راستش فعلا هستم.دوست دارم برم یک بار با طرازی ویزیت بشم بعد بیام. اما فعلا رفته سفر. م ...

حسابی مواظب خودت باش.من اگه خونوادم اونورا بودن تا اخر بارداری میموندم😂 اخه خداییش دکتراش قابل مقایسه نیستن ولی درکت میکنم یه طرف هم شوهرمونه...من که مجبور شدم از اول بارداری بخاطر اتفاقایی که افتاد بیام خونه ی مامانم...ولی شوهرم خودش میدونه شرایطم خاصه.هروقت بتونه بهم سر میزنه.تازه کلی کار نکرده‌دارم.مثلا هیچی واسه وروجکم نخریدم.مثلا دکتر نرفتم برای کارای سزارین...مثلا اسباب کشی هم داریم😐اصلا نمیدونم چیکار کنم..ولی تو فعلا بمون حداقل یکی دوماه رو...اگه بتونی همونجا ویزیت شی که کلا تا یه مدت خیالت راحت تر میشه بابت همه چی

مواظب خودت و تودلیات باش😍

دوستان عزیز یه مطلبی شنیدم و دیروز دیدم گفتم به شما هم بگم در جریان باشید  ولی لطفاً استرس نگی ...

بله ممنون که گفتی.

هر ویتامینی غیر از ویتامین سی و اینفولیک (اضافه شون دفع میشه) با دکتر باید مشورت بشه

D هم کمش ضرر داره هم زیادش

اما مثلا ویتامین E  و امگا۳ که من خودم به بچه ها گفتم بخورن و به همسراشون هم بدن در هفته ۲ تا یا ۳ تا بیشتر نباید باشه

اما ویتامین دی بدون آزمایش خون نباید خورده بشه

ویتامین های بی ضرر فقط سی و زینک و روی هستن بقیه با دوز پایین و تجویز دکتر 

حسابی مواظب خودت باش.من اگه خونوادم اونورا بودن تا اخر بارداری میموندم😂 اخه خداییش دکتراش قابل مقای ...

عزیزم بسلامتی بیاد بقلت همه ی این کارها حل میشه 

خدا مادرت رو برات نگه داره انشالله🙏

عزیزم چرا ریسک عفونت داره؟چون آب جمع میشه تو قسمتی که میشینیم؟اخه من موهام فره و هربار حموم رفتنم خی ...

عزیزم.منم چندروزه این تیرکشیدنو حالت سنگینی دارم الان ب دکترم گفتم گفت اینا طبیعیه..ولی من گفتم ی سونو هم بفرست منو ببینم اوضاع جفت و سرویکسم.چطوره...دکتر منم کلا میگه براسرویکس اصلا سونو شکمی قابل قبول نیست و منو واژبنال میفرسته سونو..الان باید برم سونو امیدوارم همه چی خوب باشه..برام دعا کنید مشکلی پیش نیاد🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام‌ بچه ها باورتون نمیشه اگه بگم چی شده. من غربالگریم دو هفته دیگه است و‌ بعد سونو قلب همش نگران ...

مبارک باشه 

چه قشنگ😍😍

خدایا شکرت برای این همه مهربونیت🌹🙏

حسابی مواظب خودت باش.من اگه خونوادم اونورا بودن تا اخر بارداری میموندم😂 اخه خداییش دکتراش قابل مقای ...

دلم تنگ شده برا شوهرم.

از طرفی هم انقد کم و کوتاه بدون همسرم اومدم ، همه شک‌کردن .

ولی فعلا کمردرد رو بهونه کردم.

منم یه نیمه اسباب کشی دارم.

نصف وسایلم یه وره ، نصفش یه طرف دیگه .

عزیزم برو یک کم برا قند عسل خرید کن.

من یک کمد وسیله گرفتم ، بهم نخندی ها ، از بعضیاشون دو تا دوتا.

عزیزم شما زایمان میری شیراز؟ 

از کجا میدکنی سزارینی ای؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم خوبی؟انا جون چند شب قبل اومدن تاپیک و گفتن بخاطر مشغله هاشون نمیتونن مثل قبل سر بزنن.امیدوارم ...

من خوبم خدا رو شکر 

شما چطوری مامان خانم ، خدا رو هزار مرتبه شکر که بسلامتی و دلخوشی البته با کمی استرس 😉 نصف راه رو رفتی و چشم بهم بزنی جان جانان رو داری شیر میدی و واسه بقیه منتظرا دعا میکنی 

انشالله😍😘

امیدوارم آنا جان فقط مشغله ش خونه داری و بچه داری باشه وگرنه غصه میخورم براش

عزیزم بسلامتی بیاد بقلت همه ی این کارها حل میشه  خدا مادرت رو برات نگه داره انشالله🙏

ممنون فداتشم.ان شاالله قسمت خودت به زودی دوست مهربونم❤بله واقعا خدا همه ی مامانای گل و مهربونو حفظ کنه،نمیدونم اگه ازش دور بودم باید چیکار میکردم...کاش بتونم جبران کنم